NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 22:34

NRK - 19 juni 21 kl. 20:13

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemen, AFP, Houthier

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 47 drepnei , kampari , Jemen
NRK - 16 mai 21 kl. 20:04

Seks drepne i kampar i Myanmar

Ei opprørsgruppe som har tatt til våpen mot militærjuntaen i Myanmar, seier seks av medlemmane deira er drepne i kampar vest i landet. Myanmar har vore prega av demonstrasjonar og omfattande uro etter at militæret avsette den valde sivile leiaren Aung San Suu Kul i eit kupp 1. februar.

NRK - 27 juni 21 kl. 08:43

111 drepne i kamp i Jemen

111 personar er drepne på tre dagar i Jemen, melder AFP. Det er kampar mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier, som prøver å få kontroll over den oljerike byen Marib..

NRK - 27 mars 21 kl. 18:41

Rundt 100 drepne i Myanmar

Mange demonstrantar er drepne i nye samanstøytar i Myanmar, ifølgje lokale kjelder. Nyheitsbyrået AP melder 93 døde, medan nyheitsnettstaden Myanmar Now melder at 114 har vorte skotne og drepne ulike stader i landet..

NRK - 15 juli 21 kl. 23:28

FN velger svensk diplomat til Jemen

FNs generalsekretær Antonio Guterres har utnevnt den svenske diplomaten Hans Grundberg til ny spesialutsending til krigsherjede Jemen. Guterres offentliggjorde valget av Grundberg som ny spesialutsending foran FNs sikkerhetsråd torsdag.Den svenske diplomaten er Midøsten-spesialist og har tjent som EUs ambassadør i Jemen siden 2019.

NRK - 23 mars 21 kl. 01:57

Politimann blant drepne i Colorado

Politiet i Colorado i USA stadfestar at ein politimann blei drepen i skytinga på ein supermarknad i Boulder måndag. Politisjef Kerry Yamaguchi seier det er fleire andre drepne, men vil ikkje seie kor mange. Ein mann er arrestert som mistenkt for åtaket..

NRK - 23 mars 21 kl. 03:27

10 drepne i skyting i Boulder

Politiet i Boulder i den amerikanske delstaten Colorado opplyser at i alt 10 mennesker ble drept under skyting i en matbutikk måndag. Blant dei drepne var det ein politimann..

NRK - 16 april 21 kl. 09:10

Åtte drepne i USA

Åtte personar er drepne i skytinga i Indianapolis i USA, det melder nyheitsbyrået AP. Skytinga skjedde utanfor ei FedEx-avdeling. Fleire skal vere skadde..

NRK - 21 april 21 kl. 20:11

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 24 april 21 kl. 13:20

Åtak fleire stader i Afghanistan

Minst 22 personar er drepne i åtak og attentat ei rekke stader i Afghanistan, opplyste styresmaktene i landet laurdag. I hovudstaden Kabul er fire politibetjentar, ein førelesar ved eit universitet og ein offentleg tilsett vorte drepne i tre ulike hendingar..

NRK - 26 april 21 kl. 11:04

31 soldatar drepne av jihadistar

Minst 31 soldatar vart drepne av jihadistar som gjekk til åtak på kolonnen og basen deira i delstaten Borno i det nordlege Nigeria sundag. Dei væpna jihadistane tok med seg våpen frå kolonnen og gjekk så til åtak på ein nærliggande militærbase..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Kontroll på alle etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Brannvesenet rykker ut med båt og dykkarar, skriv 110 Agder.

NRK - 45 minutter siden

Fleire i vatnet etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Alle naudetatar er på veg til staden.

NRK - 45 minutter siden

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 1 time siden

Ny flaum i Belgia

Belgia er igjen ramma av kraftige flaumar laurdag, berre ei veke etter uvêret i Mellom-Europa som har tatt livet av over 200 personar. Fleire gater i Dinant i Namur er flødd over av kraftig regn, melder De Standaard. Minst 25 bilar er tatt av vatnet..

NRK - 1 time siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 1 time siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 2 timer siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 2 timer siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 2 timer siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..

NRK - 3 timer siden

160.000 demonstrerar i Frankrike

Situasjonen er amper i Frankrike, der store politistyrkar er plassert ut i fleire byar etter at over 160.000 demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronatiltak og vaksinen, skriv Le Figaro. Fleire er arresterte.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt