NRK > Nyheter

Torsdag, 05 August, 13:56

NRK - 19 juni 21 kl. 08:27

23 loggførte oppdrag

Politiet i Møre og Romsdal melder om 23 oppdrag i natt i samband med bråk og uro. Fleire stader i fylket har det vore høglydte festar. Politiet har stansa russar på fest fleire stader. I Molde var over 100 ungdommar samla seint i går kveld, fleire av dei mindreårige og rusa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Møre, Romsdal, Molde

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 23 loggførte, oppdrag
NRK - 25 april 21 kl. 06:43

28 anmeldt for smittevernlovbrudd

Politiet i Oslo har anmeldt 28 personer for brudd på smittevernregler etter fester fire ulike steder i sentrum natt til søndag. – Vi har hatt 26 loggførte oppdrag om forstyrrelse av natteroen, det er like mange oppdrag som natt til lørdag. I natt endte fire av oppdragene med anmeldelse av til sammen 28 personer, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB søndag morgen..

NRK - 30 mai 21 kl. 06:55

Mye bråk i Møre og Romsdal

Politiet i Møre og Romsdal melder om over 40 loggførte tilfeller med nattebråk, men uten alvorlige hendinger..

NRK - 30 mai 21 kl. 06:50

60 meldinger om bråk

I Trøndelag har politiet hatt ein travel natt med over 60 loggførte hendingar med forstyrring av natteroa, bråk og vald. Folk har og samla seg feire plassar, melder dei..

NRK - 30 juni 21 kl. 15:34

Sikkerhetskrav for kjøreopplæring

Havarikommisjonen kritiserer Statens vegvesen for manglende sikring av Gjøvik trafikkstasjon, der en kvinne døde under kjøreopplæring i juli i fjor. MC-føreren omkom da hun kjørte utfor en usikret skåning, og traff et næringsbygg. Hun ble 49 år gammel.

NRK - 18 april 21 kl. 04:21

61 ordensforstyrrelser i Bergen

I Vest politidistrikt er det i natt loggført 61 ordensforstyrrelser og bråk. De fleste er i Bergen kommune, hvor politiet avsluttet rundt 20 fester..

NRK - 06 juni 21 kl. 08:23

Mye bråk

Sør-Vest politidistrikt har i løpet av natt til søndag loggført 34 hendelser om forstyrrelse av natteroen rundt i hele distriktet. Politiet har vært på flere av disse, men ikke alle..

NRK - 29 mars 21 kl. 17:05

Aktor: Chauvin svek sitt oppdrag

Derek Chauvin svek sitt oppdrag som politi, sa aktor i sitt åpningsinnlegg i saken mot politimannen som er anklaget for drap på George Floyd. Rettssaken mot Chauvin startet mandag med at dommeren ga sine instrukser til juryen på 14 som skal dømme eller frikjenne Chauvin. Blir Chauvin funnet skyldig, risikerer han en lang fengselsstraff.

NRK - 14 mai 21 kl. 12:05

Krever karanteneunntak for sjøfolk

Utenrikstjenestemenn og forsvarspersonell utsendt på oppdrag på vegne av Forsvaret, er unntatt fra kravet om opphold på karantenehotell ved innreise. Nå krever Norsk Sjøoffisersforbund at sjøfolk også slipper opphold på karantenehotell. – Vi forlanger at sjøfolk må bli behandlet på samme måte som andre nordmenn som utfører samfunnskritisk arbeid i utlandet, melder administrerende direktør Hans Sande i Norsk Sjøoffisersforbund i en pressemelding.

NRK - 05 juni 21 kl. 19:59

Travel helg for Redningsselskapet

– Fra klokken 12 fredag til klokken 17 i dag har vi hatt 70 oppdrag på landsbasis, sier informasjonssjef Frode Pedersen til NTB. Særlig i Oslofjorden har det vært mange oppdrag, men også på Vestlandet er det mye å gjøre. De fleste oppdragene har vært knyttet til motorstopp..

E24 - 29 juni 21 kl. 16:42

Opposisjonsleder Ulf Kristersson (M) får i oppdrag å danne ny regjering i Sverige

Talmann Andreas Norlén har gitt opposisjonsleder Ulf Kristersson (M) i oppdrag å danne ny svensk regjering etter Stefan Löfven..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Savnet multeplukker i Karasjok

Det er satt i gang en leteaksjon etter en multeplukker i 70-årene som er savnet i Karasjok. Finnmark politidistrikt meldte om letingen rett etter klokka 5.30 torsdag morgen.

NRK - 30 minutter siden

Personbil krasjet i lastebil

En personbil har kjørt inn i en lastebil på E6 ved Sel sykehjem sør for Otta. Tre personer er involvert. Nødetatene jobber på stedet og luftambulanse er bestilt.

NRK - 15 minutter siden

Israel vurderer ny nedstengning

Israelske helsemyndigheter sier at en ny runde med nedstengning kan bli aktuelt innen utgangen av måneden. Israel opplever nå en markant smitteøkning. Helsemyndighetene har de siste tre dager registrert over 3.

NRK - 1 time siden

Får hovedrollen i «La elva leve»

Stjernekamp-vinner og miljøaktivist Ella Marie Hætta Isaksen (23) gjør sin debut som skuespiller. Hun er klar for hovedrollen i storfilmen «La elva leve» av Ole Giæver. Filmen tar for seg utbyggingen av Alta-vassdraget og kampen for samiske rettigheter på slutten av 1970-tallet..

NRK - 30 minutter siden

Lastebil krasjet i personbil

En lastebil har kjørt inn i en personbil på E6 ved Sel sykehjem. E6 ved ulykkesstedet er blitt stengt. Omkjøring vil bli iverksatt via Sjoavegen..

NRK - 2 timer siden

Legendarisk House-DJ død av korona

Musikkprodusenten Paul Johnson, kjent blant annet for houselåten «Get get down» fra 1999, er død. Det melder blant annet The Guardian. Johnson døde av koronaviruset etter lengre tid innlagt på sykehus.

NRK - 1 time siden

Sverige og Finland blir oransje

ECDCs europeiske smittekart ble oppdatert torsdag. Hele Sverige og Finland blir oransje på det oppdaterte kartet. Smittekartet er med på å danne grunnlaget for beslutningene for innreisereglene i Norge.

NRK - 1 time siden

Frankrike med 3. dose til sårbare

Frankrike skal fra september tilby en ekstra vaksinedose til eldre og andre som er spesielt sårbare, opplyser president Emmanuel Macron. – Ja, vi vil trolig trenge en tredje dose, ikke for alle med en gang, men i alle fall for de eldre og de mest sårbare, sier Macron. Macron har tidligere sagt at de har en plan for å gi en ny dose til de som fikk vaksine først tidlig i 2021, stort sett folk over 80 år og folk med alvorlige helseproblemer.

NRK - 1 time siden

Jakob Ingebrigtsen i semifinale

Jakob Ingebrigtsen skal i dag løpe semifinale på 1500 meter under OL i Tokyo. Ingebrigtsen springer i heat 2, og tidspunktet er klokka 13.10 i dag.

NRK - 1 time siden

Aksjonister stoppet for tredje gang

Aksjonistene i Repparfjord har i dag stoppet Nussirs arbeid i Repparfjorden for tredje gang, ifølge iFinnmark. Nussir-direktør Øystein Rushfeldt bekrefter til NRK at han nå har kontaktet både politiet og Hammerfest kommune om situasjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt