Klartale > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:29

Klartale - 10 jun 24 kl. 11:53

274 palestinere drept i israelsk redningsaksjon

Det israelske militæret (IDF) hentet ut fire gisler fra Gazastripen på lørdag. 274 palestinere ble drept, sier helsedepartementet på Gaza. De sier at 698 personer ble skadd. Israel angrep flyktningleiren Nuseirat på Gaza. De angrep leiren fra lufta.
Les mer på Klartale


Les mer om:
IDF, Gazastripen, Gaza, Nuseirat, Egypt, Jordan, Egypts, FN, Israel, Yoav Gallant, Israels

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 274, palestinere, drepti , israelsk, redningsaksjon
Klartale - 22 maj 24 kl. 06:00

Palestinere på Vestbredden lever i frykt

Vestbredden er okkupert. Palestinere som bor der, lever i frykt. Landsbyen Duma ble angrepet i midten av april.

Klartale - 28 maj 24 kl. 14:36

Nytt angrep mot Rafah

Sju palestinere er drept i nytt israelsk angrep mot teltleir ved Rafah. Det melder Gazas helse-myndigheter. Det skriver nyhetsbyrået NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 29 jan 24 kl. 15:11

Fem palestinere drept på Vestbredden

Fem palestinere er drept av israelske soldater på den okkuperte Vestbredden det siste døgnet, opplyser palestinske helsemyndigheter. En 21 år gammel mann ble skutt og drept i en landsby nær Jenin, ifølge den israelske hæren etter å ha åpnet ild mot soldater som forsøkte å ta ham til fange. To andre palestinere ble drept da israelske soldater åpnet ild mot steinkastere i Dura nær Hebron sent søndag kveld.

NRK - 10 feb 24 kl. 22:33

AP: Minst 44 palestinere drept i israelske angrep i Rafah

Israels varslede invasjon sprer frykt i Rafah, der 1,5 millioner palestinere er klemt sammen. Minst 44 palestinere ble drept i byen lørdag, blant dem 13 barn. Det er nyhetsbyrået AP som melder at minst 44 palestinere ble drept israelske luftangrep mot Rafah helt sør i Gaza.

NRK - 03 feb 24 kl. 13:54

Tusenvis av palestinere tatt til fange på Vestbredden

6.500 palestinere er tatt til fange av israelske styrker på den okkuperte Vestbredden siden 7. oktober, ifølge en palestinsk fangeorganisasjon.

Klartale - 05 feb 24 kl. 06:00

En tragisk og mørk januar

«Hjerter blør i hele Norge». «Vanskelig å forstå». «Smertefullt».

NRK - 24 feb 24 kl. 09:53

Helsemyndighetene i Gaza: – Minst 92 palestinere drept det siste døgnet

Minst 92 palestinere er blitt drept i krigen på Gazastripen det siste døgnet, ifølge helsedepartementet i det palestinske området. Det betyr at til sammen minst 29.606 palestinere skal være drept siden krigen mellom Israel og Hamas begynte.

NRK - 22 maj 24 kl. 19:40

Palestinske helsemyndigheter: 10 palestinere drept i Jenin siden tirsdag morgen

10 palestinere er drept i byen Jenin på Vestbredden siden tirsdag morgen, melder palestinske helsemyndigheter ifølge Reuters. Tirsdag ble det meldt om sivile ofre for en aksjon den israelske hæren sto bak. Den israelske hæren bekreftet tirsdag at soldater gjennomførte en aksjon mot militante palestinere i Jenin, og at meldingene om sivile ofre blir gransket.

NRK - 20 mar 24 kl. 10:34

– Fler enn 31 000 palestinere drept

31 923 palestinere har blitt drept i den israelsk-palestinske konflikten siden 7.oktober, ifølge palestinske myndigheter. Tallet på skadde skal være 74 096 i samme periode.

NRK - 03 jul 24 kl. 15:06

Hizbollah-kommandant drept i israelsk angrep

En høytstående Hizbollah-kommandant er drept i et israelsk luftangrep mot et kjøretøy ved byen Tyr sør i Libanon, bekrefter militsen. Muhammad Nimah Nasser, også kjent under navnet Hajj Abu Nimah ble drept i et israelsk angrep i Hosh-området, opplyser Hizbollah på sin offisielle Telegram-kanal. Ifølge den libanesiske militsen var Nasser 58 år gammel, men de opplyser ikke hvordan han ble drept.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

Minst 257 døde i jordskred i Etiopia

Det var jordskred i Sør-Etiopia på mandag. 257 personer er bekreftet døde. Men det kan være så mange som 500, tror verdens-organisasjonen FN.

Klartale - 2 timer siden

Hvor mange medaljer kan Norge ta i OL?

Årets Olympiske leker (OL) er i Paris i Frankrike. Kan noen fra Norge få en medalje? Sportsmagasinet Sports Illustrated har gjettet hvem de tror vinner.

Klartale - 3 timer siden

140 flyvinger innstilt på Frankfurt

Aktivister protesterte på Frankfurt flyplass i Tyskland. De startet tidlig torsdag morgen. Aktivister limte seg selv fast på rullebanen.

Klartale - 5 timer siden

Både Joe Biden og Donald Trump har holdt taler

– Det er en tid og et sted for yngre stemmer. Den tiden er nå, sa Joe BidenHan holdt tale fra Det ovale kontor i Det hvite hus. Biden er president i USA.

Klartale - 8 timer siden

Diskuterer nye regler for ulv

Kommisjonen til Den europeiske union (EU) vil endre på hvor strengt vernet ulv er. Regjeringer sier de sliter med at det er for mange ulv. Mens naturvernere er bekymret for at ulven kan bli en truet art igjen.

Klartale - Igår: 14:09

Hvem er «Folk mot fossilmakta»?

Onsdag morgen kom aktivister seg inn på Oslo lufthavns område. De brukte vinkelsliper for å skjære hull i gjerdet. Det sier Avinor til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - Igår: 12:38

Tyfon har tatt 13 liv på Filippinene

Det er tyfonsesong i Asia. Tyfoner er kraftig, tropisk regn og kraftig vind.Nå har det ekstreme været tatt livet av tolv personer på Filippinene.

Klartale - Igår: 11:07

Mye mikroplast i Barentshavet

En rapport viser at det er mikroplast i hele Barentshavet. Den påvirker sjøfugl og dyreliv. Plasten kommer fra både lokale kilder, og kilder som er langt unna.

Klartale - Igår: 10:24

Det farlige vannet

Norge har en lang kyst. Vi har mange innsjøer og elver. Livet ved sjøen består av alt fra hyggelige båtturer til grilling på brygga.

Klartale - Igår: 09:28

Fly med 19 om bord krasjet i Nepal

Et fly har krasjet under avgang. Flyet skulle ta av fra Nepals hovedstad Katmandu. 19 personer var om bord.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com