NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 00:25

NRK - 20 april 21 kl. 05:37

300 i karantene i Lindesnes

300 personer er satt i karantene i Lindesnes kommune etter at kommunen på mandag hadde 12 nye tilfeller av koronasmitte. 23 personer er også i isolasjon og flere hundre er i ventekarantene. Smittesporingen fortsetter i dag, tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lindesnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 300i , karantenei , Lindesnes
NRK - 18 feb. 21 kl. 22:16

Tre nye smittede i Lindesnes

Tre personer har testet positivt på koronaviruset i Lindesnes kommune i dag. Samtlige har tilknytning til smitteutbruddet på Tidemands Cafe. 140 personer er i karantene i Lindesnes kommune, og 20 personer i andre kommuner..

NRK - 20 feb. 21 kl. 13:25

Lindesnes: Har funnet smittekilden 

Lindesnes kommune har funnet smittekilden til utbruddet på Tidemands Cafe. – Smitten kommer fra Kristiansand, der kafeeieren hadde et møte med en person som var smittet, sier kommuneoverlege, Viggo Lütcherath til Lindesnes Avis. Totalt 17 personer er bekreftet smittet og 230 er i karantene..

NRK - 19 april 21 kl. 22:03

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 25 feb. 21 kl. 10:47

Smitte i rusmiljøet i Lindesnes

Flere personer i Lindesnes kommune er trolig smittet av korona, uten å vite det. Det mistenker kommuneoverlege Viggo Lütcherath. Overlegen sier til Lindesnes Avis at smitten kommer fra rusmiljøet i Kristiansand..

NRK - 07 mai 21 kl. 02:40

Ni nye smittet i Lindesnes

Ni personer testet positivt for koronavirus i Lindesnes torsdag. Alle er nærkontakter av andre smittede. Kommunen opplyser i en pressemelding at blant de nye smittede er det én russ.

VG - 24 april 21 kl. 09:31

Lindesnes: 20 nye tilfeller i smitteutbrudd

Lindesnes kommune har den siste uken hatt 77 smittetilfeller, viser kommunens egne tall. Rundt 2000 personer er i karantene eller ventekarantene..

NRK - 26 april 21 kl. 05:38

Fire smittet i Lindesnes

Fire personer testet positivt i Lindesnes kommune i går etter omfattende testing av elever og ansatte på Ime skole, samt alle ansatte på Mandal sykehjem. Flere skoler er fortsatt stengt og flere skoleklasser og barnehager er i karantene..

VG - 02 mai 21 kl. 22:25

Lindesnes: Hele russekullet i karantene

En russ i Lindesnes har testet positivt på coronavirus. Nå må russefeiringen stanse i ti dager..

NRK - 15 feb. 21 kl. 23:41

900 elever og ansatte i karantene

En elev ved Røyken videregående skole i Viken har fått påvist den britiske koronamutasjonen. Det gjør at nærmere 900 elever og ansatte må i karantene. Ifølge Drammens Tidende ble dette bestemt i dialog mellom skolen og Asker kommune mandag kveld.

NRK - 18 feb. 21 kl. 10:32

Trondheimskole ute av karantene

Alle som har vært i karantene i forbindelse med koronautbruddet knyttet til Singsaker skole i Trondheim er nå ute av karantene. Samtlige tester er kommet tilbake negative, opplyser skoleledelsen. Elevene skal tilbake til undervisning på skolen mandag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 15 minutter siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 15 minutter siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 30 minutter siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 30 minutter siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..

NRK - 45 minutter siden

Salgsrekord for vinmonopolet

Det var lange polkøer flere stedet i landet fredag, og Vinmonopolet satte omsetningsrekord for 2021. Sosiale medier flommet over av bilder og videoer av de lange polkøene fredag. Det viste seg også i Vinmonopolets omsetning, som var rekordhøy så langt i år, skriver Dagbladets Børsen.

NRK - 1 time siden

7 ungdommer utsatt for pepperspray

7 ungdommer i alderen 17–21 år har vært utsatt for pepperspray, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann fra Tønsberg, som er innsatt i arresten..

NRK - 1 time siden

Solberg deltok i toårsmarkering

Statsminister Erna Solberg deltok fredag kveld på toårsmarkeringen for Christchurch Call. Et nettverk som ble etablert etter terrorangrepet mot to moskeer i Christchurch på New Zealand i 2019. – Terrorangrepet i Christchurch viste at det er behov for mer internasjonalt samarbeid for å hindre at voldelig ekstremistisk materiale spres på nett.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i utforkjøring

En mann omkom i en utforkjøring i Osdalen i Åmot kommune i Innlandet fredag kveld. Politiet melder at pårørende er varslet. Det foregår undersøkelser på åstedet og vitner til ulykken avhøres, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 1 time siden

300 ungdommer samlet i Molde

Rundt 300 ungdommer skal være samlet ved Kringstadbukte i Molde fredag kveld. Flere skal være under 18 år, og noen skal være beruset. Politiet på stedet sier situasjonen er uoversiktlig , og at det fremstår som uforsvarlig med tanke på smittevern.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt