NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 18:01

NRK - 28 jul 20 kl. 07:42

29 smittet ved Mowi-fabrikk

749 personer har blitt koronatestet ved Mowis fabrikk for lakseforedling i Polen, og 29 ansatte er smittet av viruset. Det melder IntraFish. Produksjonen er noe redusert på grunn av testing og isolering av ansatte, skriver kommunikasjonsdirektøren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mowis, Polen, IntraFish, Mowi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 29 smittet, ved, Mowi-fabrikk
NRK - 24 okt 22 kl. 09:54

Mowi legger ned laksefabrikk i Kvænangen

Oppdrettskonsernet Mowi viderefører ikke drifta ved selskapets fabrikk i Kvænangen i Nord-Troms. Fabrikken ble stengt i mars i år på grunn av råstoffmangel og utbedringsbehov. Og for å gjenoppta drifta er det behov for store oppgraderinger av anlegget.

NRK - 02 sep 21 kl. 13:36

Mowi må betale på 800.000 kr

Politimesteren i Troms har nylig utstedt et forelegg til oppdrettsgiganten Mowi på 800 000 kr. etter anmeldelse fra Fiskeridirektoratet og Mattilsynet. Det skriver Fiskeridirektoratet i en melding.

Klartale - 10 aug 22 kl. 06:00

Slik er det å være smittet med apekopper

– Jeg merket de første symptomene 11. juli, sier Silver Steele til Klar Tale. Han er en av de over 18.

NRK - 02 jun 23 kl. 12:23

VG: Laksegiganten Mowi kutter investeringer for 5 milliarder

Mowi kutter investeringer for 5 milliarder etter lakseskatt-kompromiss på Stortinget, skriver VG. – Vi kan dele at hele vår post-smolt-strategi har blitt stanset. Dette er investeringer i syv anlegg på land langs hele kysten for omkring fem milliarder kroner, sier Mowi-sjef Ivan Vindheim, til avisen.

E24 - 16 feb 22 kl. 09:44

Mowi etter Salmars bud på NTS: – Vår interesse er fortsatt der

Da Salmar overbød Mowi og meldte om støtte fra over 50 prosent av aksjonærene, trakk Mowi sitt bud. Skulle forutsetningene endre seg, vil Mowi vurdere et nytt bud..

NRK - 04 okt 22 kl. 08:33

Mowi hever kjøp etter forslag om grunnrenteskatt

Lakseoppdretteren Mowi hever kjøp av kapasitet for oppdrett av laksefisk. Tidligere har også Salmar og Lerøy Seafood også hevet sine kjøp. Mowi opplyser at de hever kjøpet av 914 tonn MTB, det vil si maksimalt tillatt biomasse, til 183 millioner kroner kjøpt til fast pris, melder E24 og Dagens Næringsliv.

NRK - 08 nov 23 kl. 08:08

Solid driftsresultatet for Mowi i tredje kvartal

Verden største produsent av oppdrettslaks, Mowi, fikk et driftsresultat på 203 millioner euro i tredje kvartal. Lakseprodusenten melder om at den hadde inntekter på 1,36 milliarder euro i tredje kvartal. Driftsinntekten endte på 203 millioner euro, ned fra 240 millioner i samme kvartal i fjor.

Klartale - 07 aug 23 kl. 06:00

Kan vi bli syke av fugleinfluensa?

Fugleinfluensa er et virus. Det smitter hovedsakelig mellom fugler. Det finnes ulike typer av viruset.

Klartale - 02 jun 22 kl. 13:20

Flere afrikanske land sliter med å få vaksiner mot apekopper

Apekopper er et virus. For noen uker siden var det flere som ble smittet av det blant europeiske land. Afrika har slitt med viruset lenge.

NRK - 13 maj 20 kl. 07:37

Svakere resultat for Mowi

Mowi gikk med 109 millioner euro i overskudd i første kvartal i år, og det tilsvarer 1,2 milliarder kroner. Overskuddet var 196 millioner i samme kvartal i fjor. Mowi er verdens største produsent av oppdrettslaks..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

NVE undersøker Nord Pools håndtering av strømtabbe

NVE har startet undersøkelser etter at en feilhandel fra det Norge-baserte strømselskapet Kinect Energy førte til minuspriser i Finland. – Vi ser svært alvorlig på at slike hendelser oppstår. I tillegg til store økonomiske konsekvenser kan de gi utfordringer i driften av kraftsystemet, sier Tore Langset, direktør for Reguleringsmyndigheten for energi (RME) som ligger under Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 1 time siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 1 time siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com