NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 20:54

NRK - 23 sep 22 kl. 22:44

447 døde gravd opp i Izium – flere tegn på tortur

447 døde er gravd opp i byen Izium i Kharkiv-regionen øst i Ukraina. 30 av dem viser tegn til tortur hevder ukrainske myndigheter redag. Ukrainas forsvarsdepartementet meldte om funnet via Twitter fredag. Opplysningene er foreløpig ikke bekreftet av uavhengige kilder. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Izium, Kharkiv, Ukraina, Twitter, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 447, døde, gravd, oppi , Izium, flere, tegn, tortur
NRK - 23 sep 22 kl. 22:44

447 lik gravd opp i Izium – flere tegn på tortur

447 lik er gravd opp i byen Izium i Kharkiv-regionen øst i Ukraina. 30 av likene viser tegn til tortur hevder ukrainske myndigheter redag. Ukrainas forsvarsdepartementet meldte om funnet via Twitter fredag.

NRK - 16 sep 22 kl. 15:56

Lik funnet i Izium bærer preg av tortur, mener ukrainske myndigheter

Enkelte av likene som er gravd opp i Izium, bærer preg av tortur. Noen har hendene bakbundet, mens andre har tau rundt halsen, sier ukrainsk påtalemyndighet. Likene det vises til, er funnet i en skog ved byen som i over fem måneder har vært okkupert av russiske soldater.

NRK - 23 sep 22 kl. 17:40

Ukraina: 436 lik gravd opp i Izium – flere tegn på tortur

436 lik er gravd opp i byen Izium i Kharkiv-regionen øst i Ukraina, hvorav 30 av likene viser tegn til tortur, hevder ukrainske myndigheter fredag. Ukrainas forsvarsdepartementet meldte om funnet via Twitter fredag. Opplysningene er foreløpig ikke bekreftet av uavhengige kilder.

Klartale - 16 jun 22 kl. 14:01

Drept for sannheten om regnskogen

To menn satte ut i en båt ut på en elv i Amazonas-jungelen i Brasil. Journalisten Dom Phillips og urfolks-eksperten Bruno Araújo Pereira var om bord. For 12 dager siden ble de meldt savnet.

VG - 02 sep 22 kl. 23:03

Vegvesenet bekrefter: – Ble gravd i området i dag

Vegvesenet bekrefter at det fredag ble gravd 30–50 meter ovenfor huset som ble tatt av raset i Valsøyfjord..

VG - 02 sep 22 kl. 23:03

Vegvesenet bekrefter: – Ble gravd i området fredag

Vegvesenet bekrefter at det fredag ble gravd 30–50 meter ovenfor huset som ble tatt av raset i Valsøyfjord..

NRK - 07 nov 22 kl. 09:14

Tusenvis av nye graver funnet i Mariupol

Satellittbilder fra Mariupol tyder på at det er gravd tusenvis av graver i den russiskokkuperte havnebyen ved Svartehavet siden krigen begynte. BBC har undersøkt satellittbilder fra Maxar som viser store gravsteder i Starji Krym, Manhusj og Vynohradne i utkanten av den utbombede byen, som ble erobret av russiske styrker i mai. Centre for Information Resilience (CIR) har analysert bildene fra Starji Krym og konkluderer med at det bare der er gravd 1500 nye graver siden juni, og at det nå er minst 4600 graver der.

Aftenposten - 07 okt 22 kl. 14:18

Båtkantring nord for Bergen – stor redningsaksjon iverksatt. Én reddet, kan være flere i vannet.

Båt med tre personer skal ha kantret nord for Bergen. En person er reddet opp fra vannet. Situasjonen er uavklart..

VG - 26 maj 22 kl. 02:39

447 millioner kroner i premiepenger: – De fortjener det

PARIS (VG) Seier i French Open gir 22,5 millioner kroner. Premiepengene har skutt til himmels de siste ti årene..

Aftenposten - 26 maj 22 kl. 02:39

447 millioner kroner i premiepenger: – De fortjener det

PARIS (VG) Seier i French Open gir 22,5 millioner kroner. Premiepengene har skutt til himmels de siste ti årene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 45 minutter siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 1 time siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 1 time siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 1 time siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 1 time siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 1 time siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..

NRK - 1 time siden

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com