NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 06:15

NRK - 07 sep 22 kl. 16:31

Jente sendt til UNN etter påkjørsel i fotgjengerfelt

En sjåføren i slutten av tjueåra erkjenner straffskyld og samtykker til førerkortbeslag etter å ha kjørt på en jente i Gakori i Alta, det sier politiet til NRK. Jenta var på vei over et fotgjengerfelt da hun ble påkjørt av en varebil like etter kl 16 onsdag. Det er uklart hvordan tilstanden til jenta er, hun var ved bevissthet etter ulykken, og ble tatt med derfra i ambulanse. Hun ble senere sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge med helikopter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gakori, Alta, NRK, Universitetssykehuset Nord-Norge, UNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jente, sendt, til, UNN, etter, påkjørseli , fotgjengerfelt
NRK - 14 apr 23 kl. 16:51

UNN øker beredskapen

Universitetssykehuset Nord-Norge har besluttet at det etableres gult beredskapsnivå ved Psykisk helse- og rusklinikken. Det skjer som følge av kritisk høyt belegg ved flere seksjoner. Det er noe som har vart over tid.

NRK - 19 maj 22 kl. 10:27

Datasystemene i Helse Nord er oppe igjen

Samtlige datasystemer ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN), som i en periode torsdag formiddag var nede, fungerer nå som normalt igjen. – Det ble innført rød kriseberedskap ved UNN HF i formiddag grunnet svikt i IKT-systemer i store deler av helseregionen. Feilen er nå rettet, og rød beredskap avsluttet, skriver UNN på Twitter.

NRK - 22 jan 23 kl. 12:57

Fentanyl på avveie ved sykehus i Narvik

13 ampuller av legemiddelet Fentanyl har forsvunnet fra Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Narvik i helgen. Universitetssykehuset ser alvorlig på saken. 13 ampuller av legemiddelet er på avveie, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Narvik, ifølge avisen Fremover.

Klartale - 27 jul 22 kl. 11:30

Russland sender enda mindre gass til Europa

Russland har solgt og sendt gass til Europa gjennom store rør. De har kapasitet til å sende veldig mye. Særlig gjennom rørledningen Nord Stream 1.

NRK - 14 aug 23 kl. 13:35

Barn døde uventet under fødsel på UNN

Et barn døde uventet i forbindelse med fødsel i svangerskapsuke 42 på UNN for få uker siden. Helsetilsynet har sendt saken videre til Statsforvalteren, som nå skal vurdere hvordan saken skal følges opp videre. Hendelsen skjedde i uke 30 som var en hektisk periode på fødeavdelinga, men det er så langt ikke mulig å fastslå om dødsfallet kan settes i sammenheng med dette.

NRK - 21 mar 23 kl. 08:15

Arbeidsulykke i Ramsund i Troms – flydd til UNN

Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til Ramsund i Tjeldsund kommune i Troms i forbindelse med en arbeidsulykke. Harstad tidene meldte først om hendelsen. Til NRK sier politiet at de fikk en melding fra AMK like kl.

NRK - 24 jun 23 kl. 20:24

Person fraktet til UNN etter drukningsulykke i Sør-Varanger

Politiet i Finnmark melder på Twitter at samtlige nødetater og luftambulanse har rykket ut til Bugøyfjord i Sør-Varanger kommune etter en melding om en drukningsulykke. En pasient flys til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) for behandling, tilstanden til personen er ukjent. Operasjonssentralen i Finnmark politidistrikt opplyser at nødetatene kom raskt til stedet med patrulje og fikk startet hjerte og lungeredning på stedet.

NRK - 07 jul 23 kl. 14:07

Politiets Fellesforbund etter frifinnelsen: – Vi har tillit til rettssystemet

Forbundsleder Unn Alma Skatvold i Politiets Fellesforbund innrømmer at politivoldssaken i Kongsberg har vært krevende, men stoler på avgjørelsen til retten. – Vi har tillit til rettssystemet. Samtidig er det viktig å påpeke at dommen fort kan ankes og at dette ikke er en sak vi er ferdige med.

NRK - 11 jul 22 kl. 14:47

Bedre for UNN etter Svalbard-dispensasjon

Ledelsen ved Universitetssykehuset Nord-Norge har vært samlet i ettermiddag for å diskutere status i forbindelse med pilotstreiken i SAS. Kommunikasjonssjef ved UNN, Hilde Annie Pettersen Kvalvik, opplyser etter møtet at den mest krevende situasjonen er avverget siden SAS-pilotene har gitt dispensasjonen til flyvninger til og fra Svalbard fram til 17. juli..

NRK - 18 aug 22 kl. 09:29

Trafikkulykke i Alta – sendes til UNN med helikopter

Vegtrafikksentralen nord melder om en trafikkulykke på E6 i Kåfjord i Alta. Politiet opplyser til NRK at det er snakk om en singelulykke. – En bil har kjørt i en lyktestolpe.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fortsatt ingen enighet i Hollywood-streik

Det ble ingen enighet mellom manusforfatterne og de store filmstudioene fredag. Det melder Reuters. Selskaper som Disney, Netflix og Warner Bros er rammet.

NRK - 15 minutter siden

Skred stenger fylkesvei i Måsøy

Det har gått et steinskred på Saulineset i Bakfjorden på fylkesvei 889 i Måsøy i Finnmark. Veien er midlertidig stengt, ifølge Vegtrafikksentralen nord..

NRK - 2 timer siden

Synkehull på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort sykehull forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. Nødetatene ble varslet klokka 1.

NRK - 2 timer siden

Flere biler frastjålet skilt i Stavanger

Bileiere på Eiganes i Stavanger bør sjekke om de mangler skilt på bilene sine. Rett før 02:30 fikk politiet melding om at flere biler i område blitt frastjålet bilskilt eller blitt påsatt andre bilskilt. Hvis flere oppdager dette oppfordrer politiet dem til å melde fra..

NRK - 3 timer siden

Mann i feil hus og by

Politiet i Skien fikk fra en person som hadde en mann som ikke skulle være der i huset. Politiet var raskt på stedet og fikk kontroll på en mann i 40 årene fra Telemark. Mannen trodde han var i Hamar..

NRK - 3 timer siden

Guvernør ber korrupsjonssiktet senator trekke seg

Guvernør Phil Murphy i New Jersey oppfordrer den korrupsjonssiktede senatoren Bob Menendez til å trekke seg. Det er ikke aktuelt, sier Menendez. Menendez, som representerer New Jersey i det amerikanske Senatet, har midlertidig gått av som leder for utenrikskomiteen «til saken er løst».

NRK - 4 timer siden

Kjørte av veien etter å ha stukket fra politiet

En bil kjørte inn en jordvoll og landet på siden i Lyngdal natt til lørdag. Hendelsen skjedde etter at den ifølge politiet i Agder på X ikke stanset da politiet ville kontrollere den på E39. Politiet fulgte etter bilen, og etter kort tid kom den over i motsatt kjøreretning og kjørte så av veien.

NRK - 4 timer siden

Brasils høyesterett åpner for abortavstemning

Brasils høyesterett har åpnet en sesjon som vil avgjøre om abort fram til 12. svangerskapsuke bør tillates i hele landet. Det er ikke fastsatt en dato for når aborthøringen vil fortsette.

NRK - 5 timer siden

Sverige: Eksplosjon ved bolig i Södertälje – ingen skadd

Det er meldt om at noe har eksplodert ved en villa i Södertälje, ifølge den svenske avisen Expressen. Ingen skal være skadd, opplyser politiet i en pressemelding natt til lørdag. Politiet går fra dør til dør for å høre om folk kan å ha hørt eller sett noe.

NRK - 4 timer siden

Seks pågrepet i narkotikasak i Trondheim og Nordland

Onsdag ble seks personer pågrepet i Trøndelag og Nordland. Politiet tror de har befatning med narkotikasak som er under etterforskning. Fem er siktet for oppbevaring av større mengder narkotika eller for å ha medvirket til dette, mens én er siktet for heleri av et større pengebeløp som ble funnet i forbindelse med ransaking i Nordland, skriver Adresseavisen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com