VG > Utenriks

Wednesday, 01 February, 10:16

VG - 25 jan 23 kl. 01:30

39 masseskytinger i USA så langt i år – Biden nok en gang om forbud mot angrepsvåpen

Minst 69 mennesker har så langt mistet livet i masseskytinger i USA i år. President Joe Biden tar igjen til orde for strammere våpenlovgivning..
Les mer på VG


Les mer om:
USA, Joe Biden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 39 masseskytingeri , USA, langti år , Biden, nok en gang om forbud mot angrepsvåpen
Klartale - 22 dec 22 kl. 08:57

Zelenskyj møtte USA og Biden

Volodymyr Zelenskyj er president for Ukraina. Onsdag reiste han til USA for å møte Joe Biden. Han er USAs president.

Klartale - 16 nov 22 kl. 07:57

Trump sier han vil bli president igjen

Trump er klar for å kjempe om å bli president igjen. Han skal ha sendt inn de siste papirene til valgkommisjonen tirsdag kveld.Det var på forhånd sagt at Trump skulle holde en tale.

NRK - 08 dec 22 kl. 02:40

Biden ber igjen om et forbud mot angrepsvåpen

På en minnemarkering for ofre for masseskytinger i USA, oppfordret igjen president Joe Biden til et forbud mot såkalte angrepsvåpen. – Det er helt enkelt sunn fornuft, sa Biden i en tale på en nasjonal minnemarkering som ble holdt i en kirke i Washington onsdag kveld, lokal tid. Markeringen har blitt holdt årlig de siste ti årene, og minnes ofrene for masseskytinger og drap begått med skytevåpen.

Klartale - 13 jan 23 kl. 12:09

Fant hemmelige dokumenter hos Joe Biden

Joe Biden skal bli etterforsket. Årsaken er funn av hemmelige dokumenter. Dokumentene var i Biden sin bolig og et av kontorene hans.

NRK - 13 nov 22 kl. 17:55

Biden fremme på Bali – lover klar tale i møte med Xi

USAs president Joe Biden kom søndag til Bali i Indonesia, i forbindelse med neste ukes G20-møte. Biden skal også ha et møte med den kinesiske lederen Xi Jinping. Toppmøtet kommer samtidig som spenningen mellom USA og Kina er høy, spesielt på grunn av amerikanernes tydelige støtte til Taiwan.

Klartale - 07 nov 22 kl. 11:10

Nå skal amerikanerne bestemme over framtiden sin

Tirsdag skal amerikanerne ha et nytt valg. Det er ingen president som skal velges. Men det er klart for mellomvalg.

Klartale - 16 dec 22 kl. 12:55

Ti år etter skoleskytingen sliter familiene

For ti år siden ble 20 skolebarn og seks lærere drept under en skoleskyting. Det skjedde på Sandy Hook-skolen i Connecticut i USA.Barna ville vært 16 år og 17 år nå.

NRK - 22 nov 22 kl. 04:43

Biden benådet kalkuner før Thanksgiving

Joe Biden utøvet mandag sin myndighet som amerikansk president til å benåde to kalkuner og reddet dem fra å bli servert under en kommende Thanksgiving-middag. – Jeg benåder herved Chocolate og Chip, sa Biden under en seremoni på plenen utenfor Det hvite hus, en begivenhet som har blitt en tradisjon. Kalkunene kommer fra en gård i North Carolina og er oppkalt etter presidentens favoritt-iskrem, fortalte Biden til flere skolebarn som deltok på arrangementet.

NRK - 04 okt 22 kl. 19:26

Biden lover mer støtte til Ukraina

President Joe Biden lovet ny milliardstøtte til Ukraina i en samtale med landets president Volodymyr Zelenskyj tirsdag. Ifølge Biden er ytterligere 6,6 milliarder kroner i bistand, inkludert rakettsystemet HIMARS, artillerisystemer, ammunisjon og pansrede kjøretøy, på vei til Ukraina, går det fram av en kunngjøring fra Det hvite hus. Det er uklart om Biden henviste til militærhjelpen som ble lovet i midten av september.

NRK - 14 nov 22 kl. 11:44

Xi og Biden: – Viktig å møtes ansikt til ansikt

Både USAs president Jo Biden og Kinas president Xi Jinping vektla viktigheten av å møtes ansikt til ansikt og begge lands ledere sa det er områder hvor ikke bare deres egne innbyggere, men også resten av verden forventer at de skal jobbe for å finne løsninger. – Verden forventer at vi spiller en rolle i saker som klima og matsikkerhet, sa Biden. Xi underslo ikke at forholdet mellom USA og Kina er inne i en krevende fase.

Fler nyheter fra VG

VG - 18 timer siden

Trump saksøker Watergate-journalist Bob Woodward

USAs tidligere president Donald Trump saksøker den anerkjente journalisten Bob Woodward for å ha gitt ut lydopptak fra intervjuer som lydbok..

VG - Igår: 10:28

Pakistan: Flere drept og skadet etter eksplosjon

Minst 90 personer skal være skadet og minst to drept etter at en bombe gikk av ved en moské i Peshawar i Pakistan..

VG - 29 jan 23 kl. 01:26

Netanyahu lover sterk reaksjon på Jerusalem-angrep

Israels statsminister lover å reagere «sterkt, raskt og presist» på angrepet der en væpnet palestiner drepte sju israelere utenfor en synagoge i Øst-Jerusalem..

VG - 27 jan 23 kl. 23:19

Skulle minnes holocaust-ofre – brukte bilde av togskinner fra Sudan

I anledning minnedagen for holocaust-ofrene som er i dag, ville det svenske partiet Liberalistene minnes ofrene i sine sosiale medier. Da forvekslet de Auschwitz med Sudan..

VG - 26 jan 23 kl. 13:35

Fetteren til Birgitte Tengs ber om møte om erstatning med justisministeren

En av advokatene til fetteren til Birgitte Tengs har bedt Justisdepartementet om et møte om en mulig erstatning for den feilaktige drapsdommen..

VG - 26 jan 23 kl. 10:56

Stridsvognene som kan endre krigen: – Helt avgjørende

Onsdag kunngjorde Tyskland at de vil sende Leopard 2-stridsvogner til Ukraina. Nå følger flere vestlige land etter. Russland kaller det en «direkte innblanding i konlfikten».

VG - 24 jan 23 kl. 19:28

Medier: Ukraina kan snart få Abrams- og Leopard-stridsvogner

President Joe Biden heller i retning av å sende Abrams M1-stridsvogner til Ukraina, og Tyskland vil åpne for å sende Leopard-stridsvogner, ifølge flere medier..

VG - 21 jan 23 kl. 08:54

Stockholm: Én død etter voldsnatt

Voldsbølgen fortsetter med eksplosiver og skyting mot et hus og en leilighet i Stockholm. En mann er drept..

VG - 21 jan 23 kl. 05:27

Vil forby el-bilar innan 2035

Enkelte politikarar i den amerikanske delstaten Wyoming har fremja eit lovforslag for å ta knekken på det aukande salet av elektriske bilar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com