NRK - 06 dec 15 kl. 12:37

29 oljearbeidere fortsatt savnet

29 oljearbeidere er fortsatt savnet etter en brann på en oljeplattform i Kaspihavet utenfor Aserbajdsjan. Landets president har erklært søndag som sørgedag. – Om de lever eller er døde, vet vi ikke, sier nestformann Khoshbakht Yusifzade i SOCAR..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kaspihavet, Aserbajdsjan, Khoshbakht Yusifzade, SOCAR

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 29 oljearbeiderefortsatt , savnet
P4 - 01 maj 19 kl. 13:35

Ba oljearbeidere være stolt av jobben sin

- Venstresiden i norsk politikk mobber norske oljearbeidere. Det sa stortingsrepresentant i FrP, Sylvi Listhaug, i sin 1. mai-tale i Drammen i ettermiddag.

E24 - 16 nov 20 kl. 06:22

Oljearbeidere risikerer jul i karantene uten lønn

Enkelte oljearbeidere i karantene risikerer at de ikke møter kona i friperioden før de må inn i ny karantene for neste tur offshore. Nå kjemper flere fagforbund for at oljearbeidere skal få lønn i karantenetiden..

E24 - 12 feb 16 kl. 11:26

BP kutter 400 jobber - gir oljearbeidere 80.000 i bonus

Det britiske oljeselskapet BP kutter nesten 400 stillinger i Norge. Likevel gir selskapet 80.000 kroner i bonus til oljearbeidere..

E24 - 02 mar 16 kl. 11:12

Arbeidsministeren til oljearbeidere uten jobb: – Alle må vurdere å flytte

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) varsler at oljesmellen vil gi nye ledighetsbyks. Nå ber hun arbeidsgivere gjøre seg attraktive – og oljearbeidere om å være fleksible..

E24 - 03 maj 16 kl. 20:41

Nå skal flere tusen «forsvunnede» oljearbeidere forskes på

Oljebremsen krever stadig flere ofre. Nå viser det seg at flere tusen oppsagte oljearbeidere ikke står oppført i ledighetsstatistikken..

Hegnar.no - 17 maj 16 kl. 20:20

Brakkeby for oljearbeidere brant ned i Canada

En brakkeby som har fungert som losji for hundrevis av oljearbeidere i Canada, er ødelagt i en stor skogbrann..

Hegnar.no - 15 jun 16 kl. 11:00

Norske oljearbeidere får svenske biljobber

En delegasjon fra Trollhättan i Sverige reiser til Norge for å rekruttere arbeidsledige oljearbeidere til byen..

E24 - 18 sep 16 kl. 09:43

Nye helikopter-regler skaper frykt blant oljearbeidere

Nye EØS-regler vil gjøre helikoptertransporten i Nordsjøen mindre trygg for norske oljearbeidere, frykter LO..

Hegnar.no - 18 sep 16 kl. 09:58

Nye helikopter-regler skaper frykt blant oljearbeidere

Nye EØS-regler vil gjøre helikoptertransporten i Nordsjøen mindre trygg for norske oljearbeidere, frykter LO..

P4 - 18 sep 16 kl. 12:40

Nye helikopter-regler skaper frykt blant oljearbeidere

Nye EØS-regler vil gjøre helikoptertransporten i Nordsjøen mindre trygg for norske oljearbeidere. Det frykter LO, ifølge Dagens Næringsliv. I en høringsuttalelse skriver LO at EØS-regelverket er irreversibelt dersom det innføres, og at det vil gjøre «ubotelig skade» på flysikkerheten på sokkelen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA og Norge skal samarbeide om mineralutvinning

Det hvite hus kunngjorde natt til torsdag at USA og Norge skal inngå et «langvarig partnerskap» om utvinning og prosessering av kritiske mineraler, både i egne land og på verdensbasis. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 30 minutter siden

EU varsler sanksjoner mot Iran

EU har varslet at de vil innføre nye sanksjoner mot Iran etter angrepet mot Israel forrige uke. Det melder Reuters. De følger dermed etter USA, og vil i likhet med dem forsøke å ramme Irans drone- og missilprogram med sanksjonene..

NRK - 1 time siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 1 time siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 1 time siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 2 timer siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 3 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com