NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 10:05

NRK - 06 sep 22 kl. 01:09

Brann i samfunnshuset i Karasjok

Nødetatene har rykket ut til en brann på samfunnshuset i Karasjok. Det brenner i 2. etasje og det er åpne flammer, opplyser politiet i Finnmark. Helsevesenet evakuerer beboere fra området. Politi og brannvesenet ber beboere i området rundt samfunnshuset om å lukke vinduene da det er spredningsfare og mye røyk.
Les mer på NRK


Les mer om:
Karasjok, Finnmark, Jarleif Sørensen, NTB, Sørensen, Karigasniemi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , samfunnshuseti , Karasjok
VG - 06 sep 22 kl. 03:47

Brann i samfunnshuset i Karasjok

Flere er evakuert etter en brann i samfunnshuset i Karasjok..

NRK - 27 jan 23 kl. 13:53

Utmarksdomstolen avsluttet Karasjoksaken

Etter tre uker avsluttet Utmarksdomstolen Karasjoksaken i dag. Når dom i saken faller er ikke klart, men ingen tror at den vil komme før påske. To grupper har krevd eierrettigheter til land og vann i Karasjok, etter at flertallet i Finnmarkskommisjonen i 2019 konkluderte med at Karasjok tilhører lokalbefolkningen.

NRK - 06 sep 22 kl. 05:24

Kontroll på brannen i Karasjok

Brannvesenet i Karasjok opplyser at de nå har kontroll på brannen i samfunnshuset. Den to etasjers trebygningen har fått store skader, men bygningen står fortsatt, melder NTB. Beboere i 12 naboleiligheter ble evakuert.

NRK - 26 jan 23 kl. 20:01

Hevder at samer var de første som etablerte seg i Karasjok

To grupper har krevd eierrettighet til land og vann i Karasjok, etter at Finnmarkskommisjonen konkluderte med at Karasjok tilhører den lokale befolkningen. Det er ikke Finnmarkseiendommen enig i. Et av argumentene som er brukt, er at kvener, ikke samer, var de første som etablerte seg i tettstedet Karasjok.

NRK - 06 sep 22 kl. 02:47

Ikke kontroll på brann i Karasjok

Brannmannskapene i Karasjok har fortsatt ikke kontroll på brannen i samfunnshuset. Flammene står fortsatt opp over taket i den to etasjer høye trebygningen. Det sier politiets operasjonsleder John-Kåre Olsen i Finnmark politidistrikt til NRK.

NRK - 06 sep 22 kl. 02:47

12 leiligheter evakuert i Karasjok

Brannmannskapene i Karasjok har fortsatt ikke kontroll på brannen i samfunnshuset. Flammene står fortsatt opp over taket i den to etasjer høye trebygningen. Det sier politiets operasjonsleder John-Kåre Olsen i Finnmark politidistrikt til NRK.

NRK - 06 sep 22 kl. 04:42

Røyken avtar i Karasjok

Det brenner fortsatt i samfunnshuset i Karasjok. Tidligere i natt sto flammene over taket på den to etasjer høye trebygningen, og tjukk røyk veltet ut fra brannstedet. Nå like før klokka fem sier politiets operasjonsleder John-Kåre Olsen i Finnmark politidistrikt at røykutviklingen kan se ut til å ha avtatt noe.

NRK - 16 dec 22 kl. 11:33

Snøkaos på Andøya – samfunnshuset er åpnet for de som er strandet

Kraftig snøvær fører til kaos på Andøya. Hovedfartsåra som går over til Andøya på fylkesvei 82 er stengt, opplyser Grethe Turmo Hatten i Vegtrafikksentralen Nord. I tillegg står en brøytebil fast på Saura, mellom Dverberg og Andenes.

NRK - 21 apr 23 kl. 09:54

Hele lokalbefolkningen eier Karasjok

Nå har dommen falt etter den viktigste rettssaken om rettigheter i Finnmark. Innbyggerne i Karasjok er de rettmessige eierne av grunnen i kommunen, sier Utmarksdomstolen. Det betyr at alle innbyggere, enten de er samer eller nylig innflyttet, er de rettmessige eierne.

NRK - 09 jun 23 kl. 21:49

Bjørn har tatt flere rein i Karasjok

Reinbeitedistrikt 14 A i Karasjok har denne våren hatt store utfordringer med at bjørn har vært i reinflokken under kalvingstiden. I en e-post til Statsforvalteren i Troms og Finnmark 1. juni søkte distriktet om fellingstillatelse på bjørner i Guorpmet og Gidovarre i Karasjok kommune.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Stortinget vil ha full gjennomgang av økonomiregelverket

– Tillit kan ikke bare være et ord i festtaler. Vi ser at det er behov for å gå igjennom hele regelverket, sier stortingspresident Masud Gharahkhani. Han sier Stortinget vil ha en bred gjennomgang av alle retningslinjer knyttet til politikeres økonomiske interesser og ordninger.

NRK - 15 minutter siden

Aftonbladet: To pågrepet etter eksplosjon

To personer er pågrepet av politiet i etter eksplosjonen i Uppsala i natt. Det melder Aftonbladet. En 25 år gammel kvinne ble drept i eksplosjonen som skjedde klokken 03.

NRK - 15 minutter siden

Sikta for Jonas-drapet har ikkje planar om å snakke med politiet

Ein 28 år gammal mann som er sikta for drapet på Jonas Aarseth Henriksen, har ingen konkrete planar om å stille til avhøyr, opplyser advokatane hans Thomas Randby og Ellen Tvedten Jorem. Mannen nektar for å ha hatt noko med drapet å gjere. Mannen er varetektsfengsla med full isolasjon og medieforbod..

NRK - 15 minutter siden

Tenåring angrep lærere og elever med kniv i Spania

Angrepet skjedde i Jerez, sør i landet. Det melder Reuters. Hvor mange som er rammet er ikke klart..

NRK - 15 minutter siden

En person etterlyst internasjonalt etter drapet i Kristiansand

En person er etterlyst internasjonalt etter at to personer ble funnet døde på en adresse i Vågsbygd i Kristiansand onsdag 27. september. Personen er siktet for drap.

NRK - 30 minutter siden

Politiet undersøker om Nordstrand-skytingen er knyttet til langvarig konflikt

Onsdag kveld ble to menn pågrepet i forbindelse med skytingen på Nordstrand tirsdag. Politiet mener de har tatt de to som var på åstedet – Vi ser på om skytingen kan være knyttet til en langvarig konflikt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til Dagbladet. Hun understreker at politiet har flere teorier om motivet bak skytingen.

NRK - 1 time siden

Ny rapport: 10 prosent av isbreene i Sveits borte på to år

10 prosent av isbreene i Sveits har smeltet bort i løpet av de siste to årene. Det går frem av en ny rapport fra Det sveitsiske vitenskapsakademiet, melder AFP. 6 prosent av breene forsvant i 2022 og ytterligere 4 prosent er blitt borte i løpet årets sommer.

NRK - 1 time siden

Ordfører om dobbeltdrap: – Dypt tragisk

– Det var en trist og dypt tragisk beskjed å få. Det allttid ille med drap, men det er spesielt ille når det er barn involvert. Dette rammer en familie, skole og skoleklasse, sier Kristiansands ordfører Jan Oddvar Skisland.

NRK - 1 time siden

Separatistleder: Utbryterrepublikken Karabakh vil slutte å eksistere

Utbryterrepublikken Nagorno-Karabakh vil slutte å eksistere 1. januar 2024. Da vil også alle statlige institusjoner i regionen bli lagt ned.

NRK - 1 time siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com