NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 01:36

NRK - 14 jul 23 kl. 21:28

3,0 i promille på E16 i Valdres

En overstadig beruset bilist ble stoppet av politiet på E16 ved Leira i Valdres i kveld. Bilisten ble stoppet på grunn av farlige forbikjøringer, kort avstand til bilen foran og for å ha kjørt 90 km/t i en 70-sone. Føreren viste seg å være en mann i 50-årene, som blåste til 3,0 i promille. Han ble sendt videre til blodprøve. Førerkortet var beslagt tidligere..
Les mer på NRK


Les mer om:
E16, Leira, Valdres

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3,0i , promille, E16i , Valdres
NRK - 08 aug 23 kl. 13:26

Skred ved E16

Ved 10.40-tiden meldte Vegtrafikksentralen Øst om et stort jordskred i området ved E16 fire kilometer vest for Fagernes i Valdres. Vegtrafikksentralen og politiet i Innlandet meldte på X/Twitter at E16 var stengt og senere at vegen åpnet igjen.

Klartale - 24 nov 23 kl. 11:00

Så mange har kjørt med promille: – Det er skremmende tall

14 prosent tilsvarer 600.000 nordmenn. De som svarte, har kjørt ruspåvirket minst én eller flere ganger.

Klartale - 21 jul 23 kl. 13:55

Flere båtførere tatt med promille

Politibåtene i Agder har så langt i sommer kontrollert over 700 båter. 28 båtførere er tatt med promille. Én av dem ble målt til over to i promille.

NRK - 24 okt 23 kl. 13:07

Hadde promille under øvelseskjøring med baby om bord

En kvinnelig ledsager i 30-årene som øvelseskjørte med en person i Bergen tirsdag, hadde promille. Kvinnen hadde også en baby om bord i bilen. Like før klokken 10 kontrollerte Utrykningspolitiet en bil som drev med øvelseskjøring, i en trafikkontroll.

NRK - 27 jul 23 kl. 15:48

Utforkjøring på E16 i Valdres

En tankbil har kjørt av vegen på E16 like nord for Aurdal, ifølge tips. Nødetater er på stedet. Det er kø på vegen etter hendelsen, og ifølge Statens vegen vil vegen bli stengt en lengre periode.

NRK - 08 aug 23 kl. 10:09

E16 åpen igjen i Valdres

E16 åpnet igjen rundt klokken 10.05 tirsdag morgen. Det bekrefter Trude Lindstad, trafikkoperatør i Statens vegvesen.

NRK - 08 aug 23 kl. 21:40

Manuell dirigering på E16

Tidligere i kveld meldte Vest politidistrikt at det er manuell dirigering på E16 etter et jordras i Lærdal. De opplyste da at det ikke var fare for at jord- og vannmassene skulle skape problemer på E16. I en oppdatering skriver politiet at de avslutter på stedet, og at vannet renner greit unna.

NRK - 04 apr 23 kl. 15:52

Utleiebyrå fikk millionbot

Ett av Norges ledende utleiebyrå for elektrikere og rørleggere, Arbeidskraft Valdres, har fått 1,2 millioner i bot for brudd på arbeidsmiljøloven. «Arbeidskraft Valdres bryter systematisk arbeidstidsreglene i arbeidsmiljøloven. Selv om brudd avdekkes av Arbeidstilsynet og pålegg gis, avdekkes nye brudd ved senere kontroller.

NRK - 01 aug 23 kl. 12:17

Kvinnen som ble funnet dd p hotellrom var fra Valdres

Kvinnen som ble funnet dd p et hotellrom i Lillehammer natt til sndag 23. juli var fra Valdres. Det meldte avisa Valdres frst.

NRK - 09 aug 23 kl. 19:03

Ventar at vasstanden aukar med 2,5 meter

Det er venta at vasstanden i Strandefjorden i Valdres skal auke med 2,5 meter innan måndag. Det kom fram under ei pressekonferanse frå Nord-Aurdal kommune onsdag kveld. – Vi hadde ein vasstand i dag klokka 12.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 2 timer siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 3 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 3 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 3 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 4 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 4 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 4 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com