E24 > Økonomi

Mandag, 14 Juni, 17:05

E24 - 22 april 21 kl. 11:58

30 Nortura-ansatte i Målselv mister jobben

Nortura flytter produksjonen av de konkurranseutsatte pølsesortene til anlegget i Tønsberg. Det gjør at 30 ansatte mister jobben..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tønsberg, Nortura, Målselv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 30 Nortura-ansattei , Målselv, mister, jobben
NRK - 07 juni 21 kl. 12:34

Nortura med intern gjennomgang

Nortura vedtok på et ekstra styremøte i dag å iverksette en gjennomgang av den interne oppfølgingen av dyrevelferdsarbeidet i konsernet. Det er den pågående NRK-saken om dyrevelferd i svinenæringen som er årsaken til konsernstyrets beslutning. - Bildene vi har sett fra enkelte fjøs er sjokkerende med eksempler på regelbrudd og dårlig dyrehold.

E24 - 26 jan. 21 kl. 19:04

Ansatte ved Nortura-slakteriet i Tønsberg smittet av corona

Slakteavdelingen ved Nortura-anlegget i Tønsberg stenger ned etter at fem ansatte har fått påvist coronasmitte..

NRK - 10 april 21 kl. 20:55

14 i karantene ved Nortura

10 ansatte ved Nortura Steinkjer er satt i karantene, etter at en ansatt har testet positivt for koronavirus. I tillegg er fire satt i ventekarantene. Fabrikkdirektør Svein Erik Carlson sier dette ikke vil berøre leveringene i stor grad.

E24 - 18 feb. 21 kl. 08:47

Én milliard opp for Nortura gir utbyttefest for bøndene

Norges største merkevarehus innen kjøtt- og eggprodukter, Nortura, hadde et solid fjorår. Selskapet omsatte for 24,7 milliarder og fikk et driftsresultatet på 859 millioner. Eierne - eller bøndene om du vil - får 135 millioner på deling..

NRK - 06 juni 21 kl. 19:55

Nortura: – Ikke representativt

Styrelederen i kjøttgiganten Nortura, Trine Hasvaag Vang, sier det er fryktelig å se bildene NRK viser fra norske grisefjøs. Men hun synes ikke bildene representerer det store bildet av svineproduksjon i Norge..

NRK - 25 jan. 21 kl. 10:33

12.000 briter mister jobben

Det britiske varehuset Debenhams stenger alle butikker, og 12.000 personer mister jobben, opplyser en kilde til nyhetsbyrået AFP mandag. Debenhams har lenge slitt med å konkurrere med netthandelsaktører..

NRK - 27 jan. 21 kl. 23:49

Ansatte ved sykehus smittet

Tre ansatte ved sengepost for blod, kreft og palliasjon ved Sykehuset Telemark har fått påvist koronavirus, skriver sykehuset på sine hjemmesider. Ingen av de tre skal ha vært på jobb etter at de fikk symptomer. Sykehuset har gjennomført smittesporing og har så langt ikke funnet noen sammenheng mellom de smittede.

NRK - 06 april 21 kl. 16:37

H&M sier opp 1100 i Spania

Den svenske motekjeden H&M stenger 30 butikker i Spania etter at koronarestriksjoner har rammet bransjen. 1100 permitterte ansatte skal sies opp, og Spania blir dermed det hittil første landet der kjedens ansatte mister jobben..

NRK - 07 feb. 21 kl. 19:27

SOS International mister kontrakt

Selskapet SOS International som leverer hurtigtester for covid-19, får ikke lenger levere tester til landets sykehjem etter problemer hos en underleverandør. Selskapets underleverandør Medicals Nordic har blitt kritisert for hygieneforhold og uriktig håndtering av beboernes sensitive helseopplysninger. Nå mister de kontrakten om å hurtigteste ansatte ved landets sykehjem, melder danske TV 2.

E24 - 11 mai 21 kl. 07:38

Weatherford-ansatt får ikke jobben tilbake

Han ble ansatt i oljeserviceselskapet i 1988. Nå mister han jobben – og må betale arbeidsgiver 230.000 kroner etter rettssak..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Spetalen-selskap vil selge Bergen Carbon-aksjer verdt 73 mill.

Saken oppdateres..

E24 - 45 minutter siden

Står vi foran et «booming 20s»?

Optimisme som følge av gjennombrudd i legemiddelindustrien, investeringsboom i teknologi og rask adopsjon av digital teknologi, kan gi muligheten for en ny tidsæra..

E24 - 45 minutter siden

Storebrand bekymret for klimarisiko: Krever at Equinor skjerper klimamålene

Equinor må skjerpe klimamålene sine på tirsdagens kapitalmarkedsdag, mener aksjonær Storebrand. De ber Equinor sette mål for utslippskutt for hele virksomheten på kort og mellomlang sikt..

E24 - 1 time siden

En børsrakett som har mer igjen?

Omsider bør denne containeraksjen ha havnet på alle investorers radar. Det er likevel slett ikke gitt at festen er over..

E24 - 1 time siden

Novavax til værs i USA etter vaksine-resultater

Den amerikanske vaksineprodusenten suser opp åtte prosent ved børsåpning mandag etter å ha publisert strålende testresultater..

E24 - 3 timer siden

Regjeringen får Stortingets støtte til tvungen lønnsnemnd i Unio-streiken

Et flertall på Stortinget støtter regjeringens proposisjon om bruk av tvungen lønnsnemnd i Unios kommunestreik og Unio-streiken i Oslo..

E24 - 2 timer siden

Anniken Hauglie blir NHO-topp

Tidligere arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie blir nestkommanderende i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)..

E24 - 2 timer siden

Novavax sier covid-vaksine er over 90 prosent effektiv

Den amerikanske vaksineprodusenten Novavax sier deres vaksine mot covid-19 er over 90 prosent effektiv og også beskytter mot virusvarianter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt