NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 11:29

NRK - 02 sep 21 kl. 15:38

29.476 bivirkningsvirkninger

Etter at over 6,9 millioner vaksinedoser er satt, har Legemiddelverket mottatt 29.476 meldinger om mistenkte bivirkninger. 16.330 av meldingene er behandlet. 2.
Les mer på NRK


Les mer om:
Legemiddelverket, Ingrid Aas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 29.476, bivirkningsvirkninger
NRK - 18 maj 21 kl. 13:41

Pandemien preger Avinor

Færre flybevegelser- og passasjerer har resultert i kraftig inntektsnedgang for Avinor, skriver de i en pressemelding. Avinor hadde i 1. kvartal 2021 et resultat etter skatt på minus 256 millioner kroner sammenliknet med et underskudd på 476 millioner kroner i samme kvartal 2020.

NRK - 18 jun 21 kl. 09:37

Ber om tips til etterforskning

Politiet fortsetter etterforskning etter helikopterstyrt ved Porsgrunn. Politiet ber de som kan ha informasjon eller gjort observasjoner av helikopteret tar kontakt på tipstelefon 476 96 200. – For politiet er det viktig å komme i kontakt med personer som kan ha informasjon om hva som kan ha skjedd i forkant av ulykken, sier leder for etterforskningsseksjonen ved Grenland politistasjon, Annie Sandersen..

NRK - 12 jul 21 kl. 12:29

Politiet etterlyser biler i Skien

I forbindelse med funn av en død eldre kvinne i Skien torsdag kveld, oppfordrer politiet nå brukere av to biler som er observert i området om å melde seg. – Det er konkrete vitneobservasjoner om to biler, en mørk og en blå som sto parkert langs veien rett ved krysset Hynivegen-Jernverksvegen torsdag 8. juli rundt klokka 20:45, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 11 aug 21 kl. 14:04

Etterlyser vitner etter Lone-brann

Politiet etterlyser hjelp i etterforskningen av brannen på Lone i Arna. De ber alle som har vært vitne til brannen på et tidlig tidspunkt ta kontakt, og spesielt folk som har sett brannen før nødetatene kom til stedet. Politiet er også interessert i alt av bilder og video etter brannen, og har oppgitt et tipsnummer: 476 96 060..

NRK - 05 sep 21 kl. 17:39

Har tapt 10.000 km² skog

Fra august i fjor til juli i år gikk 10.476 kvadratkilometer skog tapt i Amazonas-regionen, ifølge miljøorganisasjonen WWF. Anslaget, som baserer seg på data fra det brasilianske forskningsinstituttet Imazon, ble offentliggjort søndag.

NRK - 12 sep 21 kl. 21:55

Etterlyser savnet person i Bergen

Politiet etterlyser 24 år gamle Ole Endresen. Han ble sist sett i Torgallmenningen i Bergen sentrum ca. kl.

NRK - I førrgår: 09:07

Tømmerprisen er rekordhøy

I gjennomsnitt fikk skogeiere 476 kroner for kubikkmeteren med tømmer i årets tredje kvartal, en økning på 32 prosent fra samme kvartal i fjor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Smitteutbrudd ved omsorgsbolig

13 beboere og åtte ansatte ved Belset omsorgsbolig er smittet med koronavirus, opplyser kommuneoverlegen i Bærum. Én er innlagt på sykehus, skriver Budstikka..

NRK - 1 time siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 1 time siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 2 timer siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 2 timer siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 2 timer siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 3 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 4 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 4 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..

NRK - 4 timer siden

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt