NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:10

NRK - 03 sep 22 kl. 06:34

Jordskjelv på 5.8 traff Kreta

Et jordskjelv med en styrke på 5.8 traff den greske øya Kreta lørdag morgen. Episenteret var 2 km under jordoverflaten, melder det europeiske jordskjelvbyrået EMSC..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kreta, EMSC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskjelv, 5.8, traff, Kreta
NRK - 15 jul 22 kl. 19:45

Over 100 skogbranner i Hellas

I løpet av et døgn er det registrert over 100 skogbranner i Hellas, opplyser landets brannvesen på Twitter fredag. Det brenner flere steder i landet, blant annet på Kreta og sørøst for Aten. Som følge av kraftig vind har brannvesenet ikke greid å få kontroll over en større brann sør for havnebyen Rethymnon på Kreta.

NRK - 03 sep 22 kl. 06:34

Jordskjelv på 5.8 rammet Kreta

Et jordskjelv med en styrke på 5.8 rammet den greske øya Kreta lørdag morgen. Episenteret var 2 km under jordoverflaten, melder det europeiske jordskjelvbyrået EMSC..

Klartale - 27 apr 22 kl. 16:00

Slik opplevde folk korona-pandemien

Hele verden har levd med korona-viruset lenge. I Norge har korona vært en del av vår hverdag i over to år. Klar Tale spurte tre på gata hvordan livet deres ble preget av korona.

NRK - 21 sep 22 kl. 14:36

Cannabisplantasje funnet på klostereiendom på Kreta

Greske etterforskere har funnet en stor cannabisplantasje med over 1.100 planter på eiendommen til et kloster på Kreta. Det er ikke kjent hvem som står bak plantasjen, men gjerningspersonene brøt seg inn på den inngjerdede eiendommen og lagde svært sofistikerte forsynings- og rømningsveier, melder lokale medier.

NRK - 26 aug 22 kl. 04:48

Jordskjelv utanfor norskekysten i natt

Klokka 03.46 i natt målte amerikanske USGS eit jordskjelv til 3,9 i styrke utanfor norskekysten. Skjelvet skal ha skjedd 111 kilometer nordvest for Måløy.

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Flere hundre døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Minst 255 personer døde i skjelvet natt til onsdag, skriver Bakhtar.

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Nesten tusen døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Det skal være 950 døde etter skjelvet.

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Flere enn tusen døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Det skal være flere enn tusen døde etter skjelvet.

NRK - 23 jun 22 kl. 05:37

Taliban ber om hjelp etter jordskjelv

Taliban-ber det internasjonale samfunnet om hjelp etter at et voldsomt jordskjelv som krevde minst 1000 menneskeliv i Afghanistan. Minst 1500 er skadd, melder BBC. Bistandsorganisasjoner, naboland og land hjelper til, ifølge den høytstående Taliban-tjenestepersonen Qahar Balkhi, men hjelpen «må skaleres opp veldig mye, fordi dette er et katastrofalt jordskjelv som vi ikke har opplevd på flere tiår».

Dagbladet - 23 jul 22 kl. 14:05

Politisk jordskjelv i Ukraina

Et jordskjelv er kanskje småtterier i en krig. Likevel, det var et jordskjelv da Ukrainas president sparket sin barndomsvenn som spionsjef, skriver Morten Strand..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 2 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 2 timer siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 2 timer siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Aksel Lund Svindal har testikkelkreft

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svidal har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com