NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 00:26

NRK - 23 sep 22 kl. 12:54

46-åring dømt til elleve års fengsel

Den 46 år gamle polske statsborgeren som var tiltalt for drapet på Vladas Kvederys (57) Lørenskog i fjor, er dømt til elleve års fengsel. Mannen er også dømt til å betale til sammen en oppreisning til avdødes kone og sønn på 640.000 kroner, samt å betale erstatning for lidt og framtidige tap til avdødes sønn på 175.000 kroner, ifølge dommen fra Romerike og Glåmdal tingrett, melder Romerikes Blad. 46-åringens forsvarer, advokat Gunhild Lærum, opplyser at hun foreløpig ikke har snakket med sin klient og at hun derfor ikke kan kommentere saken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vladas Kvederys, Romerike, Glåmdal, Romerikes Blad, Gunhild Lærum, Kvederys, Lørenskog, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 46-åring, dømt, til, elleve, års, fengsel
NRK - 13 maj 22 kl. 02:18

Minst elleve omkom i skipsforlis utenfor Puerto Rico

Minst elleve personer mistet livet da et skip forliste utenfor en ubebodd øy i nærheten av det amerikanske territoriet Puerto Rico, ifølge landets kystvakt. – Klokka 18 hadde enheter fra partnere som rykket ut, reddet 31 overlevende, elleve kvinner og tjue menn. Elleve omkomne har blitt hentet opp, tvitrer kystvakta.

NRK - 25 okt 22 kl. 14:59

Elleve omkom i brann på skole for blinde barn

Elleve personer, de fleste av dem barn, omkom i en brann som brøt ut på en skole for blinde i Uganda mens elevene lå og sov. – Årsaken til brannen er så langt ikke kjent, men så langt har elleve dødsfall blitt registrert som følge av brannen. Seks personer er sendt til sykehus, og tilstanden deres er kritisk, melder politiet i Uganda på Twitter.

NRK - 11 jun 22 kl. 14:56

Elleve personer omkom i eksplosjon i Syria

Elleve personer ble drept og flere ble skadd da en landmine eksploderte i nærheten av byen Daraa sør i Syria, ifølge observatørgruppe. – Elleve mennesker, inkludert fem barn under 16 år og tre kvinner, døde og rundt 34 personer ble drept i eksplosjonen, opplyste Syrisk observatorium for menneskerettigheter. Flere av de skadde er i kritisk tilstand og de fleste av ofrene var arbeidere som høstet hvete, meldte det offisielle syriske nyhetsbyrået Sana.

NRK - 10 aug 22 kl. 08:26

Guvernør: Elleve drepne i russisk angrep i Ukraina

Elleve sivile er drepne i russiske artilleriangrep i Dnipropetrovsk i Ukraina, ifølge guvernør Valentyn Reznytsjenko. Angrepa skal ha skjedd natt til onsdag. i ei Telegram-melding onsdag morgon sa han først at 21 var drepne, ifølge Reuters.

NRK - 18 sep 22 kl. 12:23

Elleve personer bekreftet omkommet etter uvær i Italia

Dødstallet etter den voldsomme stormen i Ancona i Italia tidligere denne uka har økt til elleve omkomne. Italias statsminister Mario Draghi, som besøker provinsen søndag, omtaler uværet som en «katastrofe» for regionen. Hittil er elleve mennesker bekreftet omkommet, men to mennesker er fremdeles savnet etter den kraftige stormen som traff Ancona fredag morgen.

NRK - 20 sep 22 kl. 10:35

Unicef: Elleve skolebarn drept i luftangrep i Myanmar

Minst elleve skolebarn er drept som følge av luftangrep og skyting mot en landsby i Myanmar, opplyser Verdens barnefond Unicef. Angrepet ble utført av landets regjeringsstyrker og var rettet mot lokalsamfunnet Depeyin i Sagaing nord for hovedstaden Naypyidaw. Militærjuntaen i landet sier de angrep opprørere som skjuler seg i området.

NRK - 23 dec 22 kl. 16:04

Elleve frikjent etter påskeopprøret i Rinkeby

Elleve menn som ble tiltalt for voldelig opprør etter koranbrenningen i Rinkeby i Stockholm i Sverige i påsken, frifinnes i retten. Det melder Dagens Nyheter. Det brøt ut store opptøyer i flere svenske byer i april i forbindelse med at den høyreekstreme politikeren Rasmus Paludan gjennomførte og planla koranbrenning i byene som en del av sin valgkamp.

NRK - 24 jan 23 kl. 13:00

Ber om elleve års fengsel for voldtektstiltalt barne- og ungdomsarbeider

En barne- og ungdomsarbeider i 20-årene er tiltalt for en rekke seksuelle overgrep mot 18 barn. Aktor ber om elleve års fengsel for mannen. Tirsdag holdt aktor sin prosedyre i rettssaken i Sør-Rogaland tingrett og la da ned påstand om elleve års fengsel, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 01 dec 22 kl. 06:08

Helseministeren sier nei til å utrede omskjæring

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) ser ingen grunn til å utrede om rituell omskjæring av gutter bryter med menneskerettighetene, slik Røde Kors har bedt om. Tidligere denne uken tok Thale Skybak, leder for nasjonal politikk og kunnskap i Redd Barna, til orde i Vårt Land for å gjennomføre en juridisk utredning av rituell omskjæring for guttebarn. I et brev til Helse- og omsorgsdepartementet ba organisasjonen regjeringen om å kartlegge hvorvidt barns menneskerettigheter er tilstrekkelig ivaretatt med dagens lovverk.

NRK - 16 sep 22 kl. 12:00

Siktet for innbrudd i elleve hytter i Hafjell

En mann vil fredag bli framstilt for varetektsfengsling siktet for innbrudd i elleve hytter under oppføring i Hafjell. Han er siktet for grovt tyveri og heleri. Torsdag morgen mottok politiet melding om at flere næringsdrivende i Hafjell var frastjålet verktøy, for eksempel sirkelsag, spikerpistol, drill, batterier, ladere.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 15 minutter siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 1 time siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 1 time siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 1 time siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 1 time siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 2 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Journalist dømt til åtte års fengsel i Belarus

Den polsk-belarusiske journalisten og aktivisten Andrzej Poczobut er dømt til åtte års fengsel i Belarus, opplyser menneskerettsgruppa Vjasna. 49 år gamle Poczobut er en fremtredende representant for den polske minoriteten i Belarus. Han er korrespondent for den polske avisa Gazeta Wyborcza og har rapportert kritisk om president Aleksandr Lukasjenkos regime.

NRK - 3 timer siden

Strynefjellet stenger i natt

På grunn av fare for skred vil rv. 15 Strynefjellet stenge kl. 05 natt til torsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com