NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:49

NRK - 11 mai 21 kl. 03:13

29 har søkt om erstatning

Så langt har 29 personer søkt om pasientskadeerstatning på grunn av bivirkninger av koronavaksine. Ifølge VG har tallet økt fra ni for to uker siden. – De 29 sakene gjelder bivirkninger av forskjellig alvorlighetsgrad. Det spenner fra hodepine, smerter og svimmelhet til blodpropp og dødsfall, sier kommunikasjonssjef Øystein Solvang i Norsk pasientskadeerstatning (NPE). I fire av tilfellene er det de pårørende som har søkt om erstatning etter dødsfall.
Les mer på NRK


Les mer om:
VG, Solvang, Norsk, NPE, AstraZeneca

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 29 har søktom , erstatning
NRK - I førrgår: 07:28

Krever 70 millioner i erstatning

Et borettslag i Lillestrøm kommune krever 70 millioner kroner til 50 familier. Det erfarer NRK. Borettslaget ligger inntil søppeldeponiet i Brånåsdalen.

NRK - 17 feb. 21 kl. 22:48

Biden støtter slaveri-erstatning

President Joe Biden støtter en undersøkelse om etterkommere til slaver i USA skal motta erstatning, opplyste talskvinnen i Det hvite hus, Jen Psaki, onsdag. Biden vil fortsatt ha fokus på tiltak mot rasismen som pågår i dag, skriver Reuters...

NRK - 20 feb. 21 kl. 14:39

Får 50 millioner i erstatning

To grunneiere langs Follobanen er av Borgarting lagmannsrett tilkjent over 50 millioner kroner i erstatning etter at Bane Nor har brukt gårdene deres som deponisted for tunnelmasse i forbindelse med den nye Follobanen. Det skiver Nationen..

NRK - 05 mars 21 kl. 16:09

Får en halv million i erstatning

To ansatte i oljeserviceselskapet Saipem Ltd får 483.465 kroner hver i erstatning etter å ha jobbet 12-timers vakter i mer enn 8 uker i strekk, skriver FriFagbevegelse. Ifølge Industri Energi har Saipem Ltd ryddet opp og endret sine interne rutiner..

E24 - 11 mars 21 kl. 08:43

Norwegian legger frem endelig redningsplan: De få kundene med krav får ikke full erstatning

Aksjonærene får litt mindre og kreditorene får litt mer i Norwegians endelige redningsplan. De kundene som ennå ikke har fått igjen pengene sine, kan ikke regne med full erstatning fra flyselskapet..

E24 - 11 mars 21 kl. 08:43

Norwegian legger frem endelig redningsplan: 34.000 kunder får ikke full erstatning

Aksjonærene sitter igjen med litt mindre, og kreditorene litt mer, i Norwegians endelige redningsplan. De kundene som ennå ikke har fått igjen pengene sine, kan ikke regne med full erstatning fra flyselskapet..

Aftenposten - 18 mars 21 kl. 16:28

Minst 298 er døde etter koronasmitte i helsevesenet. Mange familier vet trolig ikke at de kan søke om erstatning.

Familier som har mistet sine kjære, kan ha krav på erstatning. Det er det trolig mange som ikke vet..

E24 - 26 mars 21 kl. 13:14

Volkswagen krever erstatning fra tidligere toppsjefer

Volkswagen krever erstatning fra tidligere toppsjef Martin Winterkorn og tidligere Audi-sjef Rupert Stadler som følge av utslippsjukset for seks år siden..

NRK - 03 april 21 kl. 10:53

Anbefaler å godta dommen

Kommunedirektøren i Lillestrøm anbefaler politikerne å godta dommen der kommunen må betale erstatning til 14 huseiere på et søppeldeponi. I lagmannsretten ble huseierne tilkjent 35 millioner kroner i erstatning. Kommunestyret avgjør saken 14.

NRK - 15 april 21 kl. 05:40

Vil utrede erstatning for slaveri

Justiskomiteen i den amerikanske kongressen anbefaler at det blir utrdet om det skal utbetales erstatning til etterkommere av slavene, skriver New York Times. Det kan også bli aktuelt med en nasjonal beklagelse for rasesiskriminering..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

VG: Sirin Stav overtar for Berg

Kilder opplyser til VG at MDGs gruppeleder Sirin Stav (33) vil bli Oslos nye miljø- og samferdselsbyråd etter mistillitssaken mot Lan Marie Berg..

NRK - 15 minutter siden

Vil ha leiesoldater ut av Libya

USAs utenriksminister Antony Blinken gjentar kravet om at alle utenlandske soldater og leiesoldater må forlate Libya. Det befinner seg anslagsvis 20.000 utenlandske soldater og leiesoldater i Libya.

NRK - 15 minutter siden

Norwegian-aksjen fortsetter å stige

For andre dag på rad endte Norwegian med en god oppgang på Oslo Børs. Flyselskapet bidro til at hovedindeksen steg med 0,78 prosent til 1.133,14 poeng.

NRK - 30 minutter siden

Smitten stiger i Storbritannia

Det ble registrert 16.135 nye smittetilfeller i Storbritannia i dag, en sterk økning fra dagen før, og det høyeste tallet siden starten av februar. Det skriver Reuters.

NRK - 30 minutter siden

Tildeler DAT Stord-Oslo flyrute

Samferdselsdepartementet har etter konkurranse tildelt flyselskapet Danish Air Transport (DAT) kontrakt for drift av flyruten Stord–Oslo fra 14. juli. Det opplyser departementet i en pressemelding..

NRK - 45 minutter siden

Gir 183.000 vaksiner til Kosovo

Alle de 182.900 dosene av AstraZeneca-vaksine Folkehelseinstituttet (FHI) har på lager, doneres til Kosovo. – Kosovo er blant landene i Europa som til nå har mottatt færrest vaksinedoser.

NRK - 1 time siden

– Har ingen bedre venn enn Tyskland

– Jeg tror vi kan si at USA ikke har noen bedre partner, ingen bedre venn i verden, enn Tyskland. Det sa USAs utenriksminister Antony Blinken til pressen før han møtte forbundskansler Angela Merkel i dag..

NRK - 1 time siden

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 1 time siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 1 time siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt