NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:08

NRK - 07 sep 22 kl. 03:31

Funksjonshemmet mann dømt for overgrep mot assistenter

En funksjonshemmet mann i 40-årene er dømt til et halvt års fengsel for å ha utnyttet sine personlige assistenter til å skaffe seg seksuell omgang. Mannen fra Buskerud var tiltalt etter straffeloven paragraf 295, for å ha skaffet seg seksuell omgang ved misbruk av stilling, avhengighetsforhold eller tillitsforhold. Mannen er avhengig av hjelp i det daglige og får såkalt BPA (brukerstyrt personlig assistanse) via et firma. Ifølge tiltalten fikk han to kvinnelige assistenter til å masturbere ham ved å forlede dem om sin medisinske tilstand, og ved å utnytte de to kvinnenes behov for arbeid. Den ene kvinnen forklarte i retten at hun opplevde at hun ville mistet jobben om hun ikke gjorde som tiltalte ba om.
Les mer på NRK


Les mer om:
Buskerud, BPA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Funksjonshemmet, mann, dømt, for, overgrepmot , assistenter
Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

Klartale - 25 aug 22 kl. 10:46

Synes du strømmen er dyr? Dette gjør Europas land for å redde sine egne

Staten i Norge bruker milliarder av kroner. De hjelper vanlige folk å betale for strømmen. Bedriftene skal også få hjelp.

Klartale - 13 jun 22 kl. 11:15

Durek Verrett sier at folk ikke vil se en svart mann som en del av kongefamilien

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett forlovet seg sist uke. Verrett er også kjent som Sjaman Durek. Etter at de sa at de var forlovet fikk de mye hat.

Klartale - 05 jul 22 kl. 08:39

Politiet pågrep mann etter skyting under parade

Hvert år feirer USA sin nasjonaldag den 4. juli. De feirer med å gå i parader, slik som nordmenn går i tog på 17.

NRK - 08 maj 22 kl. 06:45

Mann pågrepet etter personran i Trondheim

En mann i 20-årene er pågrepet etter at en mann ble fraranet en PC-veske i Trondheim sentrum natt til søndag. Politiet fikk melding om ranet i Prinsenkrysset like etter midnatt, skriver Adresseavisen . – Det var en person som hadde blitt fraranet en PC-veske med innhold.

NRK - 16 maj 22 kl. 03:31

Kirkegjengere overmannet bevæpnet mann

En mann som begynte å skyte inne i en kirke i Orange County i Sør-California søndag, ble overmannet av kirkegjengere. Politiet kaller inngripenen heltemodig. En mann ble skutt og drept, og fire andre ble kritisk skadd i skyteepisoden i Geneva presbyterianske kirke i byen Laguna Woods, opplyser sheriffen i Orange County.

NRK - 25 maj 22 kl. 21:03

Ulykke i Seljord: En mann omkom

En Oslo-mann i 70-årene har status som siktet i saken, og har fått førerkortet sitt beslaglagt etter dødsulykken. Personen som er kjørt sykehus er en mann i 60-årene fra Drammen. Den døde er en lokal mann i 70-årene.

NRK - 25 maj 22 kl. 21:03

Ein mann omkom etter trafikkulykka i Seljord

Ein mann i 70-åra omkom etter ei trafikkulykke i Seljord onsdag ettermiddag. Pårørande er varsla, skriv politiet på Twitter. Ein Oslo-mann i 70-åra har status som sikta, og har fått førarkortet sitt beslaglagt etter dødsulykka.

NRK - 02 jun 22 kl. 21:23

Mann har meldt seg etter at en mann ble funnet skutt på Mortensrud

Det var søndag kveld at en mann i 20-årene ble funnet skutt på Mortensrud i Oslo. Mannen er ikke alvorlig skadet. Nå har en straffedømt mann i 30-årene meldt seg til politiet, melder VG.

Klartale - 03 jun 22 kl. 08:31

Politiet pågrep mann etter at Millehaugen rømte

Politiet pågrep en mann i Oslo. Han kan hjulpet Stig Millehaugen. Politiet etterlyser mann som er dømt for to drapMillehaugen er dømt for to drap.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hus og bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com