NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:07

NRK - 14 maj 21 kl. 09:59

350 000 sier nei til OL

Uroen rundt avviklingen av OL i Tokyo kommende sommer ser ikke ut til å ta en ende. Nå har 350.000 skrevet under i en kampanje for å stoppe lekene. Det er ventet at myndighetene i Japan utvider krisetilstanden i Tokyo fredag, kun ti uker før lekene skal starte. Det er tidligere kandidat for guvernør i Tokyo, Kenji Utsunomiya, som står bak underskriftskampanjen som hittil har samlet rundt 350.
Les mer på NRK


Les mer om:
OL, Tokyo, Japan, Utsunomiya

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 350, 000, sier, nei, tilOL
NRK - 16 mar 21 kl. 09:12

Mestergrønn permitterer 350 ansatte

Mester Grønn permitterer 350 ansatte. Dette skjer som følge av at regjeringen innfører det strengeste tiltaksnivået i hele Viken. Administrerende direktør Erling Ølstad i Lier sier de nå har blomster for 100 millioner kroner de ikke ikke får solgt..

NRK - 30 jun 21 kl. 17:10

2.000 takket nei til vaksinetime

2.000 innbyggere i Lier kommune har takket nei til innkallingen til koronavaksinering. – Vi har aldri tidligere opplevd lignende, og antar at det for mange henger sammen med ferieavvikling, sier Heidi Kristin Ringstad, som leder Liers vaksinasjonsprogram, til Lierposten.

NRK - 01 mar 21 kl. 17:39

350 i karantene etter skuleutbrot

350 personar er no i karantene etter smitteutbrotet på Rothaugen skule i Bergen. I tillegg råder kommunen husstandsmedlemmene å gå i ventekarantene, skriv Bergen kommune på sine heimesider..

E24 - 16 mar 21 kl. 10:06

Mester Grønn permitterer 350 ansatte

Nedstengingen av Viken og Gran kommune gjør at Mester Grønn må stenge 41 butikker. 350 ansatte blir permittert..

E24 - 18 mar 21 kl. 07:53

Avvikling av 350-kronersgrensen – netthandelens gravplass?

Det vakte stor misnøye blant landets forbrukere med forkjærlighet for netthandel da regjeringen avviklet 350-kronersgrensen fra 1.april i fjor. Men utgjør avviklingen i realiteten en begrensning av forbrukernes rettigheter?.

NRK - 07 maj 21 kl. 01:42

Covax kjøper 350 mill. Novavax

Det globale vaksinesamarbeidet Covax har ifølge Reuters inngått avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen fra det amerikanske selskapet Novavax. Vaksinen kan oppbevares i vanlig kjøleskap og må gis i to doser. Vaksinene kan leveres fra tredje kvartal..

NRK - 20 maj 21 kl. 07:36

350 jakter væpnet soldat i Belgia

En høyreorientert soldat på rømmen i Belgia har ført til en storstilt menneskejakt. 350 soldater og politibetjenter deltar i jakten på mannen, som myndighetene ser på som en sikkerhetstrussel, melder BBC. Soldaten forsvant fra militærbrakka og tok med seg flere våpen etter å ha truet flere offentlige personer, blant annet en av Belgias mest kjente koronaeksperter.

Aftenposten - 06 aug 21 kl. 08:25

Her havnet norske slaver og «letferdige Quindfolk» for 350 år siden. Hvem var de, og hvordan gikk det med dem?

For 350 år siden ble norske og danske fattigfolk sendt til Karibia som slaver..

NRK - 19 aug 21 kl. 15:09

Flere meldinger om bivirkninger

Legemiddelverket har mottatt 26.498 meldinger om mistenkte bivirkninger etter koronavaksinering. 2.

NRK - 28 aug 21 kl. 23:38

350 amerikanere ønsker seg hjem

Det er rundt 350 amerikanere igjen i Afghanistan som ønsker å bli evakuert, opplyser utenriksdepartementet i USA. I tillegg har de vært i kontakt med 280 andre som selv har identifisert seg om amerikanske, men som ikke har fortalt at de ønsker å forlate landet. Rundt 300 amerikanere ble evakuert siste dagen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 30 minutter siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 30 minutter siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 30 minutter siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 1 time siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 1 time siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt