NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 03:37

NRK - 07 sep 22 kl. 16:31

Jente sendt til UNN etter påkjørsel i fotgjengerfelt

En sjåføren i slutten av tjueåra erkjenner straffskyld og samtykker til førerkortbeslag etter å ha kjørt på en jente i Gakori i Alta, det sier politiet til NRK. Jenta var på vei over et fotgjengerfelt da hun ble påkjørt av en varebil like etter kl 16 onsdag. Det er uklart hvordan tilstanden til jenta er, hun var ved bevissthet etter ulykken, og ble tatt med derfra i ambulanse. Hun ble senere sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge med helikopter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gakori, Alta, NRK, Universitetssykehuset Nord-Norge, UNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jente, sendt, til, UNN, etter, påkjørseli , fotgjengerfelt
NRK - 19 maj 22 kl. 10:27

Datasystemene i Helse Nord er oppe igjen

Samtlige datasystemer ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN), som i en periode torsdag formiddag var nede, fungerer nå som normalt igjen. – Det ble innført rød kriseberedskap ved UNN HF i formiddag grunnet svikt i IKT-systemer i store deler av helseregionen. Feilen er nå rettet, og rød beredskap avsluttet, skriver UNN på Twitter.

Klartale - 27 jul 22 kl. 11:30

Russland sender enda mindre gass til Europa

Russland har solgt og sendt gass til Europa gjennom store rør. De har kapasitet til å sende veldig mye. Særlig gjennom rørledningen Nord Stream 1.

NRK - 11 jul 22 kl. 14:47

Bedre for UNN etter Svalbard-dispensasjon

Ledelsen ved Universitetssykehuset Nord-Norge har vært samlet i ettermiddag for å diskutere status i forbindelse med pilotstreiken i SAS. Kommunikasjonssjef ved UNN, Hilde Annie Pettersen Kvalvik, opplyser etter møtet at den mest krevende situasjonen er avverget siden SAS-pilotene har gitt dispensasjonen til flyvninger til og fra Svalbard fram til 17. juli..

NRK - 18 aug 22 kl. 09:29

Trafikkulykke i Alta – sendes til UNN med helikopter

Vegtrafikksentralen nord melder om en trafikkulykke på E6 i Kåfjord i Alta. Politiet opplyser til NRK at det er snakk om en singelulykke. – En bil har kjørt i en lyktestolpe.

NRK - 27 jun 22 kl. 14:11

Flys til UNN etter trafikkulykke

Personen som kjørte utfor veien ved Karlstad i Målselv flys til UNN med legehelikopter. Skadeomfanget er så langt ikke avklart, opplyser politiet..

NRK - 07 jul 22 kl. 10:49

Bilfører fraktet til UNN etter bilulykke på Senja

Bilføreren som var involvert i en ulykke på Tranøybotn er fraktet til UNN Tromsø, melder politiet. Han er bevisst, men skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

NRK - 29 maj 22 kl. 10:27

Bedret tilstand for mann som veltet i kano i Nordland

Det går bedre med mannen som ble hentet opp av vannet etter en kanovelt i Forfjorden ved Medby i Nordland fredag. Tilstanden er imidlertid fortsatt alvorlig. Mannen er i bedring.

NRK - 21 jul 22 kl. 10:26

Kritisk mangel på blod ved UNN

Det er kritisk lavt blodlager ved Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø. Nå i sommer er mange blodgivere på ferie. I tillegg har sykehuset den siste tida hatt en del pasienter som har krevd større tilførsel av blod, noe som gjør at blodbeholdninga er svært lav.

Klartale - 16 jun 22 kl. 06:00

Yashar har ikke hørt fra faren sin på fire år

– Jeg visste ikke hvorfor jeg ble sendt bort, sier Yashar til Klar Tale. Han var bare 19 år gammel da han kom til Norge. Yashar er uigur.

NRK - 08 aug 22 kl. 19:38

Turgåer reddet av redningshelikopter – alvorlig skadd og sendt til Tromsø

Den finske turgåeren som i ettermiddag falt ned en fjellskrent nord for Skjomtinden er nå hentet ut av et redningshelikopter og flydd til UNN i Tromsø. Mannen som falt er i 20-årene, og turfølget er også finsk. De øvrige fire turistene i turfølget er også hentet ned fra Skjomtinden og fraktet til sykehuset i Narvik for en sjekk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 2 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com