NRK > Nyheter

Saturday, 25 September, 10:38

NRK - 24 jul 21 kl. 08:13

40 mill. med korona i Latin-Amerika

Over 40 millioner mennesker er hittil smittet av koronaviruset i Latin-Amerika og Karibia, og de offisielle tallet på døde er nå 1.353.335, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Latin-Amerika, Karibia, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 40 millmed , koronai , Latin-Amerika
NRK - 22 maj 21 kl. 00:13

En million døde i Latin-Amerika

Over en million mennesker har dødd av koronaviruset i Latin-Amerika og Karibia siden pandemien brøt løs. Tallet er fra en opptelling nyhetsbyrået AFP har gjort, basert på offisielle kilder. Det er også registrert 31,5 millioner smittede..

NRK - 24 maj 21 kl. 23:55

«Vaksine-krig» i Latin-Amerika

Kina og Russland har levert det meste av vaksinene mot covid-19 i Latin-Amerika. Det kan få store konsekvenser for maktforholdene i regionen, mener eksperter. I Brasil har et privat selskap startet produksjon av den russiske koronavaksinen Sputnik..

NRK - 30 maj 21 kl. 23:50

En million døde i Latin-Amerika

Latin-Amerika har passert én million døde som følge av koronapandemien. Samtidig følger færre myndighetenes smitteverntiltak, viser undersøkelse. Bare i Brasil er 460.

NRK - 23 jul 21 kl. 05:02

Gir vaksiner til Latin-Amerika

Spania sender 7,5 millioner doser med koronavaksine til Sør- og Mellom-Amerika, opplyser statsminister Pedro Sánchez. De første leveransene sendes denne uken, sier Sanchez til CNNs spanskspråklige TV-kanal. Dosene inngår i det globale vaksineprogrammet Covax..

Klartale - 22 jun 21 kl. 08:41

Over én million døde

For en måned siden passerte Latin-Amerika én million døde av korona-viruset. Tallet fortsetter å stige..

E24 - 18 maj 21 kl. 08:18

Link Mobility ekspanderer internasjonalt med milliardoppkjøp

IT-selskapet Link Mobility kjøper selskap for 3,59 milliarder kroner og går inn i USA, Asia og Latin-Amerika..

NRK - 15 jun 21 kl. 03:33

13 politikere arrestert i Nicaragua

Nicaraguas regjering forsvarer arrestasjonene av 13 opposisjonspolitikere, blant dem fire presidentkandidater, og hevder de er kuppmakere med USA i ryggen. Regjeringen og president Daniel Ortega sier de 13 er mistenkt for handlinger som undergraver landets uavhengighet. Pågripelsene har blitt møtt med skarp internasjonal kritikk, særlig fra USA.

NRK - 22 jun 21 kl. 02:20

Åpner for privatisering i Brasil

Nasjonalforsamlingen i Brasil har vedtatt en lov rydder vei for privatisering av det statlige energiselskapet Eletrobras, i Latin-Amerika. Loven ble vedtatt med 258 mot 136 stemmer i underhuset i den brasilianske nasjonalforsamlingen mandag. Fra før var loven blitt vedtatt i overhuset..

NRK - 22 jun 21 kl. 04:02

100.000 døde i Colombia

Colombia har nå passert 100.000 dødsfall som knyttes til koronaviruset, viser tall fra helsedepartementet. Rundt 650 dødsfall ble registrert siste døgn.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Lysbakken talte til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innledet på SVs landsstyremøte lørdag formiddag klokken 10.00..

NRK - 15 minutter siden

Lysbakken: – Vi har nådd målet

I sin tale til SVs landsstyremøte sier Audun Lysbakken at partiet har nådd det målet som er viktigst, nemlig et flertall som er avhengig av SV. – Vi kommer til å være en maktfaktor. Vårt løfte til folk, til alle som stemte for forandring, vi skal bruke den makten til å levere forandring som Norge trenger.

NRK - 15 minutter siden

80 kinesiske asylsøkere i Norge

I løpet av de siste ukene har det kommet 80 kinesiske asylsøkere til det nasjonale mottakssenteret i Råde. De oppgir at de er uigurer, som ifølge menneskerettighetsgrupper forfølges i Kina. Asylsøkerne har reist til Norge fra Tyrkia, der de sier de ikke føler seg trygge..

NRK - 45 minutter siden

Bolsonaros sønn koronasmittet

Sønnen til Brasils president Jair Bolsonaro er smittet av koronaviruset. 37 år gamle Eduardo Bolsonaro, som er medlem av nasjonalforsamlingen, mener det er et argument mot vaksinepass, siden han har fått første dose. President Bolsonaro, som selv har hatt covid-19, var sterkt kritisk til smittevernreglene som gjaldt i FN i New York.

NRK - 45 minutter siden

Lysbakken taler til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innleder på SVs landsstyremøte. Talen kan du se direkte her fra klokken 10.00..

NRK - 1 time siden

Avhører siktet etter knivstikking

Den siktede personen etter knivstikken på kjøpesenteret Amfi Elverum i går kveld vil avhøres i formiddag. Politiet mener at den siktede utførte handlingen alene. Tilstanden til den skadde personen er stabil..

NRK - 1 time siden

Texas-migrantleir tom

Migrantleiren under broen i Del Rio i Texas er nå tom, ifølge lokale myndigheter. 15.000 mennesker, de fleste fra kriserammede Haiti, hadde samlet seg for å for å komme inn i USA.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt etter knivstikking

Ingen er så langt pågrepet etter knivstikkingen i Åros i Asker fredag ettermiddag, skriver NTB. En ung mann døde, etter det som skal ha startet som en slåsskamp. Det var flere vitner som så en ung mann løpe fra stedet.

NRK - 1 time siden

Politikere forlanger ny opptelling

I USA viste en omstridt gjennomgang av stemmene i millionbyen Phoenix i Arizona at president Joe Biden vant fylket med litt større margin enn ved første telling. Til tross for resultatet har republikanske politikere i blant annet Texas, Pennsylvania, Michigan og Wisconsin tatt til orde for en ny opptelling, snart ett år etter valget i fjor. Et flertall av republikanske velgere i USA mener Donald Trump tapte valget på grunn av fusk, men dette er ikke bevist..

NRK - 2 timer siden

Advokater med støtte til Ropstad

Kjell Ingolf Ropstad trakk seg som KrF-leder og statsråd etter sakene om pendlerbolig og skattesnusk. Flere erfarne skatteadvokater sår nå tvil om at Ropstad må betale skatt for gratis pendlerbolig. De mener Skatteetaten feiltolker loven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt