NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 03:59

NRK - 04 sep 22 kl. 18:55

Brann i tre campingvogner på Kvam

Det er meldt om brann i tre campingvogner på Kvinnhovden i Norheimsund. Naudetatar er på veg, ifølgje brannvesesenet. Det er mykje røyk i området, og fare for ytterlegare spreiing. Politiet har sett ein tryggingsavstand på 300 meter i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvinnhovden, Norheimsund, Kvam

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , tre, campingvogner, Kvam
Klartale - 17 jun 22 kl. 09:06

Avinor tror Norge unngår kaos på flyplassene i sommer

Fredag er det ventet at 90.000 reisende skal innom Oslo lufthavn Gardermoen. Søndag er det ventet at 95.

NRK - 04 sep 22 kl. 19:33

Ikke lenger spredningsfare etter brann i campingvogner

Det er ikke lenger fare for spredning etter at det begynte å brenne i flere campingvogner på Kvinnhovden i Kvam i Norheimsund. To campingvogner har brent ned, og det brenner fremdeles i en tredje. Nødeetatene jobber på stedet..

NRK - 13 jul 22 kl. 03:25

Brann i restaurant i Kvam

Det brenner i en pizzarestaurant i Norheimsund i Kvam kommune. Restauranten ligger i en bygning med flere leiligheter, ifølge politiet. – Nødetatene er på stedet.

NRK - 08 aug 22 kl. 11:14

Sverige: Brann i industribygg – E6 stengt

Det brenn i eit industribygg i Kållered sør for Göteborg. E6 er stengt og vil vere det fram til klokka 15 på grunn av brannen, skriv SVT. Brannen brøyt ut i dag tidleg i eit lokale som sel campingvogner.

NRK - 08 aug 22 kl. 11:14

Sverige: Brann i industribygg – E6 stengd

Det brenn i eit industribygg i Kållered sør for Göteborg. Europaveg 6 er stengd og vil vere det fram til klokka 15 på grunn av brannen, skriv SVT. Brannen brøyt ut i dag tidleg i eit lokale som sel campingvogner.

NRK - 24 jun 22 kl. 13:29

Kollisjon mellom tre fritidsbåter

I Kvam har det vært en kollisjon mellom tre mindre fritidsbåter. Det melder Vest politidistrikt. Syv personer skal totalt være involvert.

Klartale - 07 jun 22 kl. 11:53

Disse skal kjempe for Norge

Tirsdag ble troppen til det norske kvinnelandslaget i fotball vist fram. Laget skal kjempe om å bli Europas beste til sommeren.Forsvarsspilleren Anna Jøsendal var en av to overraskelser på laget.

Klartale - 23 aug 22 kl. 12:02

Riise har valgt lag for første gang

Mange hadde troen på de norske fotballkvinnene. Men etter et skuffende Europa-mesterskap er de nå tilbake. Norges gamle trener Martin Sjögren måtte slutte etter mesterskapet.

NRK - 21 maj 22 kl. 02:21

En omkom i tornado i Michigan

I delstaten MIchigan i USA mistet et menneske livet og 23 ble skadet da en tornado rammet småbyen Gaylord. Hustak ble revet av, trær veltet og strømledninger falt ned, opplyser politiet. Campingvogner og biler veltet i de voldsomme vindkastene..

Klartale - 10 jun 22 kl. 14:44

Mann og barn skadd etter snøskred

Politi, brannmenn og ambulanse har rykket ut til Kjenndalen i Loen. Der har det vært et stort snøskred.En mann og et barn skal være skadd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com