Dagbladet > Nyheter

Saturday, 23 September, 07:35

Dagbladet - 06 sep 22 kl. 13:40

Putins svakhet: - Risikabelt

Mens ukrainske soldater frivillig kjemper for å redde nasjonens overlevelse, slåss russiske soldater i en krig der lønnsslippen trolig betyr mer, ifølge professor Tormod Heier..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Tormod Heier

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Putins, svakhet, Risikabelt
NRK - 24 jun 23 kl. 12:04

Zelenskyj: – Russlands svakhet er åpenbar

– Ukraina er i stand til å beskytte Europa mot spredning av russisk ondskap og kaos, det skriver Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj på Telegram. Han skriver videre at Russlands svakhet er åpenbar. – Russland har lenge maskert sin svakhet og idiotisme med propaganda.

NRK - 08 jul 23 kl. 15:51

Russisk UD: – Klasebomber er tegn på svakhet

Utenriksdepartementet i Russland sier at Washingtons avgjørelse om å gi Ukraina klasebomber er et tegn på svakhet. – Dette er en desperat handling og røper svakhet opp mot bakteppet av den mye omtalte men mislykkede motoffensiven, sier talsperson Maria Zakharova, ifølge AFP..

NRK - 21 jul 23 kl. 08:03

CIA: Den russiske eliten er bekymret over Putins dømmekraft

Eliten i Russland stiller i økende grad spørsmål ved president Vladimir Putins dømmekraft og ledelse, ifølge CIA-sjef William Burns. Tvilen økte kraftig etter det kortvarige opprøret der en gruppe leiesoldater i Wagner-gruppene marsjerte mot Moskva i forrige måned, konstaterte Burns da han denne uka deltok på Aspen Security Forum i USA. CIA forsøker nå ifølge Politico å slå mynt på den gryende misnøyen med Putin og la nylig ut en video i et forsøk på å rekruttere russiske informanter.

Dagbladet - 13 sep 23 kl. 13:08

Putins desperate våpen-jakt

Vladimir Putins bønn om våpen og ammunisjon fra Iran og Nord-Korea er beskrevet som et tegn på desperasjon og svakhet. - Ingen stolt dag for Putin, sier norsk ekspert..

NRK - 03 maj 23 kl. 15:26

Røde Kors reagerer på at forsvarskommisjonen vil ha tettere samhandling mellom sivile og militære

Forsvarskommisjonen vil ha tettere samhandling mellom militære og sivile aktører. – Risikabelt, sier Røde Kors. – Det er positivt at kommisjonen ser og anerkjenner at bruk av sivile i militær innsats medfører folkerettslige konsekvenser, og at beredskapslovgivningen i Norge må utformes slik at dette tas hensyn til, sier generalsekretær Anne Bergh i Røde Kors i en pressemelding.

NRK - 30 aug 23 kl. 13:17

USAs handelsminister: Amerikanske selskap ser Kina som for risikabelt

Amerikanske firmaer ser i dag Kinas marked som «for risikabelt» uten endringer i hvordan det reguleres, sier USAs handelsminister Gina Raimondo. – Forretningsmiljøet i Kina må være forutsigbart, det må være like konkurransevilkår, det må være rettferdig prosess og det må være åpenhet, sa Raimondo på en pressekonferanse i Shanghai onsdag. – Amerikanske virksomheter er nødt til å se tiltak for å løse disse problemene, ellers vil de vurdere investering i Kina som for risikabelt, fortsatte hun.

Dagbladet - 11 okt 22 kl. 16:08

- Putin viser tegn på svakhet

Mandagens angrep på Ukraina er et tegn på russisk svakhet, sa Stoltenberg under dagens pressekonferanse..

NRK - 09 maj 22 kl. 11:36

Solberg om Putins tale: – Løfter absurditeten til et nytt nivå

Høyre-leder Erna Solberg mener Vladimir Putin i sin tale mandag kom med påstander som er uten rot i virkeligheten. – Putins tale viser med all tydelighet hvor grunnløs denne krigen er, og den er et bevis på hvordan Putins forvrengte verdensbilde står i sterk kontrast til sannheten. Det er Russland som har angrepet Ukraina, og det er bare Putin som kan stanse krigen, sier Erna Solberg.

NRK - 09 maj 22 kl. 22:47

USA kaller Putins tale «absurd»

President Vladimir Putins påstand om at Russlands invasjon av Ukraina er en defensiv operasjon, er absurd, sier en talsmann for amerikansk UD. – Å kalle dette en defensiv handling er åpenbart absurd, sier Ned Price, ifølge NTB. Han kaller Putins tale på årsdagen for Sovjetunionens seier over Nazi-Tyskland for en fornærmelse mot historien..

NRK - 25 sep 22 kl. 15:31

Truss: – Ikke lytt til Putins falske trusler

Statsminister Liz Truss sier at Storbritannia og allierte ikke må høre på president Vladimir Putins «sabelrasling» etter at han beordret en delvis mobilisering i Ukraina og understreket igjen muligheten for en atomkonflikt. – Vi burde ikke høre på Putins sabelrasling og falske trusler. I stedet må vi fortsette å innføre sanksjoner mot Russland og fortsette å støtte ukrainerne, sier Truss i et CNN-intervju som ble sendt søndag..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 4 timer siden

- Putin må være rasende

De siste ukene har Ukraina angrepet den russiske Svartehavsflåten og Krim-halvøya. Fredag smalt det igjen. - Spektakulært, skriver tidligere statsminister i Sverige, Carl Bildt..

Dagbladet - 5 timer siden

Isen smelter fra undersida

Varmere vann fører til utfordringer for isen i Antarktis. Det viser en ny rapport fra norske forskere..

Dagbladet - 9 timer siden

- Det er en løsning: Stopp krigen

Lederen av Sikkerhetsrådet ble kraftig provosert av Russlands protester onsdag, og sablet ned Putins «spesialoperasjon» med én enkelt setning..

Dagbladet - 9 timer siden

Politiet advarer etter toalett-krise

- Kan bli alvorlige skader, sier politiet..

Dagbladet - 12 timer siden

Godstog kjørte på personbil

Et godstog kjørte på en personbil i Tynset fredag kveld..

Dagbladet - 15 timer siden

Stort departement-tyveri

Et «større antall» PC-er er stjålet fra Nærings- og fiskeridepartementet, og saken er anmeldt..

Dagbladet - 17 timer siden

Sjokkstudie: 98 prosent berørt

En omfattende studie initiert av britiske The Guardian får forskere til å se rødt. Likevel er det håp i sikte..

Dagbladet - 18 timer siden

Forsvarer «Debatten»

Kritikerne var ikke nådige i sin dom over gårsdagens «Debatten»-program med Erna Solberg. NRK-programleder Espen Aas tar kollegaen Fredrik Solvang i forsvar. - Helt uenig, sier han..

Dagbladet - 18 timer siden

Forsvarer «Debatten»: - Veldig uenig

NRKs Kringkastingsråd har så langt mottatt i overkant av 30 klager på gårsdagens «Debatten»..

Dagbladet - 18 timer siden

Bisarre detaljer

Piloten av F-35-flyet som forsvant skjøt seg ut over den amerikanske delstaten South Carolina. Et nødanrop avslører nye detaljer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com