VG > Utenriks

Saturday, 18 September, 04:38

VG - 01 aug 21 kl. 23:28

3,6 millioner amerikanere kan bli hjemløse: – Barna mine spør «Hvor skal vi sove?»

Etter at et midlertidig forbud mot å kaste ut leietagere utløp 31. juli, risikerer millioner av amerikanere å bli kastet ut hjemmefra de neste ukene. Trebarnsmoren Migreldi Lara (37) vet ikke hva hun skal gjøre..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Migreldi Lara

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3,6, millioner, amerikanerekan bli , hjemløse, Barna, mine, spør, Hvor skal vi sove
E24 - 01 aug 21 kl. 08:01

Millioner av amerikanere kan bli hjemløse

Flere millioner amerikanere risikerer fra søndag av igjen å bli hjemløse dersom et midlertidig forbud mot å kaste ut leietakere utløper..

NRK - 04 aug 21 kl. 01:17

Nytt forbud mot utkastelser i USA

USAs smittevernetat CDC innfører et nytt forbud mot utkastelser. Et tidligere forbud løp ut mandag. Flere millioner amerikanere sto i fare for å bli hjemløse.

NRK - 31 jul 21 kl. 19:58

Millioner kan bli hjemløse

Flere millioner amerikanere risikerer fra søndag av igjen å bli hjemløse dersom et midlertidig forbud mot å kaste ut leietakere utløper. En høyesterettskjennelse hindrer president Joe Biden i å forlenge forbudet som har rådet de siste elleve månedene, og han har bedt Kongressen ta grep. Milliarder av dollar som er bevilget for å beskytte leietakere som ikke har råd til å betale husleia under pandemien, står fortsatt ubrukt..

NRK - 28 aug 21 kl. 23:38

350 amerikanere ønsker seg hjem

Det er rundt 350 amerikanere igjen i Afghanistan som ønsker å bli evakuert, opplyser utenriksdepartementet i USA. I tillegg har de vært i kontakt med 280 andre som selv har identifisert seg om amerikanske, men som ikke har fortalt at de ønsker å forlate landet. Rundt 300 amerikanere ble evakuert siste dagen.

VG - 01 aug 21 kl. 23:28

3,6 millioner amerikanere kan bli hjemløse: – Barna mine spør «Hvor skal vi sove hen?»

Etter at et midlertidig forbud mot å kaste ut leietagere utløp 31. juli, risikerer millioner av amerikanere å bli kastet ut hjemmefra de neste ukene. Trebarnsmoren Migreldi Lara (37) vet ikke hva hun skal gjøre..

Aftenposten - 02 aug 21 kl. 10:55

Korona-lov utløp i helgen. Nå kan mange amerikanere bli kastet ut fra hjemmene sine.

Nesten 1 av 5 amerikanere sliter med å betale husleie. Herberger forbereder seg på en økning i antall hjemløse..

Klartale - 28 maj 21 kl. 09:02

Mer rasisme mot asiatisk-amerikanere

Nesten halvparten av amerikanere mener at rasisme mot asiatisk-amerikanere har blitt verre under pandemien..

NRK - 30 aug 21 kl. 23:08

250 amerikanere igjen i Afghanistan

En amerikansk general sier at noen amerikanere fortsatt er igjen i Afghanistan etter at de siste amerikanske militære fløy ut natt til tirsdag. Sentralkommandoens sjef general Frank McKenzie erkjenner at noen amerikanere som ønsket å evakueres, ikke klarte å komme seg til flyplassen i tide. Litt tidligere sa en tjenestemann at de tror at mindre enn 250 amerikanske borgere som gjerne vil reise, fortsatt er igjen i landet..

NRK - 31 aug 21 kl. 05:32

Mer hatkriminalitet i USA

Hatkriminaliteten, særlig mot svarte amerikanere og amerikanere med asiatisk opphav, økte i fjor, ifølge FBI. Antall anmeldelser i hatkriminalitet-saker der svarte amerikanere var involvert, økte med 40 prosent i 2020, fra 1972 til 2755, viser tallene..

NRK - 18 maj 21 kl. 13:02

Over 52.000 hjemløse palestinere

Israelske luftangrep har ødelagt rundt 450 bygninger i Gaza den siste uken. Det har gjort 52.000 palestinere hjemløse.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Mangemillionær dømt for drap på venn

Mangemillionæren Robert Durst (74) er dømt for drapet på sin venninne Susan Berman i 2000..

VG - 6 timer siden

Frankrike kaller hjem USA- og Australia-ambassadørene

Frankrike har kalt tilbake ambassadørene sine fra USA og Australia over et nytt sikkerhetssamarbeid de kategoriserer «som et knivstikk i ryggen»..

VG - 6 timer siden

Frankrikes ambassadører kaller hjem USA- og Australia-ambassadørene

Frankrike har kalt tilbake ambassadørene sine til USA og Australia over et nytt sikkerhetssamarbeid de kategoriserer «som et knivstikk i ryggen»..

VG - 7 timer siden

USA innrømmer at droneangrep i Kabul drepte ti sivile

Etter å ha hevdet at de tok ut en terrortrussel, innrømmer det amerikanske forsvaret at droneangrepet de gjennomførte i Kabul under den siste dagen av evakueringen fra landet, drepte ti sivile mennesker..

VG - 11 timer siden

FNs generalsekretær: Verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming

Går ikke klimautslippene ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming, advarer FNs generalsekretær António Guterres..

VG - I førrgår: 00:49

I natt skjer det: Første amatørbesetning i verdensrommet

– De risikerer livet, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg om deltakerne i den første privatfinansierte romferden, som skyter fart mot rommet natt til torsdag..

VG - I førrgår: 16:45

Stoltenberg: – En tragedie at Taliban er tilbake

NATO-sjef Jens Stoltenberg kaller det «en tragedie for det afghanske folk» at Taliban er tilbake i Kabul. Han avviser ikke at hans eget spor var at NATO-styrkene skulle bli inntil en avtale med Taliban var på plass..

VG - I førrgår: 11:01

Dansk avis med klimastikk til Norge

– Kjære Norge, hvis ikke dere som har et oljefond på 12.000 milliarder kan gjennomføre et raskt grønt skifte, så kan ingen, skriver Information på sin forside..

VG - 14 sep 21 kl. 18:58

Haitis regjeringsadvokat: Vil sikte statsministeren for presidentdrap

Telefonsamtaler med hovedmistenkte i drapet på president Jovenel Moïse, danner grunnlag for mistanke mot Haitis sittende statsminister Ariel Henry..

VG - 14 sep 21 kl. 18:54

Topp-militær fryktet at Trump skulle gå amok

Ifølge en ny bok tok president Donald Trumps militære topprådgiver i all hemmelighet ekstraordinære grep etter kongressangrepet – i frykt for at presidenten skulle «gå amok»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt