NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 11:04

NRK - 07 mai 21 kl. 12:02

3,2 milliardar til idrettsformål

Regjeringa har fordelt 3 230 millionar kroner i spelemidlar til idrettsformål i 2021. Beløpet er 369 millionar kroner høgare enn i fjor, opplyser Kulturdepartementet i ein pressemelding. Tildelinga av spelemidlar i år er den høgste nokon gong..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kulturdepartementet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3,2, milliardar, til, idrettsformål
NRK - 04 mars 21 kl. 09:58

Milliardar til veg i Nord-Troms

Regjeringa vil setta av nær 4 milliardar kroner i Nasjonal Transportplan til to vegprosjekt i Nord-Troms. Det dreier seg om E6 mellom Olderdalen og Langslett, og E6 mellom Hatteng og Nordkjosbotn, seier Erlend Svardal Bøe i Høgre til NRK..

NRK - 19 mars 21 kl. 12:11

33 milliardar til sjøtransport

I Nasjonal transportplan legg regjeringa opp til investeringar på om lag 33 milliardar kroner for sjøtransporten. Over ein tidel av dette skal gå til Stad skipstunnel. Hamnar i Longyearbyen og langs norskekysten skal utbetras..

NRK - 21 mai 21 kl. 14:32

Vil sikre 3,5 milliardar vaksinar

Pfizer, Moderna og Johnson & Johnson seier dei kan skaffe til saman rundt 3,5 milliardar vaksinedosar til mellom- og låginntektsland i år og neste år, melder AFP. Legemiddelselskapa kom med lovnaden under G20 sitt helsetoppmøte fredag..

NRK - 12 feb. 21 kl. 23:26

Tente 3,5 milliardar på aluminium

Frykta var stor for at marknaden for det norske «gullet» skulle kollapse då pandemien kom. Men no går fabrikkane til Norsk Hydro så det kviner og aksjonærane kan gni seg i nevane. Resultatet etter skatt blei på 3,5 milliardar i fjor..

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:14

Lovar milliardar i vaksinebistand

G7-landa lovar å bidra med 63 milliardar kroner for å sikra at også fattige land får tilgang til koronavaksine..

NRK - 08 mars 21 kl. 07:37

Hentar 3,5 milliardar til satsing

Aker Clean Hydrogen har seld aksjar for 3,5 milliardar kroner fordi selskapet siktar mot børsnotering i Noreg, ifylgje ei børsmelding. Selskapet forsøker å tene pengar på anlegg som vinn ut hydrogen frå vatn i staden for gass..

NRK - 21 april 21 kl. 10:30

Stor avkastning for oljefondet

Statens pensjonsfond utland, kjent som Oljefondet, fekk ei avkastning på 382 milliardar kroner i første kvartal. Det var aksjeinvesteringane som førte til det meste av avkastninga. Verdien av oljefondet er på over 11.

NRK - 01 mars 21 kl. 15:07

Omsetnadssvikt på 5,1 milliardar

Hotellkjeda Nordic Choice fekk omsetnaden redusert med 5,1 milliardar kroner i 2020, samanlikna med 2019. Konsernet har hotell i fire land, og nærare 8000 tilsette er permitterte eller oppsagde..

NRK - 02 mars 21 kl. 06:23

112 milliardar skuledagar er tapte

Ein analyse frå Redd Barna viser at 112 milliardar skuledagar har gått tapt det siste året på grunn av pandemien. Det tyder at kvart barn i gjennomsnitt har gått glipp av 74 undervisingsdagar. Redd Barna krev tiltak for å stansa utdanningskrisa..

NRK - 08 april 21 kl. 06:37

Rekordmånad for sjømaten

Aldri før har verdien av norsk sjømat vore høgare enn i mars. Då blei det eksportert sjømat for nesten 11 milliardar kroner. Det er ein auke på 13,5 prosent eller 1,3 milliardar kroner samanlikna med mars i fjor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eriksen hilser til lagkameratene

Det danske fotballforbundet har kommet med en offisiell oppdatering på Christian Eriksens status. De melder at de har snakket med stjernespilleren i morgentimene i dag, og at han har sendt hilsninger til lagkameratene. Situasjonen hans er fortsatt stabil, og han blir værende på sykehuset for ytterligere undersøkelser.

NRK - 10 minutter siden

Minister vil revurdere munnbindbruk

Tysklands justisminister Christine Lambrecht ønsker en ny vurdering om det er nødvendig med munnbindpåbud. Årsaken er at smittetallene stadig synker i landet. I Tyskland er smittetrykket nå på 17,3 per 100.

NRK - 15 minutter siden

Håpefull Putin foran Biden-møte

Russlands president Vladimir Putin skal møte USAs president Joe Biden førstkommende onsdag. Putin sier at målet er å gjenoppbygge landenes forhold, samt å «etablere direkte dialog». Han håper også å skape «funksjonelle mekanismer i områder som representerer felles interesser».

NRK - 30 minutter siden

19 nye smittede i Oslo

I løpet av det siste døgnet er det registrert 19 nye tilfeller av covid-19 i hovedstaden. Det er 32 under snittet de sju foregående dagene. Forrige søndag ble det meldt om 45 nye smittetilfeller i Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Skjermstøy hjelper dyslektikere

Med rett nivå av støy på skjermen øker både leseforståelsen og hukommelsen for barn med lese- og skrivevansker, viser en ny studie fra Høgskulen på Vestlandet. Mekanismen som gjør at støy på skjerm eller i lydopptak bedrer hukommelse og forståelse, kalles stokastisk resonans og forsterker et ellers svakt signal. – Potensialet er enormt.

NRK - 1 time siden

Eriksen: – Jeg har det fint

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 1 time siden

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 1 time siden

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

NRK - 3 timer siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt