NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 05:26

NRK - 20 maj 21 kl. 07:36

350 jakter væpnet soldat i Belgia

En høyreorientert soldat på rømmen i Belgia har ført til en storstilt menneskejakt. 350 soldater og politibetjenter deltar i jakten på mannen, som myndighetene ser på som en sikkerhetstrussel, melder BBC. Soldaten forsvant fra militærbrakka og tok med seg flere våpen etter å ha truet flere offentlige personer, blant annet en av Belgias mest kjente koronaeksperter. Mannens bil ble funnet ved en nasjonalpark, sammen med fire rakketvåpen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Belgia, BBC, Belgias

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 350, jakter, væpnet, soldati , Belgia
VG - 31 maj 21 kl. 12:18

Jakter tungt væpnet tidligere soldat

Politiet i Sørvest-Frankrike jakter fremdeles en tidligere soldat som har åpnet ild mot politiet og er mistenkt for drapsforsøk..

NRK - 14 maj 21 kl. 09:59

350 000 sier nei til OL

Uroen rundt avviklingen av OL i Tokyo kommende sommer ser ikke ut til å ta en ende. Nå har 350.000 skrevet under i en kampanje for å stoppe lekene.

NRK - 17 jun 21 kl. 20:46

Ungdom drept av israelsk soldat

En 15 år gammel palestinsk gutt ble onsdag skutt og drept av en israelsk soldat på Vestbredden. Gutten ble skutt under en protest. Ifølge den israelske hæren ble gutten skutt av en soldat som holdt vakt i ved utposten hvor protesten fant sted.

VG - 31 maj 21 kl. 12:18

Tungt væpnet tidligere soldat tatt

Etter over et døgn med politijakt iSørvest-Frankrike, er en tidligere soldat som har åpnet ild mot politiet og er mistenkt for drapsforsøk uskadeliggjort..

VG - 20 maj 21 kl. 15:14

Politijakt etter væpnet soldat i Belgia

En 46-årig soldat som har kommet med drapstrusler mot en kjent belgisk virolog jaktes med store styrker i en nasjonalpark i Flandern..

NRK - 25 maj 21 kl. 16:06

Armensk soldat drept

En armensk soldat skal være drept av aserbajdsjanske styrker i en skuddveksling mellom de to landene, ifølge Armenias forsvarsdepartement. De sier soldaten ble drept etter at aserbajdsjanske styrker åpnet ild ved en grensepost øst i Armenia. Situasjonen skal nå være rolig, skriver NTB..

NRK - 30 maj 21 kl. 10:03

Eks-soldat flykter fra politistyrke

150 politifolk og to helikopter leter etter en bevæpnet mann i en landsby i Dordogne i sentral-Frankrike. Spesialstyrkene er også med på aksjonen. Mannen har flere ganger avfyrt skudd mot politiet, ifølge France Info.

NRK - 01 mar 21 kl. 17:39

350 i karantene etter skuleutbrot

350 personar er no i karantene etter smitteutbrotet på Rothaugen skule i Bergen. I tillegg råder kommunen husstandsmedlemmene å gå i ventekarantene, skriv Bergen kommune på sine heimesider..

NRK - 16 mar 21 kl. 09:12

Mestergrønn permitterer 350 ansatte

Mester Grønn permitterer 350 ansatte. Dette skjer som følge av at regjeringen innfører det strengeste tiltaksnivået i hele Viken. Administrerende direktør Erling Ølstad i Lier sier de nå har blomster for 100 millioner kroner de ikke ikke får solgt..

E24 - 16 mar 21 kl. 10:06

Mester Grønn permitterer 350 ansatte

Nedstengingen av Viken og Gran kommune gjør at Mester Grønn må stenge 41 butikker. 350 ansatte blir permittert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt