NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 12:47

NRK - 03 sep 22 kl. 06:34

Jordskjelv på 5.8 traff Kreta

Et jordskjelv med en styrke på 5.8 traff den greske øya Kreta lørdag morgen. Episenteret var 2 km under jordoverflaten, melder det europeiske jordskjelvbyrået EMSC..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kreta, EMSC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskjelv, 5.8, traff, Kreta
NRK - 15 okt 22 kl. 22:06

Norske turister advares mot uvær på Kreta og Rhodos

Ving har bedt sine gjester på Kreta om å holde seg inne på hotellene i det voldsomme uværet som herjer på øya, melder TV 2. Ving har 80 norske gjester på Kreta og over 1.000 på Rhodos, som også er rammet av et voldsomt uvær.

NRK - 16 okt 22 kl. 11:18

To omkom i uvær på Kreta

De voldsomme uværet som rammet Kreta lørdag, beskrives som det verste på 100 år. To mennesker er bekreftet omkommet. Lørdag omkom en 50 år gammel mann da bilen han kjørte havnet i en flomstor elv, og søndag ble en 49 år gammel kvinne funnet omkommet i sjøen.

NRK - 15 jul 22 kl. 19:45

Over 100 skogbranner i Hellas

I løpet av et døgn er det registrert over 100 skogbranner i Hellas, opplyser landets brannvesen på Twitter fredag. Det brenner flere steder i landet, blant annet på Kreta og sørøst for Aten. Som følge av kraftig vind har brannvesenet ikke greid å få kontroll over en større brann sør for havnebyen Rethymnon på Kreta.

NRK - 03 sep 22 kl. 06:34

Jordskjelv på 5.8 rammet Kreta

Et jordskjelv med en styrke på 5.8 rammet den greske øya Kreta lørdag morgen. Episenteret var 2 km under jordoverflaten, melder det europeiske jordskjelvbyrået EMSC..

NRK - 21 nov 22 kl. 01:00

Jordskjelv på Kreta

Et jordskjelv med en styrke på seks på jordskjelvskalaen rammet tidlig mandag Kreta, skriver nyhetsbyrået AFP. Skjelvet hadde en dybde på 80 km, ifølge det europeiske jordskjelvsenteret EMSC..

Klartale - 21 feb 23 kl. 08:27

Flere døde etter nytt jordskjelv i Tyrkia og Syria

For noen uker siden ble Tyrkia og Syria truffet av et kraftig jordskjelv. Og mange etterskjelv. Dette førte til at over 46.

Klartale - 28 sep 22 kl. 11:30

EU truer med kraftig svar etter gasslekkasjer

Josep Borrell sier at alle forsøk på å ødelegge energi-infrastrukturen til Europa er uakseptabel. Han er lover at Den europeiske union (EU) vil svare på en «kraftig og samlet» måte. Borrell er utenrikssjef i unionen.

Klartale - 06 feb 23 kl. 07:17

Flere enn 180 døde etter stort jordskjelv

Så langt har myndighetene i Syria og Tyrkia funnet flere enn 180 døde etter jordskjelv natt til mandag. De venter at det blir funnet flere døde, og at noen av de skadde dør.Flere hundre personer skal være skadd.

Klartale - 27 apr 22 kl. 16:00

Slik opplevde folk korona-pandemien

Hele verden har levd med korona-viruset lenge. I Norge har korona vært en del av vår hverdag i over to år. Klar Tale spurte tre på gata hvordan livet deres ble preget av korona.

NRK - 21 sep 22 kl. 14:36

Cannabisplantasje funnet på klostereiendom på Kreta

Greske etterforskere har funnet en stor cannabisplantasje med over 1.100 planter på eiendommen til et kloster på Kreta. Det er ikke kjent hvem som står bak plantasjen, men gjerningspersonene brøt seg inn på den inngjerdede eiendommen og lagde svært sofistikerte forsynings- og rømningsveier, melder lokale medier.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Hevder Ukraina gjør fremskritt sør i landet

Ukrainas hær skal, ifølge generalen som leder Ukrainas motoffensiv, ha brutt seg gjennom russiske forsvarslinjer sør i Ukraina. Til amerikanske medier hevder han at Ukraina gjør fremskritt i Zaporizjzja-området, som i lang tid har vært kontrollert av russiske styrker. Ukraina startet sin lenge planlagte, storslåtte motoffensiv tidlig i sommer, men fremgangen har vært langsommere enn forventet.

NRK - 30 minutter siden

India: Kvinner får en tredel av plassene i parlamentet

Det indiske parlamentet har vedtatt en lov som garanterer at en tredel av setene i det mektige underhuset skal innehas av kvinner. Forslaget ble torsdag vedtatt i underhuset med 454 mot 2 stemmer for og i overhuset med 214 mot 0. Partiene i parlamentet har brukt hele 27 år på å enes om ordlyden i forslaget, og loven blir omtalt som en milepæl for likestilling og kvinners rettigheter i India.

NRK - 45 minutter siden

Foreningen Fri fikk Humanistprisen

Foreningen Fri er tildelt Humanistprisen 2023 for arbeidet og håndtering i tiden etter terrorangrepet mot London pub i fjor sommer. Foreningen mottok prisen på Human-Etisk Forbunds landsmøte fredag kveld. Humanistprisen er på 100.

NRK - 1 time siden

Iraks statsminister til Moskva

Iraks statsminister Mohammed Shia Al-Sudani skal besøke Moskva i løpet av de neste ukene, heter det i en uttalelse fra det irakiske utenriksdepartementet lørdag..

NRK - 2 timer siden

Hotellgjester måtte evakueres fra skogbrann på Sicilia

To personer mistet livet og 700 turister måtte evakueres fra et hotell etter skogbranner på Sicilia i natt. Hotellgjestene ble evakuert fra et hotell i nærheten av byen Cefalu. Gjestene måtte fraktes til en lokal idrettshall da flammene kom nærmere.

NRK - 2 timer siden

Ukraina: Russiske flåtesjefer drept i angrep

Ukraina hevder at det de omtaler som «senior russiske flåtesjefer» er blitt drept i angrepet på Sevastopol fredag, melder AFP. Det er foreløpig ikke kommet opplysninger om navn. Ukraina angrep Svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim fredag.

NRK - 2 timer siden

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død. Hun ble 91 år gammel. Ryste døde torsdag, skriver Varden.

NRK - 8 timer siden

Stort kvikkleireskred på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort kvikkleireskred forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. – Tre skadde er fraktet til sykehus, opplyser vakthavende befal Fredrik Flyberg i politiet til nyhetsbyrået TT..

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i utbrent campingvogn

Lørdag ble nødetatene varslet om brann i en campingvogn i Stord kommune. Brannvesenet fikk etter hvert kontroll på brannen, og etter en stund ble det gjort funn av en død person inne i brannruinene. – Politiet arbeider ut i fra flere hypoteser, men det er per nå ikke noe som indikerer at det foreligger en straffbar handling i forbindelse med brannen.

NRK - 3 timer siden

Fant nesten 200 kilo kokain blant agurker

Nesten 200 kilo kokain og flytende metamfetamin ble forrige uke funnet i to trailere ved en grenseovergang mellom USA og Mexico, opplyser grensevakten i USA. Begge funnene var ved grenseovergangen i Otay Mesa i San Diego, heter det i en pressemelding fra grensevakten. Det første funnet ble gjort 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com