NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 08:40

NRK - 06 sep 22 kl. 12:07

Brann i vogntog på E16 – kraftig røykutvikling

Det er brann i et vogntog på E16 i Bærum. Nødetatene er på vei til stedet. Det er kraftig røykutvikling på stedet, skriver Oslo 110. – Trafikale utfordringer og stengt vei må påregnes, skriver politiet på Twitter. Hendelsen skjedde ved E16 Nordgående retning ved utgangen av Bjørnegårdstunnelen..
Les mer på NRK


Les mer om:
E16, Bærum, Oslo, Twitter, E16 Nordgående, Bjørnegårdstunnelen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , vogntog, E16, kraftig, røykutvikling
NRK - 08 aug 23 kl. 13:26

Skred ved E16

Ved 10.40-tiden meldte Vegtrafikksentralen Øst om et stort jordskred i området ved E16 fire kilometer vest for Fagernes i Valdres. Vegtrafikksentralen og politiet i Innlandet meldte på X/Twitter at E16 var stengt og senere at vegen åpnet igjen.

NRK - 06 sep 22 kl. 12:07

Brann i vogntog på E16 – stenger tunnel

Det er brann i et vogntog på E16 i Bærum. Nødetatene er på vei til stedet. Det er kraftig røykutvikling på stedet, skriver Oslo 110.

NRK - 23 nov 22 kl. 02:19

Trafikkulykke mellom fire vogntog og en personbil ved Stange

Fire vogntog og en personbil var involvert i en trafikkulykke ved Stange på E6 natt til onsdag. Første vogntog kolliderte med personbilen som stod med nødblink. En fører av vogntog er kjørt til legevakt for sjekk.

NRK - 20 sep 22 kl. 05:32

slofjordtunnelen åpnet igjen etter brann i vogntog

Oslofjordtunnelen ved Drøbak er ryddet og åpnet igjen etter en brann i et vogntog mandag ettermiddag. Tunnelen på E134 ble stengt i begge retninger etter den kraftige brannen. – Det er en kraftig brann i et vogntog og det er kraftig røykutvikling, sa vaktleder ved Øst 110-sentral, Roger Andersen ved Øst 110-sentral til NTB ved 17.

NRK - 03 aug 22 kl. 15:30

Fleire ras i Aurland: E16 er stengt

Det har gått fleire ras i Aurland i Vestland onsdag. E16 er stengt, og det skaper enorme køar. Stenginga av E16 gjev lange omkøyringsvegar på hovudvegen mellom Bergen og Oslo, særleg for trafikken mellom indre Sogn og Bergen.

NRK - 12 nov 22 kl. 12:49

E16 har opna att

E16 har opna att etter flaumen, men med redusert framkomst. E16 Svartenakken – Bulken er open med manuell dirigering, men det er framleis stengt i Voss sentrum. Omkøyring via E16 Strandavegen.

NRK - 08 aug 23 kl. 21:40

Manuell dirigering på E16

Tidligere i kveld meldte Vest politidistrikt at det er manuell dirigering på E16 etter et jordras i Lærdal. De opplyste da at det ikke var fare for at jord- og vannmassene skulle skape problemer på E16. I en oppdatering skriver politiet at de avslutter på stedet, og at vannet renner greit unna.

NRK - 20 dec 22 kl. 19:48

Vogntog sperrar vegen på E16 i Ullensaker

Politiet har fått melding om eit vogntog som har saksa og sperrer for trafikken i retning Kløfta på E16 i Ullensaker, melder Politiet i Øst på Twitter. Trafikken går sakte forbi i eit felt. Vegtrafikksentralen øst melder at berre personbilar kan koma seg forbi..

NRK - 06 jan 23 kl. 12:15

Vogntog stenger køyrefelt på E16

Ved Kjerrøyni på E16 i Lærdal er austgåande felt stengt grunna eit vogntog med problem, melder Vegtrafikksentralen. Politiet er på veg til staden..

NRK - 20 feb 23 kl. 20:55

Trafikkulykke stenger E16 Filefjell

Veien er stengt ved Sula mellom Lærdal og Vang, melder Vegtrafikksentralen Vest. Et vogntog står i grøfta, mens to andre vogntog har kommet borti hverandre. Ingen har kommet til skade, opplyser operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.

NRK - 1 time siden

Ni år gammel gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en ni år gammel gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 15 minutter siden

Ukraina hevder å ha skutt ned nær samtlige russiske droner

Ukrainske styrker skjøt ned 34 av 44 russiske droner i et større droneangrep natt til torsdag, hevder det ukrainske luftforsvaret. Dronene ble oppdaget langs svartehavskysten og lenger inn i landet, opplyser talsperson for Ukrainas sørlige militærkommando, Nataliya Gumenijuk. – Russland stopper ikke presset og jakten på nye taktikker, nemlig bruk av masseangrep.

NRK - 30 minutter siden

September den dødeligste måneden i Sverige

11 personer er drept med skytevåren i Sverige i løpet av september måned. Det gjør september til den dødeligste måneden i Sverige siden politiet begynte å føre statistikk i 2016, skriver SVT. De to siste skytedrapene skjedde onsdag kveld og natt til torsdag.

NRK - 1 time siden

Mindreårig gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en mindreårig gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter kl 07.45

NRK - 1 time siden

Ingen pågrepet etter dobbeltdrap

Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter at en mor og en datter ble funnet døde i en leilighet i Kristiansand onsdag. – Vi har ikke pågrepet noen i løpet av natten. Etterforskningen fortsetter for fullt utover dagen, sier operasjonsleder Jarle Nilsen til NRK.

NRK - 1 time siden

Truga med å drepe politifolk- må i fengsel

Ein sunnfjording i 40- åra er dømt til fengsel i 12 månader etter fleire lovbrot. Han må også betale 8692 kroner i erstatning. Mannen blei dømd for fleire trugslar mot ei kvinne som jobba i det offentlege helsevesenet.

NRK - 1 time siden

Mer enn halve befolkningen har flyktet fra Nagorno-Karabakh

65.036 personer har flyktet fra Nagorno-Karabakh etter at Aserbajdsjan i forrige uke tok kontroll over området. Det opplyser en talsperson for Armenias statsminister til Reuters.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com