NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 17:29

NRK - 24 jun 21 kl. 05:25

4000 i karantene i Grimstad

4000 personer er nå i karantene og 55 er koronasmittet og i isolasjon i Grimstad kommune. Grimstad får nå hjelp til testing av nabokommunene og det er fortsatt en krevende situasjon sier kommunikasjonssjefen i kommunen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grimstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 4000i , karantenei , Grimstad
NRK - 24 jun 21 kl. 05:25

4000 i karantene

4000 personer er nå i karantene og 55 er koronasmittet og i isolasjon i Grimstad kommune, skriver fvn.no. Grimstad får nå hjelp til testing av nabokommunene og det er fortsatt en krevende situasjon sier kommunikasjonssjefen i kommunen..

VG - 24 jun 21 kl. 08:22

4000 i karantene i Grimstad: – Ekstremt krevende

Utbruddet med 55 coronatilfeller i Grimstad, har satt hver sjette innbygger i kommunen i karantene..

NRK - 24 jun 21 kl. 05:25

3500 i karantene i Grimstad

3500 personer er nå i karantene og 55 er koronasmittet og i isolasjon i Grimstad kommune. Grimstad får nå hjelp til testing av nabokommunene og det er fortsatt en krevende situasjon sier kommunikasjonssjefen i kommunen..

NRK - 11 jun 21 kl. 02:38

Mange i karantene i Grimstad

De rundt 650 elevene og 100 ansatte ved Fevik skole i Grimstad er i karantene på grunn av koronasmitte. I tillegg er alle husstandsmedlemmer i ventekarantene. Ifølge Agderposten er dessuten 120 elever og sju ansatte ved Dahlske videregående skole i karantene.

NRK - 22 jun 21 kl. 22:50

Smitteutbrudd i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. Kommunen skriver på sine nettsider at de forventer ytterligere økning i antall smittede i dagene fremover. Smitteutbruddet medfører at mange personer er i karantene og ventekarantene, opplyser Grimstad kommune.

NRK - 25 jun 21 kl. 16:26

Flere smittede i Grenland

Flere russ i Grenland er blitt koronasmittet etter at en russebuss fra Grimstad var på tur i området i forrige uke. Grimstad står nå midt i en smittetopp og har registrert over 50 smittetilfeller denne uken, mens 3500 personer er i karantene. Kommuneoverlege Vegard Vige i Grimstad bekrefter overfor Varden at en russebuss fra sørlandskommunen var på tur til Telemark i forrige uke.

NRK - 25 jun 21 kl. 22:25

6 nye koronasmittede i Grimstad

I løpet av fredag er det påvist koronasmitte hos seks nye personer i Grimstad kommune. – Alle har kjent smittevei, opplyser kommunen i en epost til Agderposten. Dermed er det 68 personer i isolasjon og rundt 520 personer i pålagt karantene i kommunen, ifølge kommunikasjonsrådgiver Denis Domazet.

NRK - 11 jun 21 kl. 06:12

Flere hundre i karantene i Grimstad

Flere hundre personer i Grimstad er satt i karantene etter at det torsdag kveld ble registrert tre nye smittetilfeller. Det melder Agderposten. Enda flere er satt i ventekarantene..

VG - 24 jun 21 kl. 08:22

Flere tusen i karantene i Grimstad: – Ekstremt krevende

Utbruddet med 55 coronasmittede i Grimstad, har satt opp mot 3650 innbyggere i kommunen i karantene eller ventekarantene..

NRK - 12 maj 21 kl. 07:17

Vaksinesniking i Grimstad

Folk i Grimstad opplever vaksinesniking, skriver Grimstad Adressetidende. Kommuneoverlege, Vegard Vige sier at kommunen er klar over at systemet ikke er feilfritt og oppfordrer folk som vet de ikke burde få vaksine før andre om å ta kontakt med kommunen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 15 minutter siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 5 minutter siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 15 minutter siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 15 minutter siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 30 minutter siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 45 minutter siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.

NRK - 1 time siden

Mer enn 90 houthi-opprørere drept

Den saudiledede koalisjonen opplyser at 90 medlemmer av houthi-bevegelsen er drept nær Maarib i Jemen. Houthi-opprørere har den siste tiden innledet en offensiv mot Maarib, det siste området nord i Jemen som fortsatt kontrolleres av regjeringsstyrkene. Store deler av landets olje- og gass-beholdning holder også til i området.

NRK - 1 time siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Britenes 95 år gamle monark gjenopptok fredag sine kongelige plikter etter å ha tilbrakt onsdag kveld på sykehus, opplyser statsminister Boris Johnson. – Jeg har forstått det slik at hennes majestet har returnert til skrivepulten sin på Windsor i dette øyeblikk. Vi sender henne alle gode ønsker, sier Johnson..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt