VG > Sport

Sunday, 05 December, 05:45

VG - 16 okt 21 kl. 19:53

21-åring glitret i Eikrem-fravær - Molde tok viktige poeng

MOLDE (VG) (Molde-Tromsø 3–0) Bortelaget muret igjen bakover og skapte hodebry for gulljagende Molde. Men like før slutt løsnet det fremfor mål..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Molde, tromsø, Eikrem

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 21-åring, glitreti , Eikrem-fravær, Molde, tok, viktige, poeng
Aftenposten - 16 okt 21 kl. 19:53

21-åring glitret i Eikrem-fravær - Molde tok viktige poeng

MOLDE (VG) (Molde-Tromsø 3–0) Bortelaget muret igjen bakover og skapte hodebry for gulljagende Molde..

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 19:53

21-åring glitret i Eikrem-fravær: - Litt unorsk

MOLDE (VG) (Molde-Tromsø 3–0) Bortelaget muret igjen bakover og skapte hodebry for gulljagende Molde..

VG - 16 okt 21 kl. 19:53

21-åring glitret i Eikrem-fravær: - Litt unorsk

MOLDE (VG) (Molde-Tromsø 3–0) Bortelaget muret igjen bakover og skapte hodebry for gulljagende Molde. Men like før slutt løsnet det fremfor mål da Emil Breivik (21) plukket opp hansken i kapteinens sykdomsfravær..

NRK - 12 aug 21 kl. 19:19

Studie: Fraværsgrensen er vellykket

Fraværsgrensen har vært vellykket og ført til at flere elever har møtt opp på skolen, ifølge en ny studie, som også påpeker at karakterene har bedret seg. I rapporten «Fraværsgrensen i videregående skole» har et knippe forskere studert fraværsgrensen gjennom tre skoleår. Blant funnene er at elevenes fysiske nærvær og karakterer har bedret seg, men også ulemper som at ordningen praktiseres ulikt av skolene, skriver Aftenposten.

NRK - 26 okt 21 kl. 10:06

Helserelatert fravær i skolen

Det registrerte fraværet på grunnskolen og på videregående skole gikk ned på grunn av endrede fraværsregler under pandemien. Det tyder på at mye fravær normalt er helserelatert, skriver Utdanningsdirektoratet. Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) sier i en pressemelding at det er interessant å ta med seg når den nye regjeringen nå skal vurdere fraværsregelverket i videregående skole..

NRK - 05 nov 21 kl. 09:08

Nye fraværsregler til høsten

Regjeringen besluttet torsdag å innføre unntak fra fraværsreglene ut skoleåret. I regjeringsplattformen sier regjeringen at den vil ha et mindre rigid og byråkratisk fraværsreglement enn dagens system. – Beslutningen om å oppheve forskriften midlertidig sier bare noe om dagens situasjon, sier utdanningsminister Tonje Brenna.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:01

KS vil fjerne fraværsgrensen

Direktør Helge Eide i Kommunenes organisasjon, KS, sier til NRK at KS har hatt møte med fylkesordførerkollegiet i dag. – Et samlet kollegium og KS mener det er viktig at regjeringen straks fjerner fraværsgrensen slik ordføreren i Tronheim også ber om, sier Eide. Ordfører i Trondheim, Rita Ottervik, ba i dag kunnskapsministeren om å fjerne fraværsgrensen så raskt som mulig.

NRK - 04 nov 21 kl. 11:47

Leger vil fjerne fraværsgrensen

Allmennlegeforeningen krever at regjeringa fjerner fraværsgrensen for elever på videregående skole straks. Fraværsgrensen ble innført igjen 11. oktober, etter å ha blitt fjernet i fjor på grunn av pandemien.

NRK - 25 sep 21 kl. 11:17

Ber Melby snu om fraværsgrensen

– Det er en krevende dobbeltkommunikasjon å si «Vær hjemme ved symptomer, men kom på skolen fordi det finnes en fraværsgrense på 10 prosent», sier rektor ved Kuben videregående skole i Oslo, Kjell Ove Hauge. Han får støtte fra Elevorganisasjonen. Det har vært et unntak fra fraværsgrensen i videregående skole under pandemien, men i oktober gjeninnføres den..

Klartale - 04 nov 21 kl. 18:17

Tar bort fraværsgrensa ut året

Mange elever blir syke med korona og influensa. Men strenge regler for fravær skapte problemer. Nå fjerner myndighetene fraværsgrensa ut året..

Fler nyheter fra VG

VG - 09 nov 21 kl. 15:02

Forsøkt drept av knivmannen i 2019: – Klarte ikke å kjempe tilbake

Lennon Dominguez (40) ble angrepet med kniv på Ankerbrua i 2019. For to måneder siden fikk han beskjed om at gjerningsmannen skulle bytte institusjon..

VG - 09 nov 21 kl. 14:22

Tror disse kan bli aktuelle for OL-troppen

SOGNSVANN/LIVIGNO (VG) Jon Rolf Skamo Hope (23), Jan Thomas Jenssen (25) og Mikael Gunnulfsen (28) er tre navn som landslagstrener Eirik Myhr Nossum tror kan blande seg inn i OL-diskusjonen..

VG - 09 nov 21 kl. 13:52

Karakterdrap! Bokanmeldelse: Siv Jensen: «Siv – med egne ord»

Siv Jensens oppgjør med Carl I. Hagen er noe av det blodigste jeg kan huske å ha lest i norsk memoarlitteratur..

VG - 09 nov 21 kl. 11:57

Norges tropp til håndball-VM: Hegh Arntzen får sjansen igjen

Landslagstrener Thorir Hergeirsson presenterte VM-troppen tirsdag. Der var Emilie Hegh Arntzen med igjen etter den tunge OL-vrakingen..

VG - 09 nov 21 kl. 11:44

Vedum stopper omstridt oljefond-utredning

Støre-regjeringen avlyser nå den omstridte utredningen av oljefondets fremtidige organisering, som den forrige finansministeren Jan Tore Sanner (H) bestilte..

VG - 09 nov 21 kl. 10:54

Graham Hansen i landslagstroppen etter hjerteundersøkelser – men uavklart om hun kan spille

Caroline Graham Hansen (26) gjennomgår i disse dager hjerteundersøkelser. Martin Sjögren har tatt ut visekapteinen til de neste landskampene, men vet ikke om hun blir spilleklar..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn med kjæresten

Komiker Håvard Lilleheie (48) og Instagram-komiker Randi Liodden (32) blir snart foreldre..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn

Komiker Håvard Lilleheie (48) venter barn med kjæresten og Instagram-komiker Randi Liodden (32)..

VG - 09 nov 21 kl. 07:03

Treneren røper ukjent Johaug-side: – Kan matche Bjørgens bidrag

LIVIGNO (VG) Therese Johaug (33) fantastiske resultater i løypa kjenner hele Norge. Landslagstrener Ole Morten Iversen mener Johaugs bidrag innad i laget er vel så sterkt..

VG - 09 nov 21 kl. 06:25

Tirsdag 9. november: Dette skjedde i natt

Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er stevnet som vitne i etterforskingen av Kongress-stormingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt