NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 20:24

NRK - 13 maj 23 kl. 10:44

27 personer pågrepet for ulovlig ålhandel

Fransk politi har beslaglagt 254 kilo ål i en aksjon mot ulovlig handel med den utrydningstruede fisken. 27 personer ble pågrepet. Aksjonen er en del av en internasjonal etterforskning som begynte for nesten to år siden, opplyser franske myndigheter. Pågripelsene skjedde i Frankrike, Spania, Polen og Belgia. Det ble også beslaglagt rundt 200.
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrike, Belgia, EUs, Verdens, IUCN, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 27 personer pågrepet, for, ulovlig, ålhandel
NRK - 16 aug 23 kl. 14:39

Tre personer har krysset grensen til Russland ulovlig

En person krysset i slutten av juli grensen mellom Norge og Russland ulovlig. – Ulovlig grensekryssing skjer til tider, men siden Russlands invasjon i Ukraina har vi ved tre tilfeller opplevd at personer har tatt seg over til russisk side ulovlig uten å bli returnert. Det forteller seksjonsleder for grense og utlendingskontroll, Gøran J.

Klartale - 24 jan 23 kl. 07:00

Hvordan ble barna bli adoptert ulovlig?

Tre år gamle Clara fra Ecuador forsvant brått en dag. Moren hennes lette og lette. Men da var Clara allerede på vei til Norge.

NRK - 19 sep 23 kl. 21:44

Dyreparken i Kristiansand vurderer ta inn ulovlig importert kattedyr

Dyreparken i Kristiansand vil vurdere å ta inn den ulovlig importerte servalen Niño dersom myndighetene ber dem om det. – Det er et kjempeproblem at dyr holdes ulovlig. Dersom vi kan bidra til at ulovlig dyrehold blir slått ned på, vil vi gjerne det, sier biolog Helene Axelsen i Dyreparken i Kristiansand til Fædrelandsvennen.

NRK - 31 jan 23 kl. 20:11

Russland innrømmer at flere tusen ble mobilisert ulovlig

Siden i fjor høst er flere tusen menn mobilisert ulovlig for å delta i krigen i Ukraina, innrømmer russiske myndigheter. Over 9.000 er hentet tilbake.

Klartale - 14 apr 23 kl. 10:40

Mener han reklamerer ulovlig for sjokoladebolle

I februar lanserte Oskar Westerlin og Bakehuset bollen «Oskars trippel sjoko». Westerlin er influenser og tiktoker. Bollen ble raskt svært populær.

Klartale - 17 jan 23 kl. 14:00

Hvem er Andrej Medvedev?

Politiet pågrep Andrej Medvedev natt til fredag. Da rømte han fra Russland til Norge. Nå har Medvedev søkt om asyl.

Klartale - 16 maj 23 kl. 06:00

Millioner vil bevise at de er indiske statsborgere

Krishna Biswas er redd. Han kan bli arrestert. Hvis han ikke greier å bevise at han er indisk statsborger.

NRK - 26 maj 23 kl. 06:23

Tyskland setter inn mer politi på grensene til Polen og Tsjekkia

For å hindre ulovlig innvandring på grensene mellom Tyskland, Polen og Tsjekkia, vil den tyske innenriksministeren trappe opp kontrollen med mer politi. – Politiet har trappet opp antallet tilfeldige kontroller, het det i en uttalelse fra innenriksminister Nancy Faeser torsdag. Grensekontrollene skal også styrkes med ytterligere bemanning, heter det videre.

Klartale - 11 sep 23 kl. 13:09

Utenlandsk borger siktet for spionasje i Norge

Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) pågrep en utenlandsk mann fredag. Det sier Thomas Blom til nyhetsbyrået NTB. Han er politiadvokat i PST.

Klartale - 10 maj 23 kl. 11:10

Mange er sinte etter at tidligere statsminister ble pågrepet

Imran Khan er Pakistans tidligere statsminister. Tirsdag ble han pågrepet. Mange tok til gatene for å demonstrere mot at han ble pågrepet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Paris

Grupper av demonstranter og politi barket sammen under en protest mot politivold i Paris lørdag. Den franske innenriksministeren Gérald Darmanin kaller voldsbruken uakseptabel. En film som er lagt ut på X/Twitter av Paris' politisjef Laurent Nunez, viser en politibil som blir angrepet av demonstranter med jernstenger.

NRK - 45 minutter siden

Lavrov langet ut mot Vesten fra FNs talerstol

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov langet ut mot USA og Vesten da han inntok talerstolen under høynivåuka i FNs hovedforsamling lørdag. Landets krig i Ukraina brukte han imidlertid ikke særlig mye av taletiden på. – USA og dets underordnede vestlige kollektiv fortsetter å nøre oppunder konflikter som kunstig deler menneskeheten i fiendtlige blokker, og hindrer oppnåelsen av overordnede mål.

NRK - 1 time siden

Riksvei 9 stengt etter ulykke

To biler har kollidert front mot front på riksvei 9 ved Grendi i Bygland. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke med flere biler involvert i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke i en tunnel i Lillestrøm med flere biler involvert. Det skriver politiet på X/Twitter. Tunnelen er sperret og nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 3 timer siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 2 timer siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 3 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 3 timer siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 3 timer siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com