NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 12:39

NRK - 10 jul 24 kl. 13:04

52 drepne i Gaza det siste døgnet

38.295 personar er drepne i Gaza sidan krigen starta 7. oktober, ifølge palestinske helsestyresmakter. Dei seier at 52 personar er drepne det siste døgnet. Tala er ikkje stadfesta av andre, men mellom anna FN omtalar ofte tala og meiner dei er pålitelege..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gaza, FN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 52 drepnei , Gazadet siste , døgnet
Klartale - 16 apr 24 kl. 16:30

– Det er nesten ingen hus som står igjen

Lyden av raketter, skudd fra maskingevær og skrik. Det er noe palestinerne har måttet bli vant til. Israel sitt angrep fortsetter.

Klartale - 13 mar 24 kl. 13:59

Gaza by fikk mathjelp for første gang på lenge

Israel sitt angrep på Gaza gjør det vanskelig for folk på Gaza å skaffe seg mat. Tirsdag fikk de mathjelp fra sjøen. Gaza by fikk også levering av mat for første gang siden 20.

NRK - 09 apr 24 kl. 13:04

153 personar drepne i Gaza det siste døgnet

Totalt er no 33.360 palestinarar drepne sidan krigen i Gaza byrja, ifølgje palestinske helsestyresmakter. Det skriv nyheitsbyrået AFP.

NRK - 29 apr 24 kl. 09:55

Mange skal vere drepne i luftangrep i Gaza

Minst 20 palestinarar skal vere drepne i luftangrep mot Rafah på Gazastripa, ifølge palestinske helsestyresmakter, melder Reuters. Nyheitsbyrået AP skriv at minst 22 er drepne. Blant dei drepne skal det vere seks kvinner og fem barn, ifølge styresmaktene.

NRK - 15 apr 24 kl. 12:00

Helsemyndigheitene i Gaza: 33.797 menneske er drepne sidan oktober

Minst 33.797 menneske er drepne i israelske angrep på Gazastripa, sidan krigen braut ut i oktober i fjor. Det opplyser helsemyndigheiter i den Hamas-leidde byen Gaza, ifølge NTB.

NRK - 29 apr 24 kl. 11:47

Over 30 drepne i israelske angrep i Gaza

Minst 34 palestinarar er drepne i israelske angrep i Gaza det siste døgnet, ifølge palestinske helsestyresmakter, melder Reuters. I tillegg skal 68 personar vere skadde. Til saman er minst 34.

NRK - 20 maj 24 kl. 15:00

Minst 106 palestinarar drepne i Gaza siste døgn, ifølge helsestyresmaktene

Minst 106 palestinarar er drepne i israelske angrep på Gazastripa det siste døgnet, ifølge helsestyresmaktene i Gaza. Til saman er minst 35.563 palestinarar drepne sidan krigen mellom Hamas og Israel starta 7.

NRK - 03 apr 24 kl. 11:17

Helsestyresmaktene i Gaza: 32.975 palestinarar drepne sidan oktober

Minst 32.975 palestinarar er drepne i israelske angrep på Gazastripa sidan oktober, melder helsestyresmaktene i Gaza. Siste døgnet er minst 53 personar drepne.

NRK - 28 apr 24 kl. 11:41

Over 60 drepne i Gaza det siste døgnet

66 palestinarar er drepne i israelske angrep i Gaza det siste døgnet, ifølge palestinske helsestyresmakter, melder Reuters. I tillegg er 138 skadde i angrep. Minst 34.

NRK - 29 apr 24 kl. 00:57

Minst 13 drepne i angrep mot tre hus i Rafah

Minst 13 personar skal vere drepne i eit angrep mot tre hus i Rafah, heilt sør på Gazastripa, ifølgje helsepersonell i Gaza. Det skriv nyheitsbyrået Reuters. Ifølgje det statlege palestinske nyheitsbyrået Wafa er det 15 drepne i åtaka, skriv Al Jazeera.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 1 time siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 45 minutter siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 1 time siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 8 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 3 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 3 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 3 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.

NRK - 3 timer siden

Brann i leilighet i flermannsbolig i Elverum

Det er meldt om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum. Nødetater er på stedet og brannvesen iverksetter røykdykking, melder politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com