NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 10:30

NRK - 03 sep 22 kl. 15:59

Sikta etter truslar og vald

Ein mann i 30-åra er pågripen og sikta etter meldingar om vald og truslar i eit hus i Indre Arna laurdag ettermiddag. Han er på veg til Bergen legevakt, ifølgje operasjonsleiar Stine Mjelde i Vest politidistrikt. Ei kvinne og ein mann er fornærma i saka, men ingen av dei har behov for helsehjelp. Dei involverte kjende kvarandre frå før. Politiet har gjort åstadsundersøkingar på staden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Indre Arna, Bergen, Stine Mjelde, Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sikta, etter, truslarog , vald
NRK - 25 maj 23 kl. 12:49

Aftenbladet: To 15-åringar siktet for truslar om skuleskyting på Nord-Jæren

To 15-åringar er sikta for truslar om skuleskyting ved ein skule på Nord-Jæren, opplyser politiet til Stavanger Aftenblad. Truslane skal ha kome på ei nettside tilknytt skulen. Politiet seier dei tar slike truslar alvorleg, men at dei ikkje oppfatta dei som reelle..

NRK - 11 jun 23 kl. 08:52

Mann arrestert for truslar mot prideparaden

Ein mann i 20-åra blei pågripen i går på grunn av truslar mot prideparaden i Bergen. – Han er sikta for truslar mot prideparaden og blei pågripen på bakgrunn av det, seier politiadvokat Laila Skeide. Mannen er ikkje avhøyrt enda, men politiet vil avhøyra han om kort tid, opplyser ho.

NRK - 27 apr 22 kl. 21:13

Auka vald og truslar mot tilsette i Bærum kommune

Kvart år sidan 2018 har det blitt meldt om fleire truslar og meir vald i Bærum kommune. Det viser ein rapport Bærum kommune behandla i dag. Det er innan pleie og omsorg og skule som skil seg mest ut.

NRK - 13 sep 22 kl. 11:02

Dømt til fengselsstraff

Ein 17 år gamal gut er dømt til samfunnsstraff i 100 dagar med ei gjennomføring på fem månader, subsidiært fengsel i 100 dagar for vald og truslar. Aktor Magne Kvalvik bad om 90 dagars samfunnsstraff då saka var oppe i tingretten førre veke. Han meinte at fengsel ikkje ville vere det rette for å få tenåringen på rett spor.

NRK - 18 aug 23 kl. 14:26

Sett fri etter Nav-truslar

Mannen som blei pågripen, mistenkt for truslar og skadeverk mot Nav Bjørnafjorden, er no sett fri, melder BT. Mannen har fått besøksforbod mot dette Nav-kontoret. Han er mistenkt for truslar på SMS, og for å ha knust både dør og vindauge på kontoret dagen etter..

NRK - 15 dec 22 kl. 10:18

Arrestert for vald i Siljan

Politiet har vore på ei privatadresse i Austadveien i Siljan. Ein person er arrestert og køyrd til arresten. Han er sikta for vald, truslar med meir.

NRK - 26 jul 22 kl. 12:04

Kvinne i 50-åra sikta etter valdshending etter at kvinne i 70-åra døydde

Ei kvinne i 50 åra er sikta for å ha utøvd vald mot ei 70 år gammal kvinne i Søre Sunnmøre. 70-åringen blei frakta til sjukehuset onsdag etter ei valdshending. Kvinna døydde på søndag.

NRK - 07 maj 23 kl. 09:38

Person sett fri, men framleis sikta etter mistenkeleg dødsfall i Oslo

Den eine av dei to som er sikta etter eit mistenkeleg dødsfall på Frogner i Oslo er sett fri, men er framleis sikta, melder NTB. Den døde er no identifisert. Den andre sikta er framleis gripen, og blir avhøyrt i løpet av dagen.

NRK - 10 sep 22 kl. 09:43

AN: Kyrkjetilsett dømt for overgrepsbilde

Ein person som er tilsett i kyrkja blei dømt til sju månader i fengsel etter oppbevaring og nedlasting av overgrepsbilde, skriv Avisa Nordland. Det var i fjor at ein mann frå Salten blei sikta for å ha oppbevart tusenvis av overgrepsbilde og eit titals videoar som inneheldt overgrepsmateriale av barn. Ifølge lova gjeld barn personar under 18 år.

NRK - 21 jan 23 kl. 22:05

Arrestert etter truslar med luftvåpen

Politiet vart klokka 18.36 laurdag kveld tilkalla til ein institusjon på Laksevåg i Bergen, etter at ein person skal ha blitt truga med det som såg ut som eit våpen. – Meldingane til oss gjekk på at ein person skal ha truga ein annan med ein våpenlikande gjenstand,seier operasjonsleiar Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst sju utenforstående drept i skytinger i Sverige

I løpet av det siste året er minst sju personer uten tilknytning til noe kriminellt miljø, drept i skytinger i Sverige. Det viser en gjennomgang som SVT har gjort. I tillegg til de sju som er drept de siste året.

NRK - 15 minutter siden

Skattemeldingene til Erna Solberg og Sindre Finnes er vist fram

Skattemeldingene til Erna Solberg og ektemannen Sindre Finnes ble torsdag vist fram til pressen som har bedt om innsyn i dem. Den tidligere Høyre-lederen og ektemannen lot torsdag medier få se på skattemeldingene deres i perioden da hun var statsminister, fra 2013 til 2021. Solberg har tidligere anslått at ektemannen Sindre Finnes har tjent 1,8 millioner på kjøp og salg av aksjer mens hun var statsminister.

NRK - 30 minutter siden

Stortinget vil ha full gjennomgang av økonomiregelverket

– Tillit kan ikke bare være et ord i festtaler. Vi ser at det er behov for å gå igjennom hele regelverket, sier stortingspresident Masud Gharahkhani. Han sier Stortinget vil ha en bred gjennomgang av alle retningslinjer knyttet til politikeres økonomiske interesser og ordninger.

NRK - 30 minutter siden

Aftonbladet: To pågrepet etter eksplosjon

To personer er pågrepet av politiet i etter eksplosjonen i Uppsala i natt. Det melder Aftonbladet. En 25 år gammel kvinne ble drept i eksplosjonen som skjedde klokken 03.

NRK - 45 minutter siden

Sikta for Jonas-drapet har ikkje planar om å snakke med politiet

Ein 28 år gammal mann som er sikta for drapet på Jonas Aarseth Henriksen, har ingen konkrete planar om å stille til avhøyr, opplyser advokatane hans Thomas Randby og Ellen Tvedten Jorem. Mannen nektar for å ha hatt noko med drapet å gjere. Mannen er varetektsfengsla med full isolasjon og medieforbod..

NRK - 45 minutter siden

Tenåring angrep lærere og elever med kniv i Spania

Angrepet skjedde i Jerez, sør i landet. Det melder Reuters. Hvor mange som er rammet er ikke klart..

NRK - 45 minutter siden

En person etterlyst internasjonalt etter drapet i Kristiansand

En person er etterlyst internasjonalt etter at to personer ble funnet døde på en adresse i Vågsbygd i Kristiansand onsdag 27. september. Personen er siktet for drap.

NRK - 1 time siden

Politiet undersøker om Nordstrand-skytingen er knyttet til langvarig konflikt

Onsdag kveld ble to menn pågrepet i forbindelse med skytingen på Nordstrand tirsdag. Politiet mener de har tatt de to som var på åstedet – Vi ser på om skytingen kan være knyttet til en langvarig konflikt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til Dagbladet. Hun understreker at politiet har flere teorier om motivet bak skytingen.

NRK - 1 time siden

Ny rapport: 10 prosent av isbreene i Sveits borte på to år

10 prosent av isbreene i Sveits har smeltet bort i løpet av de siste to årene. Det går frem av en ny rapport fra Det sveitsiske vitenskapsakademiet, melder AFP. 6 prosent av breene forsvant i 2022 og ytterligere 4 prosent er blitt borte i løpet årets sommer.

NRK - 1 time siden

Ordfører om dobbeltdrap: – Dypt tragisk

– Det var en trist og dypt tragisk beskjed å få. Det allttid ille med drap, men det er spesielt ille når det er barn involvert. Dette rammer en familie, skole og skoleklasse, sier Kristiansands ordfører Jan Oddvar Skisland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com