NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 04:32

NRK - 29 jul 21 kl. 16:25

49 nye smittede i Ørsta og Volda

I Ørsta og Volda er det meldt om til sammen 49 nye smittetilfeller. Dermed er det nå registrert 69 smittede personer i de to kommunene. Selv om teststasjonen nå blir bemannet opp, fører så mange smittede på en gang til store utfordringer i arbeidet med smittesporing, skriver de to kommunene i en felles pressemelding torsdag ettermiddag. Folk blir oppfordret til å ta ansvar og gjøre det de kan for å redusere risikoen for at smitten sprer seg enda mer de kommende dagene og i helga. Klarer vi det, kan vi kanskje unngå å måtte vedta lokale forskrifter med skjenkeforbud og forbud mot å samles med virkning for inn til 14 dager framover, er budskapet fra de to kommuene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volda

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 49 nye, smittedei , Ørstaog , Volda
NRK - 29 jul 21 kl. 13:58

16 nye smittede i Volda og Ørsta

I Volda og Ørsta er det meldt om 16 nye smittede. Flere av disse har trolig vært på utestedet My Kitchen i Volda. De har også vært på Aktiv treningssenter i Ørsta mandag og tirsdag denne uka og på Fugl Føniks og på Christian gard på Trandal på tirsdag .

VG - 30 jul 21 kl. 22:07

Utbruddet i Ørsta og Volda: – Vi har ikke kontroll

ØRSTA/VOLDA (VG) Smittesporere jobber på spreng for å få kontroll på det store corona-utbruddet i Ørsta og Volda, mens restaurant- og hotellavbestillinger renner inn i Volda sentrum..

NRK - 28 jul 21 kl. 16:09

15 smittetilfeller i Ørsta og Volda

Mye unge folk i tidlig 20-årene er rammet av et smitteutbrudd i Ørsta og Volda. Kommunene har totalt 15 smittetilfeller så langt denne uken. – Det er spesielt viktig at vi unngår og avlyser sammenkomster i tiden framover, da kan vi forhåpentligvis stanse utbruddet, sier kommunelege i Ørsta, Marte Vaage Øie.

NRK - 29 jul 21 kl. 19:34

Over 80 smittet i Ørsta og Volda

Torsdag kveld har Ørsta og Volda fått 12 nye smittetilfeller. Tidligere i dag fikk kommunen 49 nye tilfeller, og nå er tallet oppe i 61 torsdag kveld. De tre siste dagene har 81 personer fått koronasmitte i de to kommunene.

NRK - 30 jul 21 kl. 18:00

Ni nye smittet i Ørsta og Volda

Fredag har kommunene fått ni nye smittetilfeller, opplyser ordfører i Volda, Sølvi Dimmen, til NRK. Totalt er nå 90 personer smittet i utbruddet i Ørsta og Volda. Mye av smitten i de to kommunene skal ha blitt spredt på privatfester, og på et utested i Volda sentrum..

NRK - 31 jul 21 kl. 11:32

Seks nye smittede i Ørsta og Volda

Det er lørdag formiddag registrert seks nye smittetilfeller i sunnmørskommunene Ørsta og Volda. – Det ventes at det blir bekreftet flere positive prøvesvar i løpet av dagen, skriver kommunene i en felles pressemelding lørdag formiddag. Fredag økte antallet smittede i de to kommunene gjennom hele dagen.

NRK - 03 aug 21 kl. 05:25

Totalt 137 smittet i Ørsta/Volda

Mandag kveld fikk Ørsta/Volda fire nye smittetilfeller, meldte Ørsta kommune. Totalt ble det meldt om nye 14 smittede i går. Nå har totalt 137 personar i kommunene fått påvist smitte siden mandag 26.

VG - 28 jul 21 kl. 18:51

Smitteutbrudd i Ørsta og Volda: – Kom på verst tenkelige tidspunkt

Ørsta og Volda gikk inn i fellesferien med svært sårbar bemanning. Akkurat da kom smitten. – Den mest alvorlige situasjonen vi har vært i, sier Volda-ordfører..

NRK - 20 jun 21 kl. 05:06

32 nye smittet i Oslo

Det siste døgnet har 32 personer fått påvist koronasmitte i Oslo. Det er 13 flere enn samme dag i forrige uke, da det bare ble registrert 19 nye tilfeller. Snittet i hovedstaden den siste uken er 30 nye smittede daglig.

NRK - 30 jul 21 kl. 19:08

Totalt 95 smittet i Ørsta og Volda

Fredag kveld har Ørsta og Volda fått 14 nye smittetilfeller etter utbruddet i de to kommunene, opplyser kommuneoverlege Marte Vaage Øie til NRK. Ved 18-tiden meldte kommunene om ni nye, men nå har tallet økt. Totalt er 95 smittet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Beruset 16-åring bak rattet

Politiet stoppet en bilsjåfør etter tips om at vedkommende var beruset. Billisten var en gutt på 16 år. Den foreløpige blåseprøven indikerte en promille på rundt 1,2, tvitrer politiet i Sør-Vest..

NRK - 1 time siden

USA håper på samtale med Frankrike

USA ønsker å få diskutere med Frankrike om sin forsvarsavtale med Australia på FNs generalforsamling neste uke, opplyser utenriksdepartementet fredag. – Frankrike er en viktig partner og vår eldste allierte, skrev talsmann for utenriksdepartementet, Ned Price på Twitter fredag. Den diplomatiske striden oppsto da en omfattende forsvarsavtale mellom USA, Australia og Storbritannia ble kunngjort onsdag.

NRK - 1 time siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 1 time siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 1 time siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 2 timer siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 2 timer siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 2 timer siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt