NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:26

NRK - 04 mars 21 kl. 05:22

3,1 milliarder til ny Bodø-flyplass

I Nasjonal transportplan legger regjeringa inn 2,5 milliarder til ny lufthavn i Bodø, bekrefter statssekretær Ingelin Noresjø i Samferdselsdepartementet. 350 millioner skal brukes til å flytte redningshelikopterbasen. Ny vei vil koste 274 millioner..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nasjonal, Bodø, Ingelin Noresjø, Samferdselsdepartementet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3,1, milliarder, tilny , Bodø-flyplass
VG - 03 mars 21 kl. 18:53

Bodø jubler: Grønt lys og penger til ny flyplass

BODØ (VG) En helt ny flyplass i Bodø, en snau kilometer sør for den nåværende, er nå inne i Nasjonal Transportplan, NTP. Her viser eks-ordfører Ole Henrik Hjartøy (H) hvor hoppende glad han er over nyheten..

E24 - 03 mars 21 kl. 20:22

Ny flyplass i Bodø garanteres av regjeringen

Regjeringen garanterer langt på vei for at det blir ny flyplass i Bodø ved å sette av over 3 milliarder kroner i Nasjonal transportplan, melder Avisa Nordland..

NRK - 15 mars 21 kl. 11:04

Bodø stengt ned

Det britiske mutasjonsviruet er påvist i Bodø, som fra før hadde det sør-afrikanske. Derfor stengte de midnatt til i dag ned hele Bodø med strengeste tiltak mulig. I Bodø holdes kun matbutikker, polet og apotek åpen..

NRK - 17 mars 21 kl. 12:01

Stenger vgs i Bodø

Smittevernlegen i Bodø har i dag besluttet at Bodø og Bodin videregående skoler stenges i en uke, fra og med 18. til og med 24. mars.

NRK - 12 mars 21 kl. 15:33

Rødt nivå i barnehager i Bodø

Kriseledelsen i Bodø kommune har akkurat besluttet at barnehagene i Bodø skal over på rødt nivå fra mandag 15. mars. I kommunale barnehager blir åpningstiden redusert – fra mandag vil barnehagene være åpne fra 07.

NRK - 26 april 21 kl. 12:00

Fem nye smittetilfeller i Bodø

I Bodø er det siste døgn registrert fem nye smittetilfeller av korona, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. – Alle gjelder smitte ved nærkontakt der personene var i karantene på smittetidspunktet, sier Rasmussen. I løpet av fredag og søndag er det til sammen seks nye tilfeller, og alle er som Forsvaret allerede har opplyst, knyttet til Bodin Leir.

NRK - 10 mai 21 kl. 16:40

Smitte på Bodø-fly

Folkehelseinstituttet melder om smitte på et Widerøe-fly til Bodø forrige mandag.Vedkommende kom fra Brønnøysund og reiste trolig videre til Leknes samme dag med følgende avgang: WF816 Bodø-Leknes 3. mai kl.

NRK - 22 feb. 21 kl. 22:31

Seks nye tilfeller i Bodø

Det er registrert seks nye smittetilfeller av covid-19 i Bodø mandag kveld. Det opplyser kommunen i en pressemelding. Fem av tilfellene er nærkontakter, der de smittede allerede var satt i karantene.

NRK - 26 feb. 21 kl. 18:11

Strengere koronatiltak i Bodø

Bodø strammer inn koronatiltakene. Det blir blant annet full skjenkestopp, og stengte idrettshaller og treningssentre i en uke framover. – Slik får vi forhåpentligvis kontroll og oversikt over situasjonen igjen, sier ordfører Ida Pinnerød.

NRK - 09 mars 21 kl. 13:57

Bodø anmelder vaksinejuks

Bodø kommune anmelder en person for misbruk av identitet til helsepersonell for å komme fram i vaksinekøen, skriver de i en pressemelding. – Vi ser svært alvorlig på denne saken og alle slike forhold vil bli politianmeldt, sier helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. De gjør tiltak for at dette ikke skal skje igjen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 15 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 15 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 30 minutter siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 30 minutter siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 30 minutter siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 45 minutter siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 45 minutter siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..

NRK - 1 time siden

Vil ha oppgjer med høgreekstremisme

Preses Olav Fykse Tveit i Den norske kyrkja vil ta initiativ blant religiøse leiarar til å ta eit oppgjer mot haldningane som låg bak 22. juli-terroren. – Vi vil ta ansvar for eit oppgjer blant trus- og livssynssamfunn etter terrorangrepet 22.

NRK - 1 time siden

Uvaksinerte får ikkje eigne reglar

Fleire europeiske land innfører eigne reglar for uvaksinerte. Høg vaksinasjonsdekning og stabil smittespreiing gjer at det same truleg ikkje vil skje i Noreg. – Ein vil følgja utviklinga av epidemien nøye framover, spesielt med omsyn til kva effekt spreiing av deltavarianten får for sjukdomsutvikling, både hjå vaksinerte og uvaksinerte personar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt