NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 02:52

NRK - 02 sep 22 kl. 22:21

Alle personer ute av huset som er tatt av ras

Politiet melder at alle de seks personene nå er hentet ut av huset som ble tatt av ras i Valsøyfjord. Det er ikke kjent om noen er skadet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Valsøyfjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Allepersoner , uteav , husetsom er , tattav , ras
NRK - 02 sep 22 kl. 21:30

Har kontakt med de to personene inne i huset

Hovedredningssentralen opplyser til NRK at de har kontakt med de to personene som fremdeles er inne i huset som er tatt av ras i Valsøyfjord. – Det jobbes med å få to personer ut fra huset som er tatt av ras. Redningsfolk er inne i huset og det er kontakt med de to personene.

Klartale - 03 sep 22 kl. 06:55

Er du klar for en uke med friluftsliv?

Lørdag er det Natt i naturen. Da er det bare å gjøre klart telt, sovepose og liggeunderlag.– For mange er det blitt en tradisjon å delta på Natt i naturen hvert år, sier Bente Lier.

VG - 02 sep 22 kl. 19:47

Hus tatt av ras i Trøndelag – alle hentet ut av huset

Et hus i Valsøyfjord i Heim kommune i Trøndelag har fredag kveld blitt tatt av et ras. Fem personer er ute av huset. En person er fortsatt i huset..

Klartale - 20 sep 22 kl. 12:40

10 ting du må gjøre med huset før vinteren kommer

Folk er flinke til å følge med på huset sitt når det er vår. Men når vinteren kommer er vi mindre ute, og følger mindre med.Derfor bør vi være flinke nå som høsten er her.

NRK - 02 sep 22 kl. 22:21

TV2: Alle personer ute av huset som er tatt av ras

TV2 melder at alle nå er reddet ut av huset som ble tatt av ras i Valsøyfjord. Kanalen henviser til brannvesenet..

NRK - 01 jun 22 kl. 05:18

Brann i enebolig Nannestad

Det er full fyr i en enebolig i Nannestad på Romerike. Det skal ifølge politiet være snakk om at brann i taket. Klokka 05.

NRK - 16 jun 22 kl. 06:06

Brann i enebolig i Kragerø - halve huset nedbrent

Nødetatene melder om full fyr i en enebolig ved Stabbestad i Kragerø torsdag morgen. De som bor i huset har kommet seg ut og skal ikke ha blitt utsatt for røyk, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. – De fire som bor i huset er gjort rede for.

NRK - 02 sep 22 kl. 22:13

En ny person hentet ut av huset som er tatt av ras

Det er en person igjen i huset som er tatt av ras, etter at nok en person akkurat er reddeet uta av huset i Valsøyfjord. Fem personer er evakuert. Det er krevende forhold for redningsmannskapene..

Klartale - 14 jul 22 kl. 08:57

Aldri før har det blitt tatt mer skog fra Amazonas

Amazonas er en av verdens største regnskoger. Og en viktig del av å skape oksygen til oss mennesker. Men de siste seks månedene er det tatt mer trær fra Amazonas enn noen gang.

NRK - 02 sep 22 kl. 21:09

To personer skal fortsatt være i huset

Fire personer er gjort rede for, men det skal fortsatt være personer inne i huset som er tatt av ras. – To personer skal fortsatt være inne i huset. Selve raset er meldt å være cirka 200 meter langt og 20 meter bredt, sier operasjonsleder Bjørnar Gaasvik i Trøndelag politidistrikt til Aftenposten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 45 minutter siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 2 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

Olaf Scholz i Midtøsten på jakt etter gass

Tysklands forbundskansler Olaf Scholz er denne helgen i Midtøsten i håp om å sikre avtaler om gassforsyning. Scholz ankom Saudi-Arabia lørdag. Der møtte han Saudi-Arabias de facto-leder, kronprins Mohammed bin Salman, i håp om å inngå tettere energisamarbeid.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com