NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:41

NRK - 15 maj 22 kl. 18:23

29 beboere evakuert etter brann i Bærum

Det er meldt om brann på Rykkinn i Bærum. To eller tre personer er meldt skadet til nå, skriver politiet på Twitter. De har fått i seg røyk. Brannen i andre etasje er bekreftet slukket, oppdaterer brannvesenet på Twitter. De jobber nå med å sikre at det ikke er spredning til andre leiligheter og etasjer Rett over klokka 18 sa politiet at det brant kraftig på en veranda i andre etasje.
Les mer på NRK


Les mer om:
Rykkinn, Bærum, Twitter, Rett

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 29 beboere, evakuert, etter, branni , Bærum
NRK - 20 apr 22 kl. 05:05

30 personer evakuert etter brann i blokkleilighet i Oslo

Nødetatene rykket ut til en brann i en leilighet i en blokk på Løren i Oslo natt til onsdag. Beboeren i leiligheten ble gjort rede for og beboere i nærliggende leiligheter ble evakuert. Politiet har ikke informasjon som tilsier at noen ble skadd i brannen, skriver de på Twitter.

NRK - 21 mar 22 kl. 05:46

Tre til sykehus og 41 personer evakuert etter brann

Etter en kraftig brann i en leilighet på Stovner senter natt til mandag er ni personer tatt hånd om av helsepersonell, tre av dem kjørt til sykehus. Bakgrunnen for at de er kjørt til sykehus er fordi de har pusta inn røyk, sier politiet. Alle er voksne mennesker, 41 personer i blokka ble evakuert, og de ble i første omgang frakta til Fossum kirke.

NRK - 03 nov 21 kl. 17:17

Fire koronasyke beboere døde

Fire beboere som var syke med covid-19 er døde på Langerudhjemmet, skriver Oslo kommune i en presemelding. Beboerne hadde en gjennomsnittsalder på over 90 år og hadde underliggende sykdommer i tillegg til at de var syke med covid-19. De fire beboerne døde denne uken.

NRK - 21 feb 22 kl. 15:21

Minst ti personer evakuert etter brann i enebolig

Politiet fikk ved halv to-tiden i ettermiddag melding om en bygningsbrann på Fjellhaug i Tysvær. Da nødetatene ankom stedet stod en enebolig i full fyr. Ti personer var registrert som beboere på adressen.

NRK - 21 mar 22 kl. 17:36

Beboere får vende hjem etter lyngbrann

De evakuerte etter brannen på Lyefjell i Time kommune i Rogaland får dra hjem siden den nå beveger seg i en annen retning. Brannvesenet sier de nå har kontroll på brannen når det gjelder bebyggelsen i området. Beboere som ble evakuert, ble henvist til en fotballbane i nærheten, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 22 mar 22 kl. 00:44

43 beboere evakuert fra rekkehusbrann

Totalt er 43 beboere evakuert fra 15 boenheter etter en rekkehusbrann i Tromsø natt til tirsdag. Ingen av de evakuerte skal ha kommet fysisk til skade. Brannvesenet har fortsatt ikke kontroll over brannen, melder Troms politidistrikt på Twitter..

NRK - 22 mar 22 kl. 00:44

44 beboere evakuert fra rekkehusbrann

– Totalt er 43 beboere evakuert fra 19 boenheter etter en rekkehusbrann i Tromsø natt til tirsdag. Ingen av de evakuerte skal så langt ha kommet fysisk til skade, forteller operasjonsleder i Troms politidistrikt, Rune Nilsen til NRK. Brannvesenet har fortsatt ikke kontroll over brannen..

NRK - 22 mar 22 kl. 00:44

51 beboere evakuert fra rekkehusbrann

– Totalt er 51 beboere evakuert fra 19 boenheter etter en rekkehusbrann i Tromsø natt til tirsdag. Ingen av de evakuerte skal så langt ha kommet fysisk til skade, forteller operasjonsleder i Troms politidistrikt, Rune Nilsen til NRK. Brannvesenet har fortsatt ikke kontroll over brannen..

NRK - 01 maj 22 kl. 15:00

54 evakuert fra stålverket i Mariupol

Over 50 sivile har blitt evakuert fra stålverket Azovstal i Mariupol søndag, melder Reuters. Først ble en gruppe på rundt 40 sivile evakuert til et midlertidig overnattingssted. Senere samme dag ble ytterligere 14 sivile evakuert fra stålverket, ifølge en fotograf som Reuters har på stedet.

NRK - 01 maj 22 kl. 15:00

54 evakuert fra stålverket i Mariupol søndag

Over 50 sivile har blitt evakuert fra stålverket Azovstal i Mariupol søndag, melder Reuters. Først ble en gruppe på rundt 40 sivile evakuert til et midlertidig overnattingssted. Senere samme dag ble ytterligere 14 sivile evakuert fra stålverket, ifølge en fotograf som Reuters har på stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 30 minutter siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 30 minutter siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 45 minutter siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 45 minutter siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 1 time siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 2 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.

NRK - 3 timer siden

700 vil ta lederutdanning i Forsvaret

700 kandidater konkurrerer om å få skoleplass i Forsvaret. Østlandet og Vestlandet er høyt representert blant søkerne. – For oss er det viktig at alle landsdeler representeres, både her på FOS og i Forsvaret generelt.

NRK - 3 timer siden

EU-enighet om klimanøytrale biler fra 2035

Nye biler som selges i EU, må være klimanøytrale fra 2035. Det er unionens klimaministre enige om. Klimaministrene ble på et møte i Luxembourg natt til onsdag enige om å stanse salg av nye biler med forbrenningsmotor i 2035 og om å styrke det eksisterende kvotehandelssystemet som gjelder for industri og energi.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com