NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 06:28

NRK - 13 april 21 kl. 07:31

29 biler beslaglagt fra råkjørere

Politiet i Danmark har beslaglagt 29 biler, etter at det for to uker siden ble innført en lov mot villmannskjøring. Det spiller ingen rolle om råkjørerne eier bilen selv, også folk som har lånt bort bilen til noen som råkjører risikerer å miste den..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 29 biler, beslaglagtfra , råkjørere
VG - 29 mars 21 kl. 12:31

Over 3,5 ganger så mye marihuana beslaglagt i 2020 som året før

Færre, men større beslag er fasiten for Tolletaten i 2020. Det ble beslaglagt over 3,5 ganger så mye marihuana som året før..

NRK - 18 jan. 21 kl. 13:45

AP vil prioritere lærere

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener at lærere må prioriteres høyt til å få koronavaksine. I tillegg til syke og sårbare forventer vi også at de som står i førstelinjen som helsepersonell, lærere og skoleansatte prioriteres, sa Støre..

Dagbladet - 21 feb. 21 kl. 20:56

Israel: Alle lærere har fått tilbud om corona-vaksine

I motsetning til i Norge, blir lærere prioritert i vaksinekøen i Israel. Nå går diskusjonen om lærere som ikke vil ta vaksine skal få lov til å undervise i klasserommene..

NRK - 19 mars 21 kl. 16:52

Foreslår massetesting av lærere

Høyre i Oslo ønsker massetesting av lærere og barnehageansatte for å finne skjult smitte. Partiet håper dette forslaget kan føre til at flere lærere og barnehageansatte kan føle en større grad av trygghet på jobb..

NRK - 08 mai 21 kl. 22:31

Tusenvis av lærere suspendert

Over 8000 lærere i Myanmar skal ha blitt suspendert fordi de nekter å jobbe for militærregjeringen. Blant dem som er rammet, er professorer og forelesere. Mange lærere har sluttet seg til bevegelsen for sivil ulydighet i protest mot militærkuppet 1.

NRK - 16 feb. 21 kl. 00:45

Fem biler skadet i brann i Oslo

Brannvesenet i Oslo måtte slukke brann i tre biler ved Rosenholm/Holmlia natt til tirsdag. To andre biler i nærheten fikk varmeskader som følge av brannen i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 25 mars 21 kl. 13:18

Produksjon av biler falt 16 prosent

Produksjonen av biler falt 16 prosent på verdensbasis i fjor, ifølge den internasjonale bransjeorganisasjonen OICA. Koronapandemien var med på å redusere produksjonen til under 78 millioner biler, som er på nivå salgstallene i 2010..

NRK - 11 mai 21 kl. 16:35

Førerkortbeslag etter påkjørsel

Ei kvinne i 30-åra er kjørt til St. Olavs hospital etter en påkjørsel i et fotgjengerfelt i Hommelvik sentrum. Kvinna hadde smerter i rygg og hofte, forteller politiet.

NRK - 23 jan. 21 kl. 19:24

Sandnessundbrua åpnet for trafikk

Brua mellom Tromsø og Kvaløya er åpnet for vanlig trafikk etter å ha vært stengt etter et trafikkuhell med fire biler involvert. Politiet har beslaglagt førerkortet til en av sjåførene, som er mistenkt for ruskjøring..

NRK - 21 feb. 21 kl. 13:30

Lastebil kjørte på flere biler

TV2 melder at en lastebil kjørte inn i flere biler og trær i turområde i Fjellveien i og at føreren løp fra stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Norsk Miss Universe nådde ikke opp

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiasen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag. Skjønnhetskonkurransen går av stabelen i Florida i USA, og Miss Norway ble ikke plukket ut i det trinnvise uttaket, opplyser talsperson Knut Yrvin i Miss Norway til Extraavisen. Det lå en stund an til at Sunniva Høiasen Frigstad ikke ville få delta i Miss Universe på grunn av pandemien, men hun fikk i slutten av april likevel innvilget søknaden om innreise til USA.

NRK - 1 time siden

Ingen enighet i sikkerhetsrådet

Norge, Kina og Tunisia klarte heller ikke søndag å overbevise FNs mektigste organ til å enes om en resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen. De tre medlemslandene i Sikkerhetsrådet forsøkte uten hell i lukkede møter mandag og onsdag å få til en samlet uttalelse fra rådet om en umiddelbar de-eskalering av konflikten, men de mangler USAs støtte. USA mener ifølge diplomater at en slik uttalelse vil forstyrre den diplomatiske innsatsen som gjøres for å få slutt på kamphandlingene.

NRK - 1 time siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 18 under snittet de sju foregående dagene. 63 tilfeller er ti flere enn på lørdag, og like mange som ved samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 2 timer siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 2 timer siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 3 timer siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 3 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 4 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt