NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 16:08

NRK - 18 sep 21 kl. 12:01

25 nye smitta i Bergen

25 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 14 er nærkontaktar, åtte har ukjent og tre har uavklart smitteveg. 1028 personar testa seg i går. Tilfella er jamt aldersfordelte, og dei fleste blir smitta i nære relasjonar, skriv kommunen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 25 nye, smittai , Bergen
NRK - 01 aug 21 kl. 12:04

27 nye smitta i Bergen

27 personar har fått påvist korona i Bergen det siste døgeret. 16 av dei smitta er nærkontaktar, to er importsmitte og åtte har ukjend smitteveg. 1774 personar testa seg i Bergen i går.

NRK - 31 aug 21 kl. 12:04

55 nye smitta i Bergen

Det er registrert 55 nye smitta i Bergen kommune sidan i går. 33 av tilfella er nærkontaktar, eit tilfelle er importsmitte og 21 har ukjent smitteveg. 22 av dei smitta er i alderen 19-23 år.

NRK - 30 jul 21 kl. 16:22

Totalt 16 smitta i Sogn

Totalt 16 personar i Sogndal og Luster vart smitta i utbrotet på utestaden Meat Point i Sogndal. I tillegg vart tre personar som er busette i Bergen smitta, opplyste Sogndal kommune på ei pressekonferanse i ettermiddag..

NRK - 30 jul 21 kl. 14:51

Seks nye smitta i Øygarden

Det er påvist seks nye tilfelle av koronasmitte i Øygarden i dag. To av dei smitta er nærkontaktar til tidlegare smitta, to er knytt til innreise, og to har førebels ukjend smitteveg..

NRK - 21 aug 21 kl. 18:56

30 nye smitta i Ålesund

Det er 30 nye smitta i Ålesund, 13 av dei studentar frå NTNU, melder Ålesund kommune. Ifølgje kommunen er smitten førebels avgrensa til ei studentgruppe. Dei fleste studentane som smittesporingsteamet har vore i kontakt med er vaksinert med 1 dose.

NRK - 03 sep 21 kl. 09:40

163 nye smitta i Trondheim

Det er andre dag på rad at Trondheim når det høgste talet smitta på eit døgn, med 163 nye smitta. Smitten er framleis størst blant folk i 20-åra..

NRK - 16 aug 21 kl. 12:02

34 nye smitta i Bergen

Det siste døgnet har 34 nye personar fått påvist koronaviruset i Bergen. På sjukehusa ligg det fire innlagde covid 19-pasientar, to på Haukeland og to på Haraldsplass. 22 av dei 34 nye smitta er nærkontaktar, medan åtte har ukjent smitteveg..

NRK - 16 aug 21 kl. 11:42

20 nye smitta i Ålesund

Ålesund kommune fekk søndag 15. august meldt 20 stadfesta smittetilfelle. Dette er det høgaste smittetalet på eitt døgn under pandemien, melder kommunen.

NRK - 24 aug 21 kl. 13:46

Rekordsmitte i Ålesund

Ålesund har registrert det høgaste talet på koronasmitta på eitt døgn under pandemien. I går fekk dei stadfesta 26 nye smitta, og aldri før har så mange blitt smitta på eitt døgn i sunnmørsbyen. Kommuneoverlege Olav Mestad seier i ei pressemelding at hurtigtestar er venta til Ålesund i løpet av veka.

NRK - 10 jun 21 kl. 08:25

Mange ungdommar er smitta

17 personar i Rogaland er smitta av korona det siste døgnet. Klart flest, 12, bur i Stavanger. 10 av dei 15 er ungdommar i aldersgruppa 10 til 19 år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 30 minutter siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..

NRK - 15 minutter siden

Satser på ny regjering i desember

I Tyskland håper de sosialdemokratiske SPD, og koalisjonspartiene De grønne og FDP å ha ny regjering klar i starten av desember, skriver NTB. Regjeringen skal ledes av Olaf Scholz. Dersom de tre partiene lykkes med å få på plass sin regjering alt i starten av desember, blir Angela Merkel ikke Tysklands lengstsittende statsminister siden 2.

NRK - 15 minutter siden

Støre: Ikke grunnlag for uro

Statsminister Jonas Gahr Støre sier de følger koronasituasjonen og vil informere Stortinget og befolkningen ved behov. – Det må ha skjedd noe siden torsdag til i dag som gir grunn til uro når man nå vil ha en orientering fra statsministeren i Stortinget, sier Støre som svar på Erna Solbergs innlegg. – En samlet regjering lot seg oppdatere av helsemyndighetene på lørdag.

NRK - 30 minutter siden

Solberg ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.

NRK - 45 minutter siden

Utviklingsministeren til Glasgow

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) reiser til klimatoppmøtet i Glasgow. I begrunnelsen for hvorfor Tvinnereim drar til møtet vises det til at fattige land rammes hardest av klimaendringene. – Klimaendringene rammer de fattige først og hardest.

NRK - 1 time siden

Dømt for voldtekt

En mann er i Telemark tingrett dømt til fire og et halvt år i fengsel etter en voldtekt på Notodden i 2018. Mannen hevdet at den seksuelle omgangen var frivillig, men ble ikke trodd av retten. Han er også dømt til å betale den fornærmede kvinnen 150.

NRK - 1 time siden

24 personer henrettet i Syria

Syriske myndigheter har henrettet 24 personer beskyldt for å ha startet skogbranner i landet i fjor sommer. Det melder nyhetsbyrået AFP. De 24 ble henrettet på onsdag, og ble dømt for terrorhandlinger mot eget land.

NRK - 2 timer siden

Sikta for drap på parlamentarikar

Ein 25 år gammal mann er sikta for drapet på den britiske parlamentsmedlemmen David Amess, melder Sky News. Politiet meiner drapet også er terror fordi det var både religiøst og ideologisk motivert. Amess blei stukken med kniv då han deltok på eit veljarmøte i førre veke, og døydde av skadane han fekk.

NRK - 2 timer siden

Politiet: – Flere korte avhør

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da ble det opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem. Om avhør, uttalte etterforskningslederen at Espen Andersen Bråthen på nytt ble avhørt i dag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt