NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 22:02

NRK - 01 jul 23 kl. 06:44

25 omkom i dødsulykke i India

Lørdag omkom minst 25 mennesker i en bussulykke i Buldhana-distriktet i delstaten Maharashtra vest i India. Ifølge lokalt politi mistet sjåføren kontrollen over bussen da et av dekkene eksploderte. Bussen kolliderte deretter med autovernet og tok fyr. Det var 33 mennesker i bussen da ulykken skjedde på motorveien rett etter midnatt lokal tid. Åtte passasjerer overlevde og er innlagt på sykehus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Buldhana, Maharashtra, India

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 25 omkomi , dødsulykkei , India
NRK - 12 jun 23 kl. 11:13

Journalist-strid mellom Kina og India

Kina ber India om at landene møter hverandre på halvveien i en strid over journalister. Kina hevder at kinesiske reportere i India er blitt urettferdig behandlet over flere år, og en indisk journalist har blitt bedt om å forlate Kina. Striden om journalistene er det siste kapitlet i det anstrengte forholdet mellom de to nabolandene.

NRK - 17 apr 23 kl. 10:36

Russland og India vil styrke samarbeidet

Russland og India diskuterer en frihandelsavtale som vil åpne for en rekke investeringer på tvers av landegrensene. De to landene er enige om en «forhåndsavtale», opplyser Indias utenriksminister Subrahmanyam Jaishankar. En slik avtale vil garantere bilaterale investeringer, opplyser han.

NRK - 06 jun 23 kl. 11:47

Tyskland vil øke militærsamarbeidet med India

Tyskland vil utvide landets militære samarbeid med India, ifølge forsvarsminister Boris Pistorius. – Det handler om å skape et dypere strategisk partnerskap, sier Pistorius, som tirsdag er på besøk i landet sammen med representanter for tysk våpenindustri. I et intervju med den tyske rikskringkasteren ARD understreker han at han ikke er kommet til landet «med kontrakter i lomma», men at han er kommet for å jobbe med det.

NRK - 20 sep 23 kl. 13:52

India ber borgere i Canada være forsiktige etter betent drapssak

India ber borgere i Canada være forsiktige i lys av påstander om at indiske agenter var involvert i drapet på en sikh-leder i Canada i sommer. Indiske Hardeep Singh Nijjar ble skutt og drept utenfor sikh-tempelet i Surrey i provinsen British Columbia 18. juni i år.

NRK - 19 okt 23 kl. 22:03

Canada henter hjem flere titalls diplomater fra India

41 canadiske diplomater er hentet hjem fra India, siteres Canadas utenriksminister på av nyhetsbyrået Reuters. De to landene er midt i en krangel over drapet på en separatistisk Sikh-leder i Canada. Canada hevder at India truet med å frata diplomatene diplomatstatusen, skriver Reuters.

NRK - 29 nov 23 kl. 18:33

Inder tiltalt i USA for attentatplaner mot sikhleder

En indisk statsborger er tiltalt i USA for planer om å likvidere en indisk separatistleder. Påtalemyndigheten mener at også en indisk embetsmann var innblandet i planene. Det amerikanske justisdepartementet mener 52 år gamle Nikhil Gupta planla å likvidere en amerikansk statsborger i New York, heter det i den nylig offentliggjorte tiltalen.

NRK - 21 jun 23 kl. 06:28

Musk sier Tesla vil etablere seg i India så fort som mulig

Tesla-sjef Elon Musk sier at elbilprodusenten vil etablere seg i India så fort som overhodet mulig etter en samtale med landets statsminister Narendra Modi. – Det var fortreffelig og en veldig god samtale, sa Musk til pressen da han ble spurt om møtet sitt med Modi tirsdag. Under møtet skulle Musk orientere Modi om sine planer om å etablere en produksjonsbase for elbilene i India, ifølge det en kilde opplyser til Reuters.

Klartale - 23 aug 23 kl. 11:00

Det nye kappløpet om å lande på månen

Til nå er det bare tre land som har gjennomført en kontrollert landing på månen. Det er Russland, USA og Kina.Både India, Japan og Israel har tidligere forsøkt.

Klartale - 24 aug 23 kl. 13:00

India utforsker månens sørpol

India landet på månens sørpol onsdag ettermiddag. Det er første gang noen har klart å lande der. Månens sørpol er full av fjell og dype kratre.

NRK - 30 mar 23 kl. 16:27

Minst 13 døde da tempel kollapset i India

Minst 13 personer omkom og mange er skadd etter at et hinduistisk tempel kollapset i India. Gulvet i tempelet kollapset torsdag, og flere titalls mennesker falt ned i en brønn under gulvet. – Hele elleve lik er funnet i brønnen tilhørende tempelet, i tillegg har to personer dødd på sykehuset av skadene ulykken medførte, sier innenriksminister Narottam Mishra i delstaten Madhya Pradesh i India.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 30 minutter siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 45 minutter siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 1 time siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 1 time siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.

NRK - 2 timer siden

Budsjettforhandlingene fortsetter

Ap, Sp og SV fortsetter forhandlingene om neste års statsbudsjett. NTB får lørdag kveld opplyst fra begge sider at det ikke ligger an til at budsjettavtalen blir presentert lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com