NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 03:12

NRK - 07 sep 22 kl. 11:31

Alvorlig trafikkulykke på Jessheim

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom bil og motorsykkel nord for Langeland på Jessheim. – Framstår som en alvorlig ulykke, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Langeland, Jessheim, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, trafikkulykke, Jessheim
NRK - 07 sep 22 kl. 11:31

Person livstruende skadd etter trafikkulykke på Jessheim

En person er livstruende skadd etter en trafikkulykke mellom bil og motorsykkel på Jessheim. Det opplyser operasjonsleder Jan-Andre Delbekk i Øst politidistrikt til NRK. Fylkesvei 1496 ved Jessheim i retning Kløfta er midlertidig stengt på grunn av ulykken..

NRK - 07 sep 22 kl. 11:31

Person omkommet etter trafikkulykke på Jessheim

En person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke mellom bil og motorsykkel på Jessheim. Pårørende er ikke varslet. Det melder politiet i Øst på Twitter.

NRK - 21 maj 22 kl. 04:20

En skadet, en arrestert på Jessheim

Politiet på Romerike har arrestert en mann som de mistenker for å ha skadet en annen i hodet. Politiet kom over begge mennene ved tretida i Jessheim sentrum. Den skadde er kjørt i ambulanse til sykehus.

NRK - 25 jul 22 kl. 18:30

Ran på Jessheim

Rundt klokken 16 i ettermiddag var det ifølge politiet et ran av YX-7/eleven og Jessheim Apotek på Jessheim. Gjerningspersonen skal ha vært en kvinne på cirka 25-30 år, iført svart hettegenser med detaljer på ryggen og svart bukse. Kvinnen skal ha hatt på seg finlandshette eller maske under ranene.

NRK - 25 aug 22 kl. 20:04

Større propanlekkasje på Jessheim

Politiet i Øst skriver på Twitter at det er en større propanlekasje på Jessheim. Sikkerhetsavstand til denne lekkasjen er 1 km. Trøgstadmoen boligfelt, og industri rundt Jessheim Nord er innenfor denne avstanden og bes holde seg innendørs inntil videre..

NRK - 05 aug 22 kl. 20:32

E6 i Mosjøen stengt etter alvorlig trafikkulykke

En alvorlig trafikkulykke har funnet sted på E6 i Mosjøen, om lag 5 km sør for Trofors. To biler og tre personer er involvert. Det er 90 sone på veien, som nå er stengt.

NRK - 10 maj 22 kl. 17:50

Bil på taket på E6 i Jessheim

En bil ligger på taket på nordgående felt av E6 i Jessheim. To biler er involvert i ulykken, melder Øst politidistrikt. – Ulykken har skjedd på Trondheimsvegen.

NRK - 03 jul 22 kl. 02:52

En person knivstukket på Jessheim

En mann er i natt knivstukket i hånden på Jessheim, nord for Oslo. Politiet fikk melding fra et vitne forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt Kjetil Ringseth til NRK. – Vi fikk melding kl.

NRK - 03 jul 22 kl. 05:59

To skadd i voldshendelse på Jessheim

En person er sendt til Ahus med kuttskader i en hånd mens en annen er kjørt til legevakten med lettere skader etter en hendelse på Jessheim natt til søndag. – Det er uvisst om det har vært brukt kniv, men en person er kjørt til Ahus med kuttskader i en hånd, står det i en uttalelse fra Øst politidistrikt tidlig søndag morgen. Politiet opplyser at skadegraden er ukjent.

NRK - 16 aug 22 kl. 06:28

Politiet: Taxisjåfør truet på Jessheim

En taxisjåfør skal angivelig ha blitt truet med pistol ved en bensinstasjon på Jessheim, rundt 04.00 natt til tirsdag. Det forteller politiet i Øst.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

NRK - 1 time siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 1 time siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 1 time siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 3 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 1 time siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 2 timer siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com