NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 01:00

NRK - 27 sep 23 kl. 06:34

450 døde og skadde etter bryllupsbrann i Irak

Onsdag morgen opplyser Røde Halvmåne at minst 450 personer er døde eller skadde etter en bryllupsbrann i Al-Hamdaniya, nord i Irak, melder BBC. Tidligere ble det meldt at over 100 personer mistet livet i brannen. Brannen raste gjennom et stort forsamlingslokale etter at det ble skutt opp fyrverkeri i forbindelse med feiringen, skriver NTB. Både føderale irakiske myndigheter og kurdiske myndigheter sendte ambulanser og helsearbeidere. Bruden og brudgommen skal ha kommet levende fra tragedien, og er på sykehus med brannskader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Røde Halvmåne, Al-Hamdaniya, Irak, BBC, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 450, dødeog , skadde, etter, bryllupsbranni , Irak
NRK - 02 nov 23 kl. 12:52

Israel har bedt om sykehusskip til å behandle skadde fra Gaza

Israel har bedt andre land, deriblant Tyskland, om å sende sykehusskip til kysten ved Israel, Gazastripen og Egypt, for å behandle skadde fra Gaza. Det sier den israelske ambassadøren til Tyskland, Ron Prosor, til den israelske radiokanalen Kan, ifølge Reuters. Radiokanalen spurte om skadde fra Gaza da ville borde eventuelle sykehusskip fra Al Arish-havna i Egypt, og fikk til svar at det var et sannsynlig scenario.

NRK - 04 jul 23 kl. 07:34

To kritisk skadde etter trafikkulukke i Etne

Ei kvinne og ein mann i 20-åra er kritisk skadde etter ei trafikkulukke på E134 på Fikse i Etne. Ein personbil og ein lastebil er involverte i ulukka. Føraren av lastebilen er ein mann i 20-åra.

NRK - 04 jul 23 kl. 07:34

To stabile og ikkje livstrugande skadde etter trafikkulukke i Etne

Ei kvinne og ein mann i 20-åra er stabil og ikkje livtrugande skadde etter ei trafikkulukke på E134 på Fikse i Etne. Ein personbil og ein lastebil er involverte i ulukka. Dei skadde er frakta til sjukehus med luftambulanse.

NRK - 15 aug 23 kl. 11:05

Putin kondolerer etter bensinstasjon-eksplosjon

Minst 35 mennesker er døde etter en eksplosjon på en bensinstasjon i byen Makhatsjkala sør i Russland, opplyser myndighetene. 80 er skadd. Eksplosjonen fant sted i den russiske republikken Dagestan ved 22-tiden mandag kveld.

NRK - 18 aug 23 kl. 18:29

USA anslår nær en halv million drepte eller sårede soldater i Ukraina

Amerikanske myndigheter anslår at rundt 120.000 russiske soldater og nær 70.000 soldater på ukrainsk side har mistet livet etter at invasjonen startet i fjor.

NRK - 27 sep 23 kl. 06:34

Dødstall stiger etter bryllupsbrann i Irak – 450 døde

Onsdag morgen opplyser Røde Halvmåne at minst 450 personer er døde etter en bryllupsbrann i Al-Hamdaniya, nord i Irak, melder BBC. Brannen raste gjennom et stort forsamlingslokale etter at det ble skutt opp fyrverkeri i forbindelse med feiringen, skriver NTB. Både føderale irakiske myndigheter og kurdiske myndigheter sendte ambulanser og helsearbeidere.

NRK - 30 maj 23 kl. 19:00

Italiensk skulebuss fall over 100 meter ned ei fjellside

Tre personar er skadde etter at ein skulebuss køyrde av vegen og fall over 100 meter ned ei fjellside i Toscana tysdag. Ifølge brannvesenet var det sjåføren og to elevar som blei skadde i ulukka, som skjedde i provinsen Massa-Carrara. Dei skadde er frakta til sjukehus..

NRK - 16 jun 23 kl. 08:57

Sør-Korea: 80 personar skadde i busskrasj

80 personar, inkludert barn, blei skadde i Sør-Korea fredag då tre skulebussar var involvert i ein kollisjon på ein motorveg øst for Seoul. Det fortalde landets brannmyndigheiter til Reuters. Bussane frakta 75 ungdomsskoleelevar og lærarane deira på tur då krasjet fant stad, fortel ein tenestemann til nyheitsbyrået.

NRK - 30 jun 23 kl. 19:24

Alvorlig trafikkulykke ved Bergen

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i en kommune utenfor Bergen. Det skal ha skjedd en front mot front-kollisjon. Tre kjøretøy skal være involvert.

Klartale - 02 aug 23 kl. 08:36

Ungdommer sloss p Ekebergsletta

Ungdommer sloss p Ekebergsletta tirsdag kveld. Ungdommene var mellom 12 r og 15 r. Noen hadde slagvpen, som hammer, kniv og slagjern.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 2 timer siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 2 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 3 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 3 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 3 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 3 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com