NRK > Nyheter

Monday, 26 September, 02:05

NRK - I førrgår: 22:44

447 døde gravd opp i Izium – flere tegn på tortur

447 døde er gravd opp i byen Izium i Kharkiv-regionen øst i Ukraina. 30 av dem viser tegn til tortur hevder ukrainske myndigheter redag. Ukrainas forsvarsdepartementet meldte om funnet via Twitter fredag. Opplysningene er foreløpig ikke bekreftet av uavhengige kilder. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Izium, Kharkiv, Ukraina, Twitter, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 447, døde, gravd, oppi , Izium, flere, tegn, tortur
NRK - I førrgår: 22:44

447 lik gravd opp i Izium – flere tegn på tortur

447 lik er gravd opp i byen Izium i Kharkiv-regionen øst i Ukraina. 30 av likene viser tegn til tortur hevder ukrainske myndigheter redag. Ukrainas forsvarsdepartementet meldte om funnet via Twitter fredag.

NRK - 16 sep 22 kl. 15:56

Lik funnet i Izium bærer preg av tortur, mener ukrainske myndigheter

Enkelte av likene som er gravd opp i Izium, bærer preg av tortur. Noen har hendene bakbundet, mens andre har tau rundt halsen, sier ukrainsk påtalemyndighet. Likene det vises til, er funnet i en skog ved byen som i over fem måneder har vært okkupert av russiske soldater.

NRK - I førrgår: 17:40

Ukraina: 436 lik gravd opp i Izium – flere tegn på tortur

436 lik er gravd opp i byen Izium i Kharkiv-regionen øst i Ukraina, hvorav 30 av likene viser tegn til tortur, hevder ukrainske myndigheter fredag. Ukrainas forsvarsdepartementet meldte om funnet via Twitter fredag. Opplysningene er foreløpig ikke bekreftet av uavhengige kilder.

Klartale - 16 jun 22 kl. 14:01

Drept for sannheten om regnskogen

To menn satte ut i en båt ut på en elv i Amazonas-jungelen i Brasil. Journalisten Dom Phillips og urfolks-eksperten Bruno Araújo Pereira var om bord. For 12 dager siden ble de meldt savnet.

VG - 02 sep 22 kl. 23:03

Vegvesenet bekrefter: – Ble gravd i området i dag

Vegvesenet bekrefter at det fredag ble gravd 30–50 meter ovenfor huset som ble tatt av raset i Valsøyfjord..

VG - 02 sep 22 kl. 23:03

Vegvesenet bekrefter: – Ble gravd i området fredag

Vegvesenet bekrefter at det fredag ble gravd 30–50 meter ovenfor huset som ble tatt av raset i Valsøyfjord..

VG - 26 maj 22 kl. 02:39

447 millioner kroner i premiepenger: – De fortjener det

PARIS (VG) Seier i French Open gir 22,5 millioner kroner. Premiepengene har skutt til himmels de siste ti årene..

Aftenposten - 26 maj 22 kl. 02:39

447 millioner kroner i premiepenger: – De fortjener det

PARIS (VG) Seier i French Open gir 22,5 millioner kroner. Premiepengene har skutt til himmels de siste ti årene..

Aftenposten - 09 sep 22 kl. 07:32

Dronningen hylles i britiske aviser

Klartale - 09 jun 22 kl. 06:30

Izabely vokste opp i favelaen

Rio de Janeiro er kjent for vakre strender og livlige fester. Turister fra hele verden kommer til den brasilianske byen. De nyter vakker natur, godt vær og luksus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kvinne mistet livet i stormen «Fiona» i Canada

En 73 år gammel kvinne døde i stormen «Fiona» som rammet byen Port aux Basques i Canada i helgen. Kvinnen ble sist sett i hjemmet sitt før en bølge traff huset og rev bort en del av kjelleren, opplyste politiet. Uværet førte til store ødeleggelser flere steder.

NRK - 1 time siden

USA advarer Russland

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan sier at USA vil reagere kraftig dersom Russland bruker atomvåpen. Noe Russlands president tidligere har truet med. – Vi har vært tydelige.

NRK - 1 time siden

Tiende kveld med demonstrasjoner i Iran

Demonstrasjonene som startet etter at en kvinne døde i politiets varetekt i Iran, fortsatte søndag på den tiende kvelden. Demonstrantene trosset dermed advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi, som har understreket behovet for å handle overfor demonstrantene uten mildhet. 22 år gamle Mahsa Amini døde tidligere denne måneden i moralpolitiets varetekt etter å ha blitt pågrepet fordi hun ikke dekket til håret sitt.

NRK - 2 timer siden

Snø på høyfjellsoverganger i Sør-Norge

Søndag kveld er det observert snø på enkelte av høyfjellsovergangene i Sør-Norge. Snøgrensa ventes å ligge omkring 1000–1400 meter gjennom natten og i morgentimene mandag. Det anbefales vinterdekk over fjellet, melder meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Valgprognose: Høyrekoalisjonen ser ut til å vinne valget i Italia

Høyrekoalisjonen med Giorgia Meloni ser ut til å vinne det italienske valget med mellom 41 og 45 prosent, ifølge målinger. Høyrepopulisten Meloni, som er partileder i Italias brødre, ser dermed ut til å bli landets neste statsminister. Ytre høyre-koalisjonen består i tillegg av partiene Ligaen og Fremad Italia.

NRK - 3 timer siden

Hyttebrann ved Sanderstølen på Golsfjellet

Nødetatene fikk melding om en brann i en hytte ved Sanderstølen på Golsfjellet søndag kveld. Brannen startet i en bod som spredte seg til hytta, som nå er overtent. Brannvesenet har sendt inn røykdykkere som har konstatert at hytta er tom.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: – Det pågår harde kamper flere steder

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier det pågår kamper flere steder langs frontlinjen søndag kveld. – – Det er i regionene Donetsk, Kharkiv, Kherson, Nikolajev og Zaporizjzja. Vi har positive resultater i «flere retninger», forteller han i sin daglige videotale..

NRK - 3 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen som ble meldt savnet på vei ned fra Ruten i Espedalen er funnet i god behold. Det var en ekvipasje fra politiets hundepatrulje som fant kvinnen, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Leteaksjon etter kvinne i 40-årene

Det er iverksatt en leteaksjon etter en kvinne i 40-årene som mistet stien på vei ned fra Ruten i Espedalen, skriver politiet i Innlandet på Twitter. – Vi har Røde kors og politihundeførere ute i området og søker etter vedkommende. Det er dårlig vær i området, med nedbør og lavt skydekk, skriver politiet..

NRK - 4 timer siden

Folkeavstemning på Cuba om likekjønnet ekteskap

Cubanerne får være med på å bestemme om øystaten skal tillate likekjønnet ekteskap og om likekjønnede par skal få lov til å adoptere barn sammen. I søndagens folkeavstemning ble velgerne også bedt om å ta stilling til om surrogati skal bli lovlig og om rettighetene til ikke-biologiske foreldre skal utvides. Det nye lovforslaget har møtt mye kritikk fra enkelte religiøse miljøer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com