NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 02:59

NRK - 04 sep 22 kl. 22:31

Kollisjon mellom bil og lastebil

Det har vært et trafikkuhell mellom en personbil og en lastebil på FV770 nord for Kolvereid i Trøndelag. Det er ikke kjent hvor alvorlig ulykken er, men begge airbagger på personbilen er utløst..
Les mer på NRK


Les mer om:
FV770, Kolvereid, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kollisjon, mellom, bilog , lastebil
NRK - 19 aug 22 kl. 08:55

Ulykke mellom bil og lastebil i Oslo

Politiet har fått melding om ei trafikkulykke mellom ein lastebil og ein bil i Oslo. Skadeomfanget er ukjend..

NRK - 24 aug 22 kl. 14:10

Rykker ut til trafikkulykke mellom bil og lastebil

- Det virker som en alvorlig ulykke, skriver politiet på Twitter. Politiet er på vei til E16 i Flåm etter melding om en trafikkulykke mellom en bil og en lastebil. – Det er meldt om store materielle skader, skriver de videre..

NRK - 02 sep 22 kl. 12:17

Trafikkulykke mellom bil og lastebil på E18

Det har vært en trafikkulykke mellom bil og lastebil på E18 ved Høvik. Alle nødetater er på vei til stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 23 maj 22 kl. 16:12

Kollisjon i Drammen

Nødetatene har rykket ut til Øvre Eikervei i Drammen, der det har vært en kollisjon mellom en personbil og en lastebil. To personer er involvert..

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

Aftenposten - 15 aug 22 kl. 07:56

Bro kollapset i Gudbrandsdalen – lastebil og bil skal ha havnet i vannet

Tretten bru i Øyer kommune i Gudbrandsdalen har kollapset, ifølge politiet, som sier at en lastebil og bil skal ha….

Aftenposten - 15 aug 22 kl. 07:56

Bro kollapset i Gudbrandsdalen – lastebil og bil er berørte. To førere gjort rede for.

Tretten bru i Øyer kommune i Gudbrandsdalen har kollapset. En lastebil og en bil er berørt..

Aftenposten - 15 aug 22 kl. 07:56

Bro kollapset i Gudbrandsdalen – lastebil og bil er berørte. En person hentet ut av brorestene med helikopter.

Tretten bro i Øyer kommune i Gudbrandsdalen har kollapset. En lastebil og en bil er berørt..

Aftenposten - 15 aug 22 kl. 07:56

Bro kollapset i Gudbrandsdalen – lastebil og bil er berørte. Lastebilsjåfør hentet ut av brorestene med helikopter.

Tretten bro i Øyer kommune i Gudbrandsdalen har kollapset. En lastebil og en bil er rammet..

NRK - 23 maj 22 kl. 12:54

Syklist mot bil i Spydeberg - hentet av luftambulanse

Like før klokken 13 meldte Øst politidistrikt om en kollisjon mellom en syklist og en bil på Østbuen i Spydeberg i Østfold. – Vi har fått melding om en trafikkulykke med mulig personskade. Syklist mot bil.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

NRK - 1 time siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 1 time siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 1 time siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 3 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 1 time siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 2 timer siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com