NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 19:07

NRK - 02 sep 22 kl. 22:13

En ny person hentet ut av huset som er tatt av ras

Det er en person igjen i huset som er tatt av ras, etter at nok en person akkurat er reddeet uta av huset i Valsøyfjord. Fem personer er evakuert. Det er krevende forhold for redningsmannskapene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Valsøyfjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En ny person hentetut av , husetsom er , tatt av ras
NRK - 02 sep 22 kl. 21:30

Har kontakt med de to personene inne i huset

Hovedredningssentralen opplyser til NRK at de har kontakt med de to personene som fremdeles er inne i huset som er tatt av ras i Valsøyfjord. – Det jobbes med å få to personer ut fra huset som er tatt av ras. Redningsfolk er inne i huset og det er kontakt med de to personene.

VG - 02 sep 22 kl. 19:47

Hus tatt av ras i Trøndelag – alle hentet ut av huset

Et hus i Valsøyfjord i Heim kommune i Trøndelag har fredag kveld blitt tatt av et ras. Fem personer er ute av huset. En person er fortsatt i huset..

NRK - 02 sep 22 kl. 22:21

Alle personer ute av huset som er tatt av ras

Politiet melder at alle de seks personene nå er hentet ut av huset som ble tatt av ras i Valsøyfjord. Det er ikke kjent om noen er skadet..

NRK - 03 aug 22 kl. 15:30

Fleire ras i Aurland: E16 er stengt

Det har gått fleire ras i Aurland i Vestland onsdag. E16 er stengt, og det skaper enorme køar. Stenginga av E16 gjev lange omkøyringsvegar på hovudvegen mellom Bergen og Oslo, særleg for trafikken mellom indre Sogn og Bergen.

NRK - 02 sep 22 kl. 22:21

TV2: Alle personer ute av huset som er tatt av ras

TV2 melder at alle nå er reddet ut av huset som ble tatt av ras i Valsøyfjord. Kanalen henviser til brannvesenet..

VG - 02 sep 22 kl. 19:47

Hus tatt av ras i Trøndelag – alle hentet ut

Et hus i Valsøyfjord i Heim kommune i Trøndelag har fredag kveld blitt tatt av et ras. Seks personer er hentet ut fra raset..

NRK - 03 jun 22 kl. 01:47

Ras over vei og jernbane i Trøndelag

Det gikk torsdag kveld flere ras i Meådal i Stjørdal kommune i Trøndelag. Et større ras gikk over Meråkerbanen, mens to mindre ras gikk over E14, opplyser operasjonsleder Bjørnar Gaasland i Trøndelag politidistrikt til NRK. Meråkerbanen er stengt for all togtrafikk intill videre, mens E14 er åpen for trafikk.

NRK - 02 sep 22 kl. 21:09

To personer skal fortsatt være i huset

Fire personer er gjort rede for, men det skal fortsatt være personer inne i huset som er tatt av ras. – To personer skal fortsatt være inne i huset. Selve raset er meldt å være cirka 200 meter langt og 20 meter bredt, sier operasjonsleder Bjørnar Gaasvik i Trøndelag politidistrikt til Aftenposten..

VG - 02 sep 22 kl. 19:47

Hus tatt av ras i Trøndelag - to personer hentet ut

Et hus i Heim kommune i Trøndelag har blitt tatt av et ras. To personer er reddet ut av raset..

Aftenposten - 02 sep 22 kl. 20:38

Hus tatt av ras i Trøndelag: Én person fastklemt – flere skal være hentet ut

Det har gått et ras i Valsøyfjord i Heim kommune i Trøndelag. Et hus skal ha blitt tatt av raset, melder politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 1 time siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 2 timer siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 2 timer siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 3 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com