NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 00:35

NRK - 27 jun 22 kl. 13:43

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut. Et vitne sier hun slet med å rømme fordi døren var låst med alle menneskene inne. Obduksjoner blir utført for å se om dødsfallene skjedde på grunn av forgiftning.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Afrika, AFP, london

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 21 tenåringer, døde, etter, fest
Klartale - 02 maj 22 kl. 07:00

Endelig id uten korona-regler: – Som jul og 17. mai på én gang

Bønn, familie, gaver og god mat. Slik blir mandag 2. mai for norske muslimer.

NRK - 04 maj 22 kl. 10:20

Tenåringer tiltalt for å ha filmet overgrepsvideo

To gutter i tenårene er tiltalt for å ha filmet og delt videoopptak av et seksuelt overgrep mot en yngre tenåring i Vestfold på nyåret i 2021. Rettssaken, som begynner i Vestfold tingrett onsdag, gjelder kun filmingen og delingen av overgrepet, skriver Tønsbergs Blad. Saken stammer fra et overgrep som skjedde mot et barn i tidlig tenårene i januar 2021.

NRK - 21 jun 22 kl. 10:46

Tenåring dømt til flere års fengsel for voldtekt

En 18-åring er dømt til ubetinget fengsel i tre år og seks måneder for å ha voldtatt en tenåringsjente og for å ha seksuelt forgrepet seg på en annen i Agder. I tillegg har den unge mannen fått ett år og seks måneder av straffen betinget, med en prøvetid på fire år, melder Agderposten. Han må også betale en erstatning på 250.

NRK - 23 mar 22 kl. 12:26

Fem ungdommer siktet for drapsforsøk

Tre tenåringer ble i går pågrepet og siktet for drapsforsøk etter en knivstikking på Stovner i Oslo i forrige uke. Fra før er to tenåringer pågrepet i samme sak. Politiadvokat Kari Kirkhorn sier til NRK at de kjenner til flere av de pågrepne fra før.

VG - 16 jun 22 kl. 12:11

Narko-beslag på mer enn 50 kilo – to tenåringer i varetekt

To tenåringer sitter i varetekt i Troms etter et større narkobeslag. Politiet knytter dette til et miljø i Malmö, og har pågrepet to syrere på grensen ved Svinesund..

VG - 16 jun 22 kl. 12:11

Narkobeslag på mer enn 50 kilo – to tenåringer i varetekt

To tenåringer sitter i varetekt i Troms etter et større narkobeslag. Politiet knytter dette til et miljø i Malmö, og har pågrepet to syrere på grensen ved Svinesund..

Dagbladet - 13 jul 22 kl. 21:23

Tenåringer siktet etter dødsvold

Politiet mener 73 år gamle James Lambert ble angrepet av sju tenåringer. Han døde av skadene..

Dagbladet - 14 jul 22 kl. 13:09

Tenåringer truet etter video

Videoen av ei geit som ble dyttet på sjøen spredte seg i sosiale medier. Tenåringer ble oppsøkt hjemme og utsatt for trusler..

Aftenposten - 17 jun 22 kl. 22:35

Flere titalls tusen tenåringer på Rådhusplassen

Fredag kveld samlet flere titalls tusen tenåringer seg på Rådhusplassen i Oslo..

Klartale - 29 jul 22 kl. 10:53

Frode synes det er mange fordeler ved å droppe alkohol

Vin til maten. Pils når vi får lønn. Drinker på stranda på ferie.

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 30 minutter siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 30 minutter siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 1 time siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Installerer antiluftskyts ved atomkraftverk

Russland installerer antiluftskyts rundt atomkraftverket i Zaporizjzja etter rakettangrepet mot anlegget lørdag. Installeringen ble kunngjort av lederen for den militære administrasjonen i Zaporizjzja, Jevhen Balytskyj, på statlig russisk fjernsyn. Lørdag traff raketter en del av anlegget der 174 beholdere med brukt atombrensel er lagret.

NRK - 2 timer siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Mistenkt seriedrapsmann pågrepet i Albuquerque

Politiet i Albuquerque i USA har pågrepet en person de beskriver som hovedmistenkt for drapene på fire muslimer i byen det siste året. Politiet i byen, som ligger i delstaten New Mexico, fant fredag en muslimsk mann i 20-årene fra Sør-Asia som var drept, og de tror drapet kan være forbundet med drapene på tre muslimske menn i fjor. To av de tidligere ofrene var muslimske menn fra Pakistan, en 27-åring som ble funnet i august, og en 41 år gammel mann som ble funnet i juli.

NRK - 3 timer siden

USA godkjente Sverige og Finlands Nato-søknader

USAs president Joe Biden har skrevet under på Sverige og Finlands Nato-søknader. Han kaller landenes innpass i Nato for et vendepunkt for alliansen. – Jeg tror det var og er et vendepunkt for alliansen og for mer sikkerhet og stabilitet, ikke bare for Europa og USA, men for hele verden, sa Biden før han skrev under på protokollen tirsdag.

NRK - 4 timer siden

Brann i valseverket til Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valseverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket. – Brannvesenet har starta innsats med røykdykkarar, men det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg, fortel operasjonsleiar Toralv Skårland til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com