NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 19:17

NRK - 04 sep 22 kl. 09:12

Leiteaksjon etter funn av drivande båt

Redningshelikopter frå Florø deltek i eit søk etter funn av drivande båt i Kvernafjorden like utanfor Bergen. HRS og politiet ønskjer tips om du kjenner til båten av type «Active stone 350 SL». Ingen personar er meldt sakna i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Florø, Kvernafjorden, Bergen, HRS, SL

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leiteaksjon, etter, funnav , drivande, båt
NRK - 18 sep 22 kl. 10:12

Stor redningsaksjon etter båt blei funnen drivande

Politiet har fått kontakt med eigaren av båten som blei funnen drivande ved Rundereim i Selje søndag morgon. Det er ikkje eigaren som har nytta båten og han veit ikkje kven som har teke den, melder Vest politidistrikt. Søndag morgon blei det sett i gang ein stor redningsaksjon etter melding om drivande båt.

NRK - 18 sep 22 kl. 10:12

Avsluttar søk etter at båt blei funnen drivande

Politiet har fått kontakt med eigaren av båten som blei funnen drivande ved Rundereim i Selje søndag morgon. Det er ikkje eigaren som har nytta båten og han veit ikkje kven som har teke den, melder Vest politidistrikt. Båten blei sist sett fortøydd i går kveld og er truleg stolen.

NRK - 18 sep 22 kl. 10:12

Drivande båt utløyste stor redningsaksjon

Politiet har fått kontakt med eigaren av båten som blei funnen drivande ved Rundereim i Selje søndag morgon. Det er ikkje eigaren som har nytta båten og han veit ikkje kven som har teke den, melder Vest politidistrikt. Søndag morgon blei det sett i gang ein stor redningsaksjon etter melding om drivande båt.

NRK - 18 sep 22 kl. 10:12

Stort redningsaksjon etter at båt blei funnen drivande

Hovudredningssentralen i Sør-Noreg har starta søk i Barmfjorden etter at ein båt blei funne drivande i sjøen ved Rundereim i Selje. – Det som gjorde oss bekymra var at motoren var nede og at den var varm, seier Siv Namork, redningsleiar i Hovudredningssentralen Sør-Noreg. Redningshelikopter frå Florø, båt frå Røde Kors, politi og brannvesen er med i søket.

NRK - 11 sep 22 kl. 08:54

Fann båt drivande i Nordfjord

Hovudredningssentralen etterlyser eigaren av ein open Mørebas på 21 fot. Båten er funnen drivande i Nordfjord. Personar som kjenner til båten blir bede om å ta kontakt med politiet..

NRK - 03 sep 22 kl. 07:08

Leiteaksjon i Rendalen – bruker drone

Det pågår en leiteaksjon etter en reinjeger i Rendalen. Den startet i går kveld da jegeren ikke kom til et avtalt oppmøtested. Tåkete vær gjør at helikopter ikke kan brukes, men politiet skriver på Twitter at de bruker drone..

NRK - 30 maj 22 kl. 19:50

Funn av død person i Langevåg

Det har blitt gjort funn av ein død person i sjøen i Langevåg i Møre og Romsdal, skriv politiet på Twitter. Pårørande er varsla. Det var søndag at politiet sette i verk ein leiteaksjon etter ei sakna kvinne..

NRK - 04 sep 22 kl. 11:20

Ber folk passa på båtane sine

Hovudredningssentralen på Sola får melding om mange drivande båtar for tida. – Vi ber alle båteigarar sikra at båten er godt fortøyd for å unngå unødvendige redningsaksjonar, skriv HRS etter leiteaksjonen i Alver i dag..

NRK - 14 sep 22 kl. 07:32

Politiet: Leiteaksjon etter 14-åring avslutta

Søket i Kabelvåg er avslutta. I natt er det gjort søk med store ressursar etter at ei jente på 14 år er meldt sakna. Det er ikkje gjort funn, opplyser Kai Eriksen som er operasjonsleiar ved Nordland politidistrikt.

Klartale - 10 jun 22 kl. 06:30

WHO trenger mer tid for å finne ut hvor korona kom fra

En gruppe på 27 eksperter har jobbet med å finne svar på hvordan smitte fra virus sprer seg. De er også bedt om å se på hvor smitten med korona kom fra. De jobber for Verdens helse-organisasjon (WHO).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 1 time siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 2 timer siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 2 timer siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 4 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com