NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 03:47

NRK - 04 sep 22 kl. 12:15

Arbeidsulykke på Herøya

Politiet har vært på Herøya i Porsgrunn etter en arbeidsulykke på stedet. En mann har fått Salpetersyre i ansiktet, og er kjørt til sykehus. Han skal ha fått mindre skader som følge av hendelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Herøya, Porsgrunn, Salpetersyre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arbeidsulykke, Herøya
NRK - 28 aug 22 kl. 17:36

Arbeidsulykke på ammoniakkfabrikken

Rett før klokka 17 var det en arbeidsulykke ved ammoniakkfabrikken på Herøya i Porsgrunn. En ansatt har fått veske i øyet og får behandling av helse. Ifølge politiet er det ingen lekkasjer fra fabrikken, men de varsler Arbeidstilsynet..

NRK - 08 jun 22 kl. 21:10

Røykutvikling på Herøya

Det meldes om røykutvikling fra Herøya industriområde i Porsgrunn. Foreløpig håndteres dette av industrivernet inne på området. Det skal ikke være fare for omgivelsene..

NRK - 08 jun 22 kl. 22:10

– Har kontroll

Oddvar Gjerde er produksjonssjef i Amoniakkfabrikken på Herøya, og representerer industrivernstaben i forbindelse med gasslekkasjen på området i kveld. – Det har vært et uplanlagt stopp i salpetersyrefabrikken 1, som har ført til at det kommer noe gass ut a produksjonssystemet vårt. Dette henger som en liten sky over fabrikken på grunn av vindstille forhold, forklarer han.

NRK - 23 jun 22 kl. 13:47

Hendelse på Herøya Industripark

Det har oppstått en uønska hendelse på Herøya industripark i Porsgrunn. Industrivernet er sammen med nødetater i innsats på skadestedet. Det er sendt ut lokal alarm.

NRK - 26 jun 22 kl. 06:36

Brann på Herøya industripark

Det har oppstått en brann på Herøya industripark i Porsgrunn. – Brannen er lokalisert, og det jobbes med få kontroll på den. Vi kjenner ikke omfanget, forteller operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt til NTB.

E24 - 26 jun 22 kl. 08:25

Brann slukket på Herøya industripark

Brann i en motor hos Yara på Herøya industripark i Porsgrunn utløste full alarm natt til søndag. Det var ikke fare for gasslekkasje, opplyser politiet..

NRK - 26 jun 22 kl. 09:14

Slukket brann ved Herøya industripark

Brannen som startet i en motor has Yara på Herøya industripark i Porsgrunn er slukket, ifølge NTB. Brannen oppsto i Yaras ammoniakkfabrikk, men det var ikke fare for gasslekkasje. Brannmannskaper i industrivernet utførte slukkingsarbeidet.

NRK - 19 jul 22 kl. 01:23

Gasslekkasje på Herøya

Det er meldt om en gasslekkasje inne på fabrikkområdet på Herøya. Det melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Nødetater og industrivern er på stedet..

NRK - 19 jul 22 kl. 01:50

Gasslekkasje på Herøya stanset

Det er ikke nødvendig å evakuere naboer ved Herøya i Porsgrunn i Telemark, melder Sør-Øst politidistrikt. Gasslekkasjen på fabrikkområdet er stanset. Alle ansatte er gjort rede for, og ingen er skadet.

NRK - 02 aug 22 kl. 14:55

Meiner dei har funne årsak til mystisk reindød

Veterinærinstituttet har gjennom sine analyser konkludert med at årsaka til at fleire hundre rein døde og blei sjuke på Herøy i vår, truleg skuldast kobberforgiftning. Det opplyser Nordland politidistrikt i ei pressemelding. – Vi vil i tida framover fortsette å gjere undersøkingar for å finne kjedla til at reinene døde, men vi vil no spisse etterforskinga inn mot kjelder som kan føre til kobberforurensing.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com