NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 18:23

NRK - 15 mai 20 kl. 05:00

3 millioner testet i Wuhan

Den kinesiske byen Wuhan opplyser å ha testet mer enn 3 millioner innbyggere på to dager, melder nyhetsbyrået Xinhua. På 10 dager skal byen teste alle sine 11 millioner innbyggere med en såkalt nukleinsyretest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Wuhan, Xinhua

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3 millioner, testeti , Wuhan
NRK - 16 mai 20 kl. 14:01

Wuhan testet 113.609 på en dag

Ifølge kinesiske helsemyndigheter så ble 113.609 personer i den kinesiske byen Wuhan testet for koronavirus. Wuhan vil teste de 11 millionene som bor der over ti dager med en såkalt nukleinsyretest.

NRK - 25 mai 20 kl. 04:11

Testet over en million på en dag

Wuhan i Kina testet i går over en million mennesker for koronasmitte. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Dagen før testet de rundt 1,5 millioner mennesker for viruset.

Aftenposten - 15 mai 20 kl. 06:09

Wuhan hevder å ha testet 3 millioner innbyggere

Den kinesiske byen Wuhan hevder å ha testet mer enn 3 millioner av sine 11 millioner innbyggere for koronasmitte på det som framstår som rekordtid..

Aftenposten - 15 mai 20 kl. 06:09

Wuhan hevder å ha testet tre millioner innbyggere

Den kinesiske byen Wuhan hevder å ha testet mer enn 3 millioner av sine 11 millioner innbyggere for koronasmitte på det som fremstår som rekordtid..

NRK - 23 april 21 kl. 22:45

Ansatte ved restaurant smittet

Ålesund kommune har i kveld fått bekreftet åtte nye smittetilfeller: To ansatte ved Tollboden i Ålesund har testet positivt på hurtigtest. Det er sendt prøve til PCR for testing. Begge er i isolasjon.

P4 - 28 mars 20 kl. 10:08

Reiserestriksjoner opphevet i Wuhan

Flere reiserestriksjoner i Wuhan i Kina blir nå opphevet av kinesiske myndigheter. I går meldte kinesiske medier at innbyggere får for første gang på flere måneder reise inn til byen. Koronaviruset ble først oppdaget i Wuhan i desember i fjor, og hele byen med elleve millioner innbyggere og en større region rundt ble satt i karantene..

P4 - 03 april 20 kl. 08:21

Bedt om å holde seg inne i Wuhan

Innbyggerne i Wuhan i Kina er bedt om å forberede seg på en ny smittebølge. Det var i Wuhan at viruset først brøt ut, og ifølge rapportene har Kina fått kontroll på smitten. Men nå ber toppledelsen i Kinas kommunistparti de rundt elleve millioner innbyggerne i byen bli hjemme, om det er mulig, og skjerpe smitterutinene..

NRK - 20 mai 20 kl. 14:35

850.000 testet i Wuhan tirsdag

I den kinesiske byen Wuhan har helsemyndighetene testet over 850.000 personer for covid-19 sykdom det siste døgnet, opplyser myndighetene til Reuters. I løpet av den siste uka har byen hatt omfattende testing av personer uten symptomer på covid-19..

NRK - 30 jan. 20 kl. 06:56

Tillater charterfly til Wuhan

Kinesiske myndigheter godkjenner at chartrede fly lander i Wuhan for å bringe hjem beboere fra byen som har vært utenlands, melder Reuters. Coronaviruset skal ha oppstått i Wuhan og byen i karantene. Alle utenlandsfly til og fra byen er innstilt..

NRK - 31 jan. 20 kl. 14:43

Fly med evakuerte i Storbritannia

Et fly med personer som har vært virusfaste i Wuhan i Kina har landet i Oxfordshire i Storbritannia, melder nyhetsbyrået AFP. Byen Wuhan, der viruset etter alt å dømme først brøt ut, er isolert. Flere land flyr nå statsborgerne sine ut fra Wuhan..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sint kunde knuste rute med vedkubbe

En person har knust en vindusrute på Kiwi på Kvam. Personen var forbannet og lot det gå ut over bygget med en vedkubbe. Politipatruljen som rykket ut til stedet, har en formening om hvem de tror det kan være som har forårsaket skadene, skriver GD..

NRK - 45 minutter siden

Kvinne i 40-årene funnet død

Politiet opplyser at personen som ble funnet død i Fredrikstad torsdag, er en kvinne i 40-årene. Dødsfallet blir betegnet som mistenkelig. Ifølge politiet var ikke kvinnen bosatt i den aktuelle leiligheten.

NRK - 45 minutter siden

Nå er Trolltunga nasjonal turiststi

Miljødirektoratet har torsdag gitt Trolltunga i Ullensvang status som nasjonal turiststi. – Vi er glade for at vi nå kan autorisere Trolltunga som nasjonal turiststi, et verdenskjent ikon der naturens eget verk utgjør attraksjonskraften, sier Ellen Hambro, direktør i Miljødirektoratet, i en presesmelding..

NRK - 1 time siden

Sju personer i kollisjon på E18

En bil har kjørt inn i en annen bakfra i østgående retning på E18 ved Grenstøl i Tvedestrand. Totalt er sju personer involvert i ulykken. Ingen er fastklemte og alle er bevisste.

NRK - 45 minutter siden

Mann funnet død i Tønsberg

En mann er funnet død langs en sti i Eikskogen i Tønsberg. Nødetatene satte i gang med hjerte- og lungeredning da de kom til stedet. Pårørende til mannen er varslet..

NRK - 1 time siden

Brann etter lynnedslag i Trøndelag

Lynet har slått ned på Gartland i Grong og satt fyr på terrenget. Brannmannskap fra Høylandet er på tur. Og, enda et lynnedslag er skjedd ved Formofoss i Snåsa.

NRK - 1 time siden

Forsinkelser på E18

Det er mye trafikk mellom Dørdal og Larvik som skaper rundt 30 minutters forsinkelser på E18, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Kjøll om trusebot: – Uakseptabelt

Idrettspresident Berit Kjøll gir de norske beachhåndballjentene støtte i striden om de må spille i truser og bikinioverdel og ber om at reglene endres. Det har vekket oppsikt internasjonalt at det norske landslaget ble bøtelagt for å stille i tights i EM-bronsefinalen i Bulgaria. De norske spillerne krever at reglene endres.

NRK - 1 time siden

Selger bit av Dianas bryllupskake

Et 40 år gammelt kakestykke fra det eventyraktige bryllupet til britiske prins Charles og lady Diana skal selges på auksjon 11. august. Den omtalte biten stammer fra en av de 23 offisielle bryllupskakene som ble bakt til bryllupet for 40 år siden, i 29.

NRK - 1 time siden

Én av ti drikker mer enn før korona

I overkant av én av ti nordmenn drikker mer alkohol enn før pandemien. To av ti drikker mindre, mens juli ligger an til å bli måneden i år med høyest alkoholkonsum, viser en undersøkelse fra Norsk koronamonitor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt