NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 14:43

NRK - 24 aug 21 kl. 12:51

52 koronapasienter på sykehus

Tirsdag var 52 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en pasient mindre enn dagen før. Sju av pasientene får respiratorbehandling, og 16 ligger på intensivavdeling. Det er like mange på respirator og fire flere på intensivavdeling enn dagen før, ifølge Helsedirektoratets oversikt tirsdag. 39 av koronapasientene er innlagt på sykehus i regionen Helse sør-øst, sju er innlagt i Helse Midt-Norge, fire er innlagt i Helse vest, og to er innlagt i Helse nord.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Helsedirektoratets, Helse, Helse Midt-Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 52 koronapasienter, sykehus
NRK - 17 maj 21 kl. 13:37

Færre koronapasienter på Østlandet

17. mai er 85 koronapasienter innlagt på sykehus i Helse sør-øst. Det er det laveste antallet siden 28.

NRK - 28 feb 22 kl. 15:48

569 koronasmittede innlagt på sykehus – 45 på intensiv

Mandag var 569 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Blant de er 45 på intensivavdeling. Det er ny topp i antall innlagte.

NRK - 02 mar 22 kl. 12:53

598 koronasmittede på sykehus

Onsdag var 598 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge, det høyeste tallet så langt under pandemien. Blant dem er 46 på intensivavdeling. Antall innlagte koronapasienter er en økning på 26 pasienter fra dagen før, og for innlagte intensivpasienter er det en økning på én.

NRK - 07 mar 22 kl. 12:57

634 koronasmittede på sykehus

Mandag var 634 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge, det høyeste antall innlagte under pandemien. Blant dem er 54 på intensivavdeling. Forrige topp i antall innlagte var 2.

NRK - 20 maj 21 kl. 13:02

Under 100 koronapasienter innlagt

Torsdag var 99 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er første gang siden 28. februar at tallet er under 100.

NRK - 13 jul 21 kl. 03:54

Flere koronapasienter i Portugal

729 koronapasienter var innlagt på sykehus i Portugal for korona mandag. Det var 57 flere enn dagen før, opplyser helsemyndighetene i landet. Dette er det høyeste antallet siden mars.

NRK - 19 jul 21 kl. 00:22

109 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 109 nye koronasmittede i Norge. Det er tolv flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 163 koronasmittede per dag.

NRK - 19 jul 21 kl. 00:22

109 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 109 nye koronasmittede i Norge. Det er tolv flere enn samme dag i forrige uke. I Oslo ble det registrert 19 nye tilfeller siste døgn De siste sju dagene er det i snitt registrert 163 koronasmittede per dag.

NRK - 10 sep 21 kl. 13:07

Tolv flere koronapasienter innlagt

Fredag var 116 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på tolv pasienter fra dagen før. Tallet på innlagte koronapasienter fredag er det høyeste siden 14.

NRK - 10 sep 21 kl. 17:10

Danske koronapasienter uten vaksine

To av tre innlagte koronapasienter på danske sykehus er ikke vaksinert, viser en rapport fra Sundhedsstyrelsen. Blant de innlagte under 50 år er stort sett ingen vaksinert, mens rundt annenhver pasient over 65 er ikke blitt vaksinert. Ifølge Sundhedsstyrelsen er risikoen for å bli innlagt med korona rundt åtte ganger så høy for ikkevaksinerte som for fullvaksinerte personer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber om fire uker varetektsfengsling

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) blir begjært varetektsfengslet i fire uker, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold til VG. Siktede har allerede varslet at han vil samtykke til politiets begjæring om varetektsfengsling..

NRK - 15 minutter siden

Begjært varetektsfengslet i fire uker

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) blir begjært varetektsfengslet i fire uker, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold til VG. Politiets begjæring om varetektsfengsling for terrorsiktede blir behandlet i kontorforretning i dag. Siktede har allerede varslet at han vil samtykke til politiets begjæring om varetektsfengsling..

NRK - 30 minutter siden

Norge vil opprette en havmiljølov

Den nye loven skal bygge på naturmangfoldsloven. Den gjør det mulig å verne havområder til 200 nautiske mil fra land..

NRK - 30 minutter siden

BT: Drapssiktet fikk ikke forsvarlig helsehjelp

Mannen som drepte faren sin i et parkeringshus i Loddefjord tidligere i år, fikk ikke forsvarlig helsehjelp fra januar i år, ifølge BT. Det konkluderer Statsforvalteren i Vestland med. Mannen var pasient på distriktspsykiatrisk senter (DPS) to år før drapet i Loddefjord i Bergen, ifølge avisen..

NRK - 30 minutter siden

Styrtregn førte til nye lekkasjer på Stortinget

Det er ikke uvanlig med lekkasjer i det politiske miljøet, men øsregnet i Oslo førte med seg lekkasjer av det mer bokstavelige slaget på Stortinget i dag. – Det har oppstått vannlekkasje flere steder i bygningsmassen, trolig som følge av styrtregnet, får NRK opplyst av administrasjonen på Stortinget. Både i Nedre Vollgate 18, i tunnelløpet under Wessels plass samt ved vaskeriet i kjelleren i selve stortingsbygningen er det oppdaget vannlekkasje.

NRK - 45 minutter siden

PST og politiets håndtering skal evalueres

Politidirektøren og sjef PST har besluttet gjennomgang av hendelsen og hendelsesforløpet frem til skytingen, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Frankrike vil ha olje fra Iran og Venezuela

USA diskuterte alt i mars muligheten for å lette på sanksjonene mot Venezuela og gjenoppta oljeimporten derfra, men dette har ennå ikke skjedd. Sanksjonene mot Iran og Venezuela må oppheves, og olje fra de to landene må tilbake på markedet, mener Frankrike, ifølge kontoret til Frankrikes president Emmanuel Macron..

NRK - 1 time siden

Nato gjør opptrapp i reaksjonsevnen

Nato skal gjøre sitt største opptrapp av organisasjonens forsvarsevne siden den kalde krigen, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Forsvarsalliansen vil bygge opp antallet soldater i reaksjonsstyrken til godt over 300.000, sa Stoltenberg under et pressemøte mandag..

NRK - 1 time siden

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag.

NRK - 1 time siden

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com