NRK > Nyheter

Monday, 15 July, 17:19

NRK - 28 jul 20 kl. 07:42

29 smittet ved Mowi-fabrikk

749 personer har blitt koronatestet ved Mowis fabrikk for lakseforedling i Polen, og 29 ansatte er smittet av viruset. Det melder IntraFish. Produksjonen er noe redusert på grunn av testing og isolering av ansatte, skriver kommunikasjonsdirektøren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mowis, Polen, IntraFish, Mowi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 29 smittet, ved, Mowi-fabrikk
NRK - 24 okt 22 kl. 09:54

Mowi legger ned laksefabrikk i Kvænangen

Oppdrettskonsernet Mowi viderefører ikke drifta ved selskapets fabrikk i Kvænangen i Nord-Troms. Fabrikken ble stengt i mars i år på grunn av råstoffmangel og utbedringsbehov. Og for å gjenoppta drifta er det behov for store oppgraderinger av anlegget.

NRK - 02 sep 21 kl. 13:36

Mowi må betale på 800.000 kr

Politimesteren i Troms har nylig utstedt et forelegg til oppdrettsgiganten Mowi på 800 000 kr. etter anmeldelse fra Fiskeridirektoratet og Mattilsynet. Det skriver Fiskeridirektoratet i en melding.

NRK - 28 maj 24 kl. 15:20

Anker ikkje avvising av lakseskatt-søksmål

Verdas største lakseoppdrettar Mowi og milliardær John Fredriksen saksøkte i fjor staten. Dei meiner at lakseskatten er eit brot på Grunnlova og EØS-reglane. I slutten av april avviste Hordaland tingrett søksmålet.

Klartale - 10 aug 22 kl. 06:00

Slik er det å være smittet med apekopper

– Jeg merket de første symptomene 11. juli, sier Silver Steele til Klar Tale. Han er en av de over 18.

NRK - 02 jun 23 kl. 12:23

VG: Laksegiganten Mowi kutter investeringer for 5 milliarder

Mowi kutter investeringer for 5 milliarder etter lakseskatt-kompromiss på Stortinget, skriver VG. – Vi kan dele at hele vår post-smolt-strategi har blitt stanset. Dette er investeringer i syv anlegg på land langs hele kysten for omkring fem milliarder kroner, sier Mowi-sjef Ivan Vindheim, til avisen.

E24 - 16 feb 22 kl. 09:44

Mowi etter Salmars bud på NTS: – Vår interesse er fortsatt der

Da Salmar overbød Mowi og meldte om støtte fra over 50 prosent av aksjonærene, trakk Mowi sitt bud. Skulle forutsetningene endre seg, vil Mowi vurdere et nytt bud..

NRK - 04 okt 22 kl. 08:33

Mowi hever kjøp etter forslag om grunnrenteskatt

Lakseoppdretteren Mowi hever kjøp av kapasitet for oppdrett av laksefisk. Tidligere har også Salmar og Lerøy Seafood også hevet sine kjøp. Mowi opplyser at de hever kjøpet av 914 tonn MTB, det vil si maksimalt tillatt biomasse, til 183 millioner kroner kjøpt til fast pris, melder E24 og Dagens Næringsliv.

NRK - 08 nov 23 kl. 08:08

Solid driftsresultatet for Mowi i tredje kvartal

Verden største produsent av oppdrettslaks, Mowi, fikk et driftsresultat på 203 millioner euro i tredje kvartal. Lakseprodusenten melder om at den hadde inntekter på 1,36 milliarder euro i tredje kvartal. Driftsinntekten endte på 203 millioner euro, ned fra 240 millioner i samme kvartal i fjor.

Klartale - 07 aug 23 kl. 06:00

Kan vi bli syke av fugleinfluensa?

Fugleinfluensa er et virus. Det smitter hovedsakelig mellom fugler. Det finnes ulike typer av viruset.

Klartale - 02 jun 22 kl. 13:20

Flere afrikanske land sliter med å få vaksiner mot apekopper

Apekopper er et virus. For noen uker siden var det flere som ble smittet av det blant europeiske land. Afrika har slitt med viruset lenge.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Alliansen-leder dømt til syv måneder fengsel

Hans Jørgen Lysglimt Johansen ilegges også en bot på 10.000 kroner. VG meldte saken først.

NRK - 45 minutter siden

Åtte biler i kjedekollisjon på E6 i Lillestrøm

Politiet skriver på X at det har vært en ulykke med flere biler i nordgående kjørefelt ved Arteid bru. To personer skal være skadd, men ikke alvorlig skriver politiet. Veien er nå sperret og det er mye kø på stedet..

NRK - 15 minutter siden

VG: Alliansen-leder dømt til syv måneder fengsel

Hans Jørgen Lysglimt Johansen ilegges også en bot på 10.000 kroner. Det skriver VG mandag..

NRK - 45 minutter siden

Tatt med nærmere 3 i promille

Politiet stoppet en bil etter meldinger om flere nestenulykker i Lillestrøm mandag. Fører av bilen hadde nærmere 3 i promille, opplyser politiet. Mandag ettermiddag fikk politiet inn flere meldinger om en bil med vinglete kjøring på riksvei 159 i retning Fetsund.

NRK - 45 minutter siden

Åtte biler involvert i kjedekollisjon på E6 i Lillestrøm

Politiet skriver på X at det har vært en ulykke med flere biler i nordgående kjørefelt ved Arteid bru. De er ikke fremme på stedet enda, men det er meldt om at 8 biler kan være involvert i ulykken. Ifølge politiet er det store trafikale problemer på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Fallskjermhopper skal ha falt tre til fire meter

En fallskjermhopper på Voss fikk en hard landing mandag ettermiddag. Vedkommende skal ifølge politiet ha falt mellom tre og fire meter. Personen er bevisst, men ivaretas av helse..

NRK - 1 time siden

Domstol i Florida avviser dokumentsaken mot Donald Trump

Det melder Reuters mandag ettermiddag. Ifølge dommeren i saken ble spesialetterforskeren i saken ulovlig utnevnt. Etterforskningen og saken mot Trump har handlet om ekspresidentens håndtering av hemmeligstemplede dokumenter..

NRK - 2 timer siden

NBC: Taket Trump-skytteren sto på identifisert sikkerhetstrussel

Ifølge det amerikanske nettstedet NBC var taket attentatmannen skjøt presidentkandidat Donald Trump, og flere andre fra, sett ut som en sikkerhetstrussel før arrangementet..

NRK - 1 time siden

Stor utrykning til fengsel i Trondheim

Nødetatene rykket mandag ut til Leira fengsel i Trondheim etter røykutvikling. En mann i 60-årene er tatt med til St. Olavs hospital etter røykutvikling på Leira fengsel, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Gutt på sparkesykkel hardt skadet etter påkjørsel i Trondheim

En 12 år gammel gutt på en elsparkesykkel er påkjørt av en bil på Singsaker i Trondheim. Gutten er hardt skadet. Gutten kjørte sammen med familien sin på elsparkesykkel da han ble påkjørt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com