NRK > Nyheter

Thursday, 06 October, 12:54

NRK - 23 sep 22 kl. 08:02

23 personer savnet etter båtkantring i Kambodsja

23 kinesiske statsborgere er savnet etter at en båt kantret utenfor kysten av Kambodsja, ifølge AFP. Totalt var det 41 personer om bord i båten da den fikk problemer utenfor kysten av Kambodsja. Kun 18 av de som var om bord er reddet i land, ifølge AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kambodsja, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 23 personer savnet, etter, båtkantringi , Kambodsja
NRK - 23 sep 22 kl. 15:52

Én omkom og 21 er savnet etter båtkantring i Kambodsja

En kvinne omkom og 21 kinesiske statsborgere er savnet etter at båten de reiste med kantret utenfor kysten av Kambodsja, ifølge myndighetene. Totalt 41 kinesere var om bord i båten da den begynte å få problemer utenfor Sihanoukville torsdag, sa talsmann Kheang Phearom for provinsen fredag. Kun 19 av de om bord er reddet i land.

NRK - 02 jun 22 kl. 16:58

Kristiansander fengslet i Kambodsja

En 41 år gammel mann fra Kristiansand har blitt fengslet under et besøk i Kambodsja, skriver Fædrelandsvennen. Mannen reiste til Kambodsja i forbindelse med et lokalvalg for å bistå et opposisjonsparti. Norsk politi og utenrikstjeneste har blitt opplyst om arrestasjonen.

NRK - 29 jul 22 kl. 20:25

Blinken drar til Asia og Afrika

SAs utenriksminister Antony Blinken besøker neste uke Kambodsja og Filippinene, før han drar videre til Afrika. I Kambodsja skal han delta på et regionalt sikkerhetsmøte, ifølge USAs utenriksdepartement. Her er det ventet at også Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Kinas utenriksminister Wang Yi vil være til stede.

NRK - 26 sep 22 kl. 09:36

Bangladesh: Dødstallene stiger etter båtkantring

Enda flere er nå funnet døde i Karatoa-elva i Bangladesh etter at en båt fylt med hindupilegrimer kantret søndag. Drøyt seksti skal fortsatt være savnet. Til sammen er dødstallet nå oppe i 32, av 90 passasjerer.

NRK - 04 jul 22 kl. 17:39

Person savnet etter båtkantring

Én person er savnet etter at en båt kantret i område Straumen i Smøla. Redningshelikopter Ørland, Redningsskøyta og nødetater er på vei. Hovedredningssentralen (HRS) har også gått ut med en Mayday-Relay via Kystradioen.

NRK - 21 jun 22 kl. 07:36

Verdens største ferskvannsfisk fanget i Kambodsja

En rokke på rundt 300 kilo er fanget i Mekong-elven i Kambodsja. Det skal være verdens største registrerte ferskvannsfisk, melder CNN. Rundt et dusin menn skal ha bidratt i å få fisken i land.

NRK - 25 sep 22 kl. 13:24

Minst 23 døde etter båtkantring i Bangladesh

Minst 23 mennesker er bekreftet døde og flere titalls andre savnet, etter at en båt kantret i en elv i Bangladesh, melder AFP. – Vi har funnet 23 døde. Brannfolk og dykkere leter etter flere, sier Shafiqul Islam i det lokale politiet til AFP..

NRK - 05 jul 22 kl. 08:13

Person omkom etter båtkantring

Én person ble mandag meldt savnet etter at en båt kantret i Smøla på Nordmøre. Vedkommende ble funnet og fraktet til St. Olavs sykehus med luftambulanse.

VG - 04 jul 22 kl. 18:19

Båtkantring ved Smøla – én fraktes med luftambulanse

Én person ble meldt savnet etter at en båt kantret i Straumen-området mandag. Nå er vedkommende funnet, og blir fraktet til St. Olavs sykehus..

VG - 04 jul 22 kl. 18:19

Båtkantring ved Smøla – én bekreftet omkommet

Én person ble mandag meldt savnet etter at en båt kantret i havet sørøst for Smøla. Vedkommende på kvelden fraktet til St. Olavs sykehus med luftambulanse.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

En person siktet for trussel mot Hurtigruten

Trøndelag politidistrikt har overtatt etterforskningen etter trusselen mot hurtigruta MS Nordnorge. En person, bosatt i Trøndelag, er nå siktet i saken for å ha fremsatt en uspesifisert trussel mot MS Nordnorge via telefon. Denne personen er siktet av Trøndelag politidistrikt i flere lignende saker den siste tiden.

NRK - 15 minutter siden

Svensk politi: Mistanken om sabotasje er styrket

Åstedsundersøkelsen ved gassrørledningene Nord Stream 1 og 2 er nå fullført. Etterforskningen har styrket mistankene om grov sabotasje, skriver svensk sikkerhetspolti i en pressemelding. Det har vært eksplosjoner ved Nord Stream 1 og 2 i svensk økonomisk sone, som har forårsaket omfattende skader på gassrørledningene, står det videre..

NRK - 15 minutter siden

Russland: Vi vil aldri tillate atomkrig

Russlands utenriksdepartement sier at de forplikter seg til prinsippet om å aldri tillate en atomkrig, skriver Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Analyse: Tusen ganger høyere metannivå i Østersjøen enn normalt etter gasslekkasjene

Det er tusen ganger høyere metannivå enn normalt i området rundt gasslekkasjene fra Nord Stream 1 og 2 i Østersjøen, ifølge svenske forskere. Det viser resultaterer fra forskningsfartøyet Skagerack, som har gjennomført analysen noen nautiske mil fra lekkasjene, skriver Sveriges Radio. Ifølge vitenskapelig leder om bord, Katarina Abrahamsson, kan de høye metankonsentrasjonene påvirke havets plankton, men det er behov for flere analyser for å bekrefte dette.

NRK - 45 minutter siden

ABE-reformen borte

Avbyråkratiserings- og effektiviseringsreforma, som vart innført av tidlegare statsminister Erna Solberg, er ikkje lenger omtalt i budsjettdokumenta. Reforma gjekk ut på å krevje at offentleg sektor skulle vise omstillingsevne og -vilje. I budsjetta frå statsminister Solbergs regjeringar medførte den at offentlege verksemder måtte spare inn mellom 0,5 og 0,8 prosent på driftspostane årleg.

NRK - 30 minutter siden

Elbilforeningen: Tidenes verste elbilbudsjett

Det er ikke bare NAF som reagerer på elbilsatsingen i budsjettet. – Denne regjeringa går på diesel! Med forslag til statsbudsjett blir det dyrere å både kjøpe og bruke elbil.

NRK - 45 minutter siden

Frikortgrensa blir på 3040 kroner neste år

Egenandelstaket for helsetjenester blir på 3040 kroner neste år. Det betyr at man får frikort når man har betalt 3040 kroner i helseutgifter. I år er dette beløpet på 2921 kroner.

NRK - 1 time siden

0,75 prosent til bistand

Regjeringa vil bruke 0,75 prosent av brutto nasjonalinntekta (BNI) til bistand. Dermed er dei langt unna Stortinget sitt vedtak om å bruke 1 prosent av BNI på bistand. I budsjettet skriv dei at veksten i anslått brutto nasjonalinntekt er "eksepsjonelt høg".

NRK - 45 minutter siden

Foreslår 43 millioner til Nationaltheatret: – Lettet

Nationaltheatret-bygningen er i svært dårlig stand, og regjeringen tar sikte på at prosjektet skal gjennomføres med effektiv framdrift uten unødig opphold, skriver de i Statsbudsjettet. Direktør Marta Færevaag Hjelle er lettet over at teatret får 25 millioner til drift, samt 15 millioner til videre utgreing av hvordan teatret skal rehabiliteres. – Regjeringen har tatt ned forventingene våre, så man blir lettet for hva som helst.

NRK - 1 time siden

EU vedtar ny sanksjonspakke

EUs stats- og regjeringssjefer har formelt vedtatt en ny sanksjonspakke som reaksjon på Russlands annektering av områder i Sør- og Øst-Ukraina. Det bekrefter Det europeiske råd i en pressemelding torsdag. De nye sanksjonene innebærer blant annet pristak på russisk olje, forbud mot sjøtransport av russisk olje til tredjeland, samt forbud mot relaterte tjenester.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com