VG > Sport

Monday, 25 October, 13:19

VG - 17 sep 21 kl. 16:03

21 år gammel mann dømt for drapet på sin mor

21-åringen er dømt til 13 års fengsel for å ha drept sin mor på Sotra i mai 2020..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sotra

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 21 år gammel, mann, dømt, for, drapetpå sin , mor
Klartale - 14 okt 21 kl. 11:06

Dette er den nye regjeringen

Jonas Gahr Støre er klar for å bli Norges nye statsminister. Erna Solberg er ferdig i jobben. Torsdag ble Støres regjering presentert.

NRK - 05 aug 21 kl. 14:01

Ankesaken etter Lid-drap i oktober

Ankesaken mot de tre mennene som er dømt for drapet på Dan Eivind Lid i oktober i fjor, kommer opp i Agder lagmannsrett 18. oktober. Det kommer fram i ferske fengslingskjennelser for de to mennene som ble dømt til de lengste straffene etter drapet.

NRK - 03 jul 21 kl. 05:29

Mann skutt og drept i København

En 22 år gammel mann ble natt til lørdag skutt og drept ved inngangen til Pusher Street i Christiania i København. En 31 år gammel mann ble såret. Ingen er foreløpig pågrepet.

NRK - 19 jul 21 kl. 15:21

Mann mistenkt for halshogging

En mann som er mistenkt for å ha halshogd en 13 år gammel gutt i det sørlige Frankrike, er skutt og drept av politiet. Politiet gjorde oppdagelsen av en kropp og et avhogd hode i leiligheten som en 32 år gammel mann med psykiske lidelser leide i byen Tarascon, opplyser påtalemyndigheten. Politiet opplyser at det var søket etter en gutt som forsvant fra et barnehjem i Marseille, som første etterforskerne til adressen i Tarascon.

NRK - 06 sep 21 kl. 08:00

Tidligere soldat drepte fire i USA

Fire personer er skutt og drept i Lakeland-området i Florida av en tidligere snikskytter i det amerikanske militæret. 33 år gamle Bryan Riley skal ha skutt og drept en 40 år gammel mann, en 33 år gammel kvinne, hennes tre måneder gamle sønn, og barnets 62 år gamle bestemor. En 11 år gammel jente ble også såret før Riley overga seg til politiet..

NRK - I førrgår: 12:09

Dømt for voldtekt av 13-åring

En 26 år gammel mann fra Sørlandet er i Vestre Innlandet tingrett dømt til tre år og fem måneders fengsel etter å ha hatt sex med en 13-åring. 26-åringen erkjente straffskyld under rettssaken. Han godtok også å betale erstatning, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 03 jul 21 kl. 10:19

Drap i Christiania

Beboerne i Christiania i København har innkalt til fellesmøte etter at en 22 år gammel mann ble skutt og drept natt til lørdag. Mannen ble skutt ved inngangen til Pusher Street. I tillegg ble en 31 år gammel mann alvorlig såret.

NRK - 04 jul 21 kl. 11:05

Verdens eldste mann

Verdens eldste mann er 112 år gammel og fra Puerto Rico. Mannen har havnet i Guinness rekordbok og er født i 1908. 8.

NRK - 08 jul 21 kl. 16:24

Pågrepet etter drap på 12-åring

En 22 år gammel mann har blitt pågrepet av spansk politi, mistenkt for å ha hjulpet til da en 12 år gammel jente ble skutt og drept i Botkyrka i Sverige i fjor. Mannen skal bli begjært utlevert til Sverige, skriver Svenska Dagbladet. To menn har tidligere blitt pågrepet i saken, den siste i juni i år.

NRK - 09 jul 21 kl. 16:27

Løslot drapssiktet

26-åringen som sammen med en 18 år gammel mann er siktet for drapet i Sandefjord 13. juni, er løslatt av Vestfold tingrett. Politiet ba retten forlenge fengslingen, men retten mener bevisene mot 26-åringen ikke er gode nok til å holde han fengslet lenger.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Leif GW Persson om drapet på Einár: Tviler på oppklaring

Kriminologiprofessoren anslår at det er rundt 20 prosent sjanse for at svensk politi tar gjerningspersoner for drapet på den 19 år gamle rapperen..

VG - 1 time siden

Stjernekamp slår knock out på «Skal vi danse»

Forskjellen i antall seere bare øker mellom «Stjernekamp» og «Skal vi danse»..

VG - 5 timer siden

Dropp Nortura – skaff deg fastbonde!

For å spare noen småpenger skal hundrevis av arbeidsplasser i Steinkjer og på Jæren forsvinne. Nortura skal nemlig legge ned for å starte opp robotfabrikk på Østlandet, der alt kjøtt skal bli behandlet av roboter..

VG - 14 timer siden

Stor redningsaksjon i Hardanger: Frykter tre personer har gått utfor en foss

TOKAGJELET (VG) Nødetatene frykter båt med tre personer har gått utfor foss i Tokagjelet i Kvam kommune, og det pågår natt til mandag en stor redningsaksjon..

VG - 11 timer siden

243 millioner til TV-aksjonen

Så langt har årets TV-aksjon – til inntekt for Plan – innbrakt 243,3 millioner kroner. Dette er det høyeste beløpet noen gang ved avslutningen av sendingen..

VG - 13 timer siden

Baristaen «Gunther» fra «Friends» er død

Skuespiller James Michael Tyler, kjent for rollen som servitøren Gunther i TV-serien «Friends» er død, 59 år gammel..

VG - 14 timer siden

Gigantene i innbitt duell: Verstappen økte VM-ledelsen

Max Verstappen (24) og Lewis Hamilton (36) fortsetter sin vanvittig duell om gullet i Formel 1. Red Bull-føreren vant USA Grand Prix - og styrket håpet om å ta sin første VM-tittel..

VG - 16 timer siden

Flere fylker kan måtte kutte i kollektivtilbudet

Hvis ikke regjeringen tar grep, vil flere fylker måtte kutte i kollektivtilbudet. Færre passasjerer gir store inntektstap for kollektivselskapene..

VG - 16 timer siden

«Hulken Heggebø» berget Brann-poeng etter fyrverkerimatch mot Odd

SKIEN (VG) (Odd – Brann 3–3) Brann jaktet forgjeves en ny stjernespiss da Daouda Bamba forsvant i sommer. Alt de trengte var lokale Aune Heggebø (20)..

VG - 18 timer siden

Herjet da Rosenborg overkjørte Sandefjord: – Dette må være en lærepenge

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Sandefjord 4–1) Med tre målpoeng på tretten minutter, var Carlo Holse (22) kampens store spiller. Nå håper han på mer spilletid i favorittposisjonen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt