NRK > Nyheter

Monday, 04 March, 23:16

NRK - 09 aug 23 kl. 06:31

500 evakuerte i Innlandet

Antall evakuerte i Innlandet fylke har økt. Like før klokken 06.00 onsdag morgen skal det være rundt 500 evakuerte i Innlandet så langt. Det opplyser fylkesberedskapssjef Asbjørn Lund hos Statsforvalteren i Innlandet til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Asbjørn Lund, Statsforvalteren, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 500, evakuertei , Innlandet
NRK - 06 aug 23 kl. 15:42

Statsforvalteren i Innlandet setter krisestab og ber alle forberede seg på ekstremværet

– Innlandet ser ut til å bli episenteret for ekstremværet Hans. Alle bør ta forholdsregler, er oppfordringen fra statsforvalter Knut Storberget. Statsforvalteren i Innlandet setter krisestab i forbindelse med ekstremværet som er ventet fra mandag morgen.

NRK - 09 aug 23 kl. 17:01

Myndighetene ber om at all tungtransport i innlandet stanses

Politiet, Statsforvalteren, Statens vegvesen og Innlandet fylkeskommune ber alle i transportbransjen vente med transport som ikke er helt nødvendig. – Nå er riksvei 25 i kombinasjon med fylkesvei 26 gjennom Trysil og Engerdal den eneste åpne ruta for trafikk mellom Østlandet og Trondheim. Disse veiene tåler ikke den tungtrafikken som til vanlig går på riksvei 3 og E6, sier samferdselssjef Aud M.

NRK - 10 aug 23 kl. 07:30

Innlandet fylkeskommune: – Ikke flytt på sperringer

Rundt 115 fylkesveger i Innlandet er fortsatt stengt. – Trafikanter må være veldig forsiktig når de ferdes på vegene i fylket. Det er særs viktig å respektere sperringene som er satt opp, og vi ber om at trafikanter ikke flytter sperremateriell og kjører inn, forteller assisterende samferdselssjef Anita Brenden Moshagen i Innlandet fylkeskommune.

NRK - 12 sep 23 kl. 20:11

Koalisjon mellom Ap, Høyre og MDG i Innlandet fylkesting

Det er enighet om et valgteknisk samarbeid mellom Innlandet Arbeiderparti, Innlandet Høyre og Innlandet MDG for de neste fire årene i Innlandet fylkesting. De tre partiene er enige om at Ap får fylkesordføreren, Høyre får fylkesvaraordføreren og MDG får utvalgslederen for samferdsel. Etter valget i 2019 er det Sp og Ap som har styrt fylkeskommunen, men det politiske samarbeidet ble avbrutt etter folkeavstemningen om sammenslåingen av fylkeskommunen..

NRK - 20 apr 23 kl. 13:42

Evakuert til fredag i Tyssedal

Dei evakuerte i Tyssedal får ikkje reisa heim i dag. Det opplyser politistasjonssjef ved Hardanger politistasjon, Øystein Torsnes til NRK. Fleire bustader måtte evakuerast etter at eit ras gjekk rundt 06.

NRK - 18 nov 23 kl. 20:17

Flyet med evakuerte nordmenn fra Gaza er landet

Lørdag klokken 20.17 landet det første flyet med evakuerte norske borgere fra Gaza på Oslo Lufthavn. På Gardermoen blir de rundt 80 evakuerte møtt av blant andre statsminister Jonas Gahr Støre (Ap.

NRK - 20 dec 23 kl. 14:44

Noen av de evakuerte i Ullensvang får ikke flytte hjem

Noen av de evakuerte i Ullensvang får fremdeles ikke flytte hjem. Det skriver ordfører Roald Aga Haug i en pressemelding. Total 11 personer ble evakuert i helgen på grunn av uvær og skred.

NRK - 08 aug 23 kl. 20:56

Snart 300 evakuerte i Innlandet

Det nærmer seg snart 300 evakuerte i Innlandet, sier fylkesberedskapssjef Asbjørn Lund. De siste timene har det gått en rekke jordras i forbindelse med ekstremværet «Hans», og stadig flere kommuner iverksetter evakuering. Lund understreker at tallet 300 er et forsiktig anslag kl.

NRK - 24 jul 23 kl. 15:37

TUI set inn ekstra fly for hente turistar heim

Det skriv Reuters som siterer reisearrangøren. Selskapet opplyser også om at 300 tilsette vil bli verande på øya. Sidan 17.

NRK - 08 aug 23 kl. 12:11

Innlandet politidistrikt: 119 evakuert som følge av vêret

På grunn av ekstremvêret Hans blir det gjennomført evakueringar fleire stader i Innlandet. Innbyggjarar er evakuert i kommunane Gran, Østre Toten, Søndre Land, Nordre Land, Nord Aurdal og Vang. 119 personar er evakuerte til saman.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fikk 21.000 kroner i bot på E18

En bilfører fikk 21.000 kroner i forenklet forelegg etter å ha ligget bak en ambulanse i utrykning. Bilen kjørte i 138 km/t i 100-sone i Lierbakkene i Buskerud.

NRK - 15 minutter siden

Tidligere toppsjefer i Twitter saksøker Elon Musk

Fire tidligere toppsjefer i Twitter har saksøkt Elon Musk for over 128 millioner dollar. De fire mener blant annet at Musk ikke har betalt dem sluttvederlag, melder Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Reuters: Kraftig skyting nær flyplass på Haiti

Det meldes om kraftig skyting nær Port-au-Prince internasjonale flyplass, ifølge flyplassmyndighetene. Myndighetene i Haiti har erklært unntakstilstand og innført portforbud. Landet har vært preget av uro i en årrekke, og natt til søndag rømte mange fra et fengsel i hovedstaden..

NRK - 45 minutter siden

Kamala Harris er dypt bekymret for den humanitære situasjonen i Gaza

USAs visepresident Kamala Harris ber Israel om å ta flere grep i samarbeid med USA for å få mer humanitær hjelp inn i Gaza. Det sa hun i en samtale med Israels Benny Gantz, som sitter i Netanyahu-regjeringens krigskabinett. I møtet i Det hvite hus diskuterte de også situasjonen i Rafah, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Operasjon Dagsverk til Colombia

Årets Operasjon Dagsverk er tildelt Utviklingsfondet som skal støtte urfolksungdom i Guatemala. Målet er å bekjempe sult gjennom klimatilpasning. Det er elever i hele Norge som har stemt fram hvilket prosjekt de mener bør få støtte, skriver OD og Utviklingsfondet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Politiet stanset politimann på buss ved Nordkjosbotn

Politiet i Troms stanset mandag en buss ved Nordkjosbotn etter meldinger om en mann med våpen om bord. Mannen viste seg å være en av deres egne, melder NTB. Politimannen fra Nordland hadde et elektrosjokkvåpen i belte.

NRK - 2 timer siden

SVT: Eksplosjon i boligblokk sør i Stockholm

Svensk politi fikk melding om eksplosjonen halv ni mandag kveld. Den skal ha skjedd i oppgangen i blokken. Det meldes ikke om at noen er skadd.

NRK - 2 timer siden

FN: – Grunn til å tro på meldinger om seksuell vold

En gruppe FN-eksperter sier det er skjellig grunn til å feste lit til meldingene om at det ble begått seksuell vold, deriblant voldtekter, under Hamas-angrepet på Israel 7. oktober i fjor. Ekspertgruppen, ledet av FNs spesialutsending for seksuell vold i konfliktområder, Pramila Patten, besøkte Israel i perioden 29.

NRK - 3 timer siden

Hamas vet ikke hvor mange gisler som fortsatt er li live

– Vi vet ikke eksakt hvor mange av fangene som er i live eller døde, drept som følge av angrep eller sult sier Bassen Naim, som sitter i ledelsen i Hamas, til nyhetsbyrået AFP. – Det er fanger som holdes av flere grupper på flere steder i det palestinske territoriet, sier han. Naim som er tidligere helseminister på Gazastripen, sier videre at en våpenhvile er nødvendig «så vi kan få sjekket dette, finne navn, antall og status på hvorvidt de er i live eller døde».

NRK - 4 timer siden

Misbrukte navnet til Røde Kors: Kjøpte varer til verdi på over 268.000 kroner

To brødre i 20-årene fra Lørenskog er tiltalt for å ha misbrukt andres kreditt- eller bankkort for egen vinning. De tiltalte møtte mandag i Romerike og Glåmdal tingrett. Fra mars til mai 2023 bestilte de varer ved flere elektronikkbutikker til en samlet verdi på over 268 000 kroner med andres bank-og kredittkort.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com